925 ten malları verdım indim vapurdan
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
hayırdır daha karpuz kescektik.kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster925 ten malları verdım indim vapurdanŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ver Al ekonomiye can ver takıntın yok en azın danokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster100.975 bekliyorum.. Dün verdiğimi yerine koyacağım
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
oruçluyum emmi sağolasın hehehehehetaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırdır daha karpuz kescektik.oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
Yabancılar geçen hafta net 125,8 milyon dolarlık hisse senedi alırken 267,7 milyon dolarlık DİBS sattı - TCMB
Merkez Bankası'nın brüt döviz rezervleri 11 Temmuz itibariyle 112,12 milyar dolar (Önceki: 113,44 milyar dolar) - TCMBKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
yalnız osmanım saatlık mesut bey in topiğine attığım graflarda belli oluyor sat verirse stop koymayı ihmal etme senokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1. parça long olduk.. eksper abinin arkasında safımı tuttum... Eksper abi direksiyon sende bende bindim dolmuşa
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
anca beraber kanca beraber, hoş geldin müdürokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1. parça long olduk.. eksper abinin arkasında safımı tuttum... Eksper abi direksiyon sende bende bindim dolmuşa
rahatladım valla.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
ben de 350 ye koydum alsın hayrını görsünokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster102.950 ye kodum satışı.. yersen pala... 2000 puan dan aşağı inmem
Yorum
-
Vaz caydım 200 den furdumeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben de 350 ye koydum alsın hayrını görsün
Yorum
Yorum