okut cok iyi yerden kaptin mali tebrikler
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
bu günün en yükseğinden kapatacak sanki
(hadi la bu seferde şaşırt beni.)Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
müdür ben haşşşşırt modundayımsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu günün en yükseğinden kapatacak sanki
(hadi la bu seferde şaşırt beni.)oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
103 e yazdım,bir türlü almadı şero,hissede olduğu gibi burda da araya alma durumu var benceVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermüdür ben haşşşşırt modundayım
nasıl ki hissede alıcı satıcı kendisi uyduruk kaatlarda,elekten geçiriyor
e biraz da biz kazanahhhhhh
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Ben fikrimi komşu topik mesut bey in mekanda kullandım burada kirlilik yaratması deye ...
http://forum.keyborsa.com/showthread...132#post611132Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
-
gene dediğimin tersi oldu, nasıl faydalanıyonuzmu gençlersonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu günün en yükseğinden kapatacak sanki
(hadi la bu seferde şaşırt beni.)
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
hayat acımasuz,1000 puvanlık yukarı atımda 2. seans uyandım,dolmayı yemedim,fırsata çevirdimAlexanderFuckabulL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterviks çoh acumasuzsın yauw
))
5000 de uyar bana,yıkılıyor ortalık,third world war,the winter is coming
the cold winds r rising..
bu 11 eylül gibi olmasın,bak nasıl goygoy
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Bir dost Yanliş bakmadiysa takaslarda 17.15 ten sonra 3 milyon lotu yazan merrill miş amacı akşama takasa baktığında ortaya çıkmış. Saat 17.15-17:40 arasi GARAN 8.74 ortalama ile 1 kusur milyon lot almis.
Viopta zaman bazlı pasta olmadığından. Büyük ihtimal o sırada da longlarını kapattı viopta. merril pek hedge takılmıyor bildiğim kadarıyla ve aynen denildiği gibi vuku bulmuş. :
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
beni yanlış anlamışsanız ÖZÜR DİLRİM ....eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhedef önemli değil beş ve dakikalık indikler ne diyorsa o yönde poz hayat kurtarır ..
hedef veren geçen de fiat 92,000 kalkıp 10,000 düşecek diyen zat o insanların vebalini almadımı şimdi tersi durum da da sonuç aynı oluyor ... dikkat etmekte fayda bereket demesini bil şükret
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
osman kardeş ters giden her durum da moralin bozulup bizi yalnız bırakmıyorsun helal olsun sanaokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın.. hayırlı cumalar...Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
Yorum