Bat, if dI SHIT HITS THE FAN... işte Ozuman, goy gitsin tizekkafalıyaaa....
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
-
lönk goygoyu için bakınız 'mehmetim'
açılışta ne gadder gap yiyeceeniz bakalım
tutturmuşlar cb adayı ekmeledin,tvyi açtım,midem kalktı zabah zabah,zabahtan akşama kadar ekmeleddinoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
böle de kapanılmaz ki,eeeee böyük bir cisim yaklaşıyor,cort kovalamaya devam,98 e vermedi ,2. seansa kısmet çektim yuharu
du baaalım, inşallah rehineler teslim edilirse fırsat doğar
gaani,öbür sitede naapıyon
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
x100 e göre vadeli ucuz kaldı.dikkatinize.ya x100 düşmeli yada vadli 97400 olmalı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
97.750 deyim...okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster96.500 long 1 parça... teper biraz
açık poz dikkat çekici -10.000.. Teminatlar arttığı için baya longcu kestiler dün otomatik margincall oldular gibi'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum

Yorum