çokmu kısa var taka emmi düşmezse sorumlusu sensin hehhehehehhehehe azalt kısaları yaw para vermeyecek yoksa
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
ula tam o rakamdan verdim kısaları zati.hehe.şimci cımbızlıyom puştu.kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçokmu kısa var taka emmi düşmezse sorumlusu sensin hehhehehehhehehe azalt kısaları yaw para vermeyecek yoksa
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
15:30 USD Çekirdek PPI (Yıllık) 2,2% 1,9%
15:30 USD Çekirdek PPI (Aylık) 0,1% 0,5%
15:30 USD PPI (Aylık) 0,1% 0,6%
15:30 USD PPI (Yıllık) 2,4% 2,1%
15:30 CAD İmalat Nakliyatları (Aylık) 0,9% 0,4%
16:55 USD Michigan Enflasyon Beklentisi 3,3%
16:55 USD Michigan Hassasiyeti 83,0 81,9
16:55 USD Michigan Tüketici Güveni Beklentisi, Kesin 74,6 73,7
16:55 USD Michigan Tüketici Güveni Ön Endeksi 95,7 94,5
17:30 USD Ekonomik Döngü Araştırma Enstitüsü (ECRI) Haftalık Yıllandırılmış (Haftalık) 4,8%ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
yukarda 98125 aşağıda 97100 civarı önemli.dikkatli olmak lazım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
muhtemelen dalgalanmaya devam gibi durmakta.hayırlı akşamlar.mutlu hafta sonu.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
-
-
Yorum