Reyinelernoolduyaaa???
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
-
o boşluklarında bi formasyon olduğunu bilmiyosan bırak bu işleri git metal parlat.hehekani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu garandaki boşlukar ne olcek böyle saçma sapan oldu grafikler adam gibi kısalıp grafiği normal çizmesi lazımŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
99 iyileşti 99500 e de
haz vade kısacıları yine kesecek bu it,herkez cortta,ses seda yok?
98000-98500-99000-99500
epdk mı her ne naneyse 3 guuruş indirim yapması konusunda uyarmış agaryakıt şirketlerini
dalga mı geçiyorlar?allahını seven üstüme toprah atsınoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
furun ula vurgun furanındır.VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteragu 99500 den de almadım iptal ettim , haz 98500 deki yaklaşık 700 ü de aldı,yarın +gaptan tırstım,100 lerden vururuk kısmetse yarın

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
garanlardan palada kazansın dedimde hortumla çeksin demedimdi.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum