Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ısa vadeli yükselen kanal içerisinde hareket eden endekste, bir önceki gün kanal direncinin geçtiği 101.800 seviyesi civarındaki
kapanış sonrasında, direnç seviyesinden satışla karşılaşıldı. Hacimli gelen satış baskısı 100.500 destek seviyesinin etkisiz
kalmasına neden oldu ve ara destek seviyeleri bir bir kırıldı. 28 Nisan’dan beri etkili olan yükselen kanal ana desteği 97.300
civarından yükseliyor. Bu destek seviyesinin etkili olması halinde endekste tepki alımları beklenebilir. Olası tepki hareketlerinde
98.300-99.000 seviyeleri direnç oluşabilecek noktalar olarak izlenebilir. 97.300 ana destek seviyesinin kırılması durumunda ise,
96.800-96.000-95.500 destekleri ön plana çıkabilir. global
raporu pek gözüm dutmadı,cort devam
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
ula daha basamadınızmı.95 yapsana pala bencez ordayım.hehe
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum