TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde33
    Kıdemli
    • 03 Ağustos 2011
    • 3006

........
    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• liono
      Tecrübeli
      • 17 Ağustos 2011
      • 420

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      anlık ve günlük yaptığım işlemleri yazmıyorum artık....17 aralıkdan sonra o iş bitti....sadece slowları paylaşıyorum...oda kırk yılda bir...liono seni gördüğüme sevindim...sevdiğim saydığım arkadaşlardan birisin...
      Allah c.c. razı olsun abim. Bende seni gördüğüme çok sevindim. Eski günleride sizleride çok özlemişiz abi ya.

Yorum

• eksper
        Kıdemli
        • 17 Temmuz 2009
        • 3714

slowda haftalardır tersde ve zararda bekliyorum.... ilk 92500 den şortta girdim...amaç düzeltmeyide almakdı...kısıldım kaldım....ikinciyi 99500 den vurup ortalamayı 96000 ne çektim...96 da azat oluyorum...özgürlüğümün tadını çıkarmak hakkım....bakalım kısmet olacakmı....

Yorum

• eksper
          Kıdemli
          • 17 Temmuz 2009
          • 3714

liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Allah c.c. razı olsun abim. Bende seni gördüğüme çok sevindim. Eski günleride sizleride çok özlemişiz abi ya.
          bu forumda eski günlerden eser yok liono....neşeli ve zevkle yaptığımız seanslar mazide kaldı....emme vaziyetleri ayarlayabilirsem sevdiğim arkadaşlarımla günlük seans yapacağım yine...emme sadece sevdiklerimle....yanlızca onlar yaptığım işlemleri anlık görecek.... katılımları halinde beraber kazanıp beraber kaybedeceğiz....

Yorum

• VIX100
            Tecrübeli
            • 03 Kasım 2011
            • 1945

operasyon gerekecek büyük olasılık,yooosa pala vermezdi bu kadar,98 dirençimişşş
            oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• fox
              Tecrübeli
              • 28 Şubat 2012
              • 415

bu forumda eski günlerden eser yok liono....neşeli ve zevkle yaptığımız seanslar mazide kaldı....emme vaziyetleri ayarlayabilirsem sevdiğim arkadaşlarımla günlük seans yapacağım yine...emme sadece sevdiklerimle....yanlızca onlar yaptığım işlemleri anlık görecek.... katılımları halinde beraber kazanıp beraber kaybedeceğiz....
              keşke.. umarım biz de onlardanızdır..
              selamlar...

Yorum

• liono
                Tecrübeli
                • 17 Ağustos 2011
                • 420

Aynen dediğin gibi abi tadı tuzu kalmadı eskisi gibi. Arada bende girip çıkıyom bakıyom eskilerden biri var mı diye. Dediğini inşallah yaparsın çok iyi olur valla bizden istediğin bişey varsa elimizden geldiğince destek oluruz böyle bir ortamın kurulmasına abi.

Yorum

• paradigma
                  Tecrübeli
                  • 19 Haziran 2009
                  • 1088

eksperim ac bir topik , listeyi belirle sadece onlar girebilsin ...cilemiz bitsin ...
                  yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• eksper
                    Kıdemli
                    • 17 Temmuz 2009
                    • 3714

görüldüğü üzere 99 a kadar kaldırıp seans sonuna doğru ***ü yemediğinden 97 700 e gömdü....buna günlük trade derler....

Yorum

• eksper
                      Kıdemli
                      • 17 Temmuz 2009
                      • 3714

şimdi şeytanın avukatlığını yapacak olur isek....ülen bu savaşçı persler tek kurşun dahi atmadan neden tüydü bu musuldan....tr ye gel gel mi yapılıyor.... bilinçli yada bilinçsiz yerse tayyip agam, tr pohu yedi....

Yorum

• eksper
                        Kıdemli
                        • 17 Temmuz 2009
                        • 3714

hacim var.... bu olayı tr lehine yoranlarda cok demektir....kim haklı olursa olsun bu iş biraz daha su götürür ve azat olurum gibi geliyor....

Yorum

• Guerra
                          Kadrolu
                          • 02 Ağustos 2011
                          • 5562

Yorum

• Guerra
                            Kadrolu
                            • 02 Ağustos 2011
                            • 5562

Yorum

• kani
                              Tecrübeli
                              • 26 Kasım 2010
                              • 1084

Exper emmi ilk günler herşey iyidir ama sonra kavgalar çıkmasın üzülen sen olma
                              oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

kısalar eyi yerden kapansada depebilir.ne demiştik fırsatlar vardırda alırmıyız o karışık .
                                ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information