........
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
-
Allah c.c. razı olsun abim. Bende seni gördüğüme çok sevindim. Eski günleride sizleride çok özlemişiz abi ya.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranlık ve günlük yaptığım işlemleri yazmıyorum artık....17 aralıkdan sonra o iş bitti....sadece slowları paylaşıyorum...oda kırk yılda bir...liono seni gördüğüme sevindim...sevdiğim saydığım arkadaşlardan birisin...
Yorum
-
slowda haftalardır tersde ve zararda bekliyorum.... ilk 92500 den şortta girdim...amaç düzeltmeyide almakdı...kısıldım kaldım....ikinciyi 99500 den vurup ortalamayı 96000 ne çektim...96 da azat oluyorum...özgürlüğümün tadını çıkarmak hakkım....bakalım kısmet olacakmı....
Yorum
-
bu forumda eski günlerden eser yok liono....neşeli ve zevkle yaptığımız seanslar mazide kaldı....emme vaziyetleri ayarlayabilirsem sevdiğim arkadaşlarımla günlük seans yapacağım yine...emme sadece sevdiklerimle....yanlızca onlar yaptığım işlemleri anlık görecek.... katılımları halinde beraber kazanıp beraber kaybedeceğiz....liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAllah c.c. razı olsun abim. Bende seni gördüğüme çok sevindim. Eski günleride sizleride çok özlemişiz abi ya.
Yorum
-
keşke.. umarım biz de onlardanızdır..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu forumda eski günlerden eser yok liono....neşeli ve zevkle yaptığımız seanslar mazide kaldı....emme vaziyetleri ayarlayabilirsem sevdiğim arkadaşlarımla günlük seans yapacağım yine...emme sadece sevdiklerimle....yanlızca onlar yaptığım işlemleri anlık görecek.... katılımları halinde beraber kazanıp beraber kaybedeceğiz....
selamlar...
Yorum
-
Aynen dediğin gibi abi tadı tuzu kalmadı eskisi gibi. Arada bende girip çıkıyom bakıyom eskilerden biri var mı diye. Dediğini inşallah yaparsın çok iyi olur valla bizden istediğin bişey varsa elimizden geldiğince destek oluruz böyle bir ortamın kurulmasına abi.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu forumda eski günlerden eser yok liono....neşeli ve zevkle yaptığımız seanslar mazide kaldı....emme vaziyetleri ayarlayabilirsem sevdiğim arkadaşlarımla günlük seans yapacağım yine...emme sadece sevdiklerimle....yanlızca onlar yaptığım işlemleri anlık görecek.... katılımları halinde beraber kazanıp beraber kaybedeceğiz....
Yorum
-
kısalar eyi yerden kapansada depebilir.ne demiştik fırsatlar vardırda alırmıyız o karışık .
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum

Yorum