TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • okut_val
    Tecrübeli
    • 03 Mart 2009
    • 1325

98.700-99.500-101.000 3 parça olduk.. bnirde elde tek parçadan 2000 puan kar var..
    '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• sonperde33
      Tecrübeli
      • 03 Ağustos 2011
      • 2995

okutum son part 102'ye mi yazılı, yoksa
      eksper abimin dediği gibi 105'leri felanmı bekleyeceksin.

birde burdan 4-5 K verirse aşağı kapatıp tepkide tekrar short olunabilir diye düşünüyorum , sen ne dersin.
      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• eksper
        Kıdemli
        • 17 Temmuz 2009
        • 3714

105....herşeyin süt liman olduğu son rakam....17 aralık rakamın önemi büyüktür....115 den not artışı ile beraber gömme pozisyonlarının alınışı ve 105 e iniş ....sonrası panik ve kriz ortamı.....gerçekler 105 de başlar canlar...

Yorum

• okut_val
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2009
          • 1325

Sonperdem garipleşti durum... 100.000 üstü bu kadar rahat kalmamalıydı...
          bugünkü kapanış önemli benim gördüğüm.. 101 üstünde kalırsa teminat için son vuruşu yapmayabilirim..
          Geri çekilmede kara geçersem 2 poz kapatıp tek poz bırakırım

Yorum

• eksper
            Kıdemli
            • 17 Temmuz 2009
            • 3714

gömmeden önce nasıl goygoy yapıldığını unutmayın.....not yatırım yapılabilir seviyeye çıkmış...bakanlar borsamız hakkında açıklama üzerine açıklama yapıyor....130 lar, 150 ler havalarda ücuşuyor...japon sermayesi ve fonları bütün türkiyenin gümrük kapılarınında ellerinde çuval çuval paralarvob 115 den borsamıza dalmak üçün bekleşiyordu....japonlar keklik ya....adamlar sınırdan girer girmez göçtük...ha ha ha

Yorum

• sonperde33
              Tecrübeli
              • 03 Ağustos 2011
              • 2995

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              gömmeden önce nasıl goygoy yapıldığını unutmayın.....not yatırım yapılabilir seviyeye çıkmış...bakanlar borsamız hakkında açıklama üzerine açıklama yapıyor....130 lar, 150 ler havalarda ücuşuyor...japon sermayesi ve fonları bütün türkiyenin gümrük kapılarınında ellerinde çuval çuval paralarvob 115 den borsamıza dalmak üçün bekleşiyordu....japonlar keklik ya....adamlar sınırdan girer girmez göçtük...ha ha ha
              işte abi sıkıntı bu, bando mızıka hala çalmıyor, hala overshooting yok

ne haberi gelecek bilmiyorum ama bu it tam arrefesinde 5 K basacak yukarı.
              100 geliş 3-4 K şeklinde olsaydı, iyiydi.

aynen çok rahat takılıyor.

Yorum

• taka
                Kıdemli
                • 22 Eylül 2009
                • 3774

elimizde kaldı çiçekler.palayı uğurlayamadık.git la pala çiçeklerimiz var elimizde.
                ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• Misafir

Cuma kapanışta birazı, bugün ilk seans kapanışta çoğu olmak üzere pozun

1/3'ünü kapattık.. Teminatla tekrar uğraşmayalım diye bolkepçe oldu..

Portföy ağır hasar aldı, yerel seçim sonrası Nisan vade üstüne Haziran vade..

Kalan sağlarla yola şimdilik devam.. Herzamankinden dikkatli ve başarılı trade

etmek lazım artık, lüksü tekrardan bitti portföyün.. Yarış atından indik uyuz eşşeğe

bindik, hedef orta vade katır..

Yorum

• sonperde33
                    Tecrübeli
                    • 03 Ağustos 2011
                    • 2995

can çekişiyor, yıkılıcak inşallah.

Yorum

• okut_val
                      Tecrübeli
                      • 03 Mart 2009
                      • 1325

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      can çekişiyor, yıkılıcak inşallah.
                      Açık poz +4000 lerden -400 e geçti sonperdem... Tek olumlu şey o şimdilik...
                      Şöyle 100.000 altı kapanış çok hoş olur birde düşerken açık poz -3000-5000 olursa tadından yenmez

Yorum

• VIX100
                        Tecrübeli
                        • 03 Kasım 2011
                        • 1945

DenizYatırımVİOP â€@DenizViop 23 dk.

#VİOP Endeks 30 Haziran vade uzlaşma fiyatı 100.425 Açık pozisyon değişimi -2.460 ve açık pozisyon 100.425

bi aran 5000 e gidiyordu pich pala 102 emrimi sildim.tırstım,nasıl dönmüş.... düşecek poz açmadıkça da ne zaman???ortalık yanıyor yukarı sürüyor pust
                        oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• kani
                          Tecrübeli
                          • 26 Kasım 2010
                          • 1084

hehehhe beni azad edecek namıssız 225 puan kazıkla bekliyom kısada
                          oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• kani
                            Tecrübeli
                            • 26 Kasım 2010
                            • 1084

yalnız saatlikler devrilme modunda kısalması lazım diye düşünüyorum ama kati düşecek diyede bi zorlamam yok

Yorum

• kani
                              Tecrübeli
                              • 26 Kasım 2010
                              • 1084

Hayırlı işler esnaf 200 destek korunursa pipiyi tuttuk demektir elmecbur kısalar zarar yazar

Yorum

• sonperde33
                                Tecrübeli
                                • 03 Ağustos 2011
                                • 2995

az biraz daha gevşerse shortu kapatacağım,
                                beklediğim over shooting bu değildi.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information