TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elde 92 lerle devammı? (yanlış hatırlamıyorsam )
    evet sonperde...92500 ler duruyor....slow poz her türlü dansa müsait artık ...

Yorum

• kani
      Tecrübeli
      • 26 Kasım 2010
      • 1084

100200 den açtığım kısaları kapatıyorum bana yeter bukadar
      oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• Guerra
        Kadrolu
        • 02 Ağustos 2011
        • 5558

Yorum

• paradigma
          Tecrübeli
          • 19 Haziran 2009
          • 1088

96800 ortalamali short pozlarimi 96500 den kapadim
          yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• eksper
            Kıdemli
            • 17 Temmuz 2009
            • 3714

paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            96800 ortalamali short pozlarimi 96500 den kapadim
            geçmiş olsun kardeşim....bunuda atlattık cok şükür....

Yorum

• tarık37
              Yasaklı
              • 07 Mayıs 2009
              • 9126

Müzikholde çalışan Filiz G., grup sekse zorlandığı ve ilaçlı kahveyle tecavüze uğradığı iddiasıyla şikâyetçi oldu. Şüphelilerden Cevat Y. hakkında, aynı villada çocuğa uyuşturucu verip tecavüz etmekten ayrı bir soruşturma yürütülüyor.

ANTALYA'da Döşemealtı ilçesine bağlı Dağbeli Mahallesi yakınlarındaki müzikholde çalışan Filiz G. (26), 1 Haziran gecesi, burada tanıştığı Mesut H. adlı işadamının cipiyle yola çıktı. Mesut H., Fatih A. ile Gürcistan asıllı eşi Khatuna A.'nın da içinde bulunduğu cipiyle, tanıdıkları Emrah ve Kamile K. çiftinin evine gitti.

BİRA VE GRUP SEKS

Burada bira içen Filiz G. ile Mesut H., Fatih A. ile de eşi iddiaya göre grup seks yaptı. Ev sahibi Emrah K. ile eşi Kamile K. ise ilişkiye katılmayıp izlemekle yetindi. Ertesi gün Fatih A. ile eşi Khatuna A., Filiz G.'yi Duacı köyünde işadamı Cevat Y.'nin villasına götürdü.

KAHVEYLE TECAVÜZ

Burada ikram edilen kahveyi içtikten sonra kendinden geçen Filiz G.'yle, Cevat Y. zorla ters ilişki kurdu. Fatih A. ile Khatuna A., saat 22.30 sıralarında Filiz G.'yi evine götürüp bıraktı. Filiz G.'nin ertesi gün şüpheliler hakkında şikâyetçi olması üzerine soruşturma başlatan savcılık, olaya karıştıkları belirtilen kişilerin ifadesini aldı. Şüphelilerden sperm örnekleri de alındı.

ÖĞRETMENLİ SKANDAL

Şüphelilerden Cevat Y. hakkında savcılık, 3 ay önce de lise öğrencisi 15 yaşındaki kıza ecstasy hap verip grup seks yaptıkları iddiasıyla başka bir soruşturma yürütüyor. Olayla ilgili 5 kişi daha aynı soruşturma kapsamında ifade verdi. Bu olayla aralarında öğretmenlerin de olduğu şüphelilerden alınan kan, kıl ve doku örnekleri, uyuşturucu madde ve DNA testi sonuçları bekleniyor.

Eş değişimi fantezisi

OTO alım-satım işi yapan Emrah K., savcılıktaki ifadesinde suçlamaları reddetti. Eşi Kamile K. ise 9 yıllık evli olduklarını, 1 yıldır hayatlarına renk katmak için eş değişimi fantezisi yaşadıklarını belirtti: “O akşamki Filiz G. ve Mesut H.’yi, Fatih A. ve Khatuna A. aracılığıyla tanıdık. Ben eşime Mesut H.’yi beğenmediğimi söyledim. Olaya dahil olmadık. Filiz G. bizim evde istekliydi. Yatak odasında iki saat kaldılar. Evimiz 1+1 olduğu için biz koridorda bekledik. Filiz G.’nin ‘Erkeğim’ diye hitap ettiğini duyduk.”

5 bin istedi, 500 vardı

İŞADAMI Mesut H., “Cinsel ilişkiye girdik. Sabah ise Filiz G. benden 5 bin lira istedi. 500 lira verdim. Beni adının Süleyman D. olduğunu söyleyen biri tehdit etti” dedi.

Sekse para vermem

İŞADAMI Cevat Y. ise “Evimde kahve ikram ettim. Filiz G. benimle olmak istedi. Biz de birlikte olduk. Evden ayrılırken Filiz G. para istedi. Ben de hiçbir para karşılığı birlikte olmadığımı söyledim” dedi. Bir sitede kapıcılık yapan Fatih A. da “Filiz, Cevat’ın evinde onunla ilişkiye girdi” dedi.

Liseli çocuğa tecavüze ilişkin Cevat Y.’ye ait villada yapılan incelemede, aynalı dolap arkasındaki gizli kapıdan girilen odada erotik malzemeler, çok sayıda kadın çamaşırı, tanga, sütyen, elbise, dantelli kıyafetler bulunmuştu.

http://www.hurriyet.com.tr/anasayfa/

Ne garışık işler beahh

kafam allak bullak oldu wallahi

Yorum

• Misafir

Gömün gitsin lazım..

Yorum

• Misafir

6 yıl oldu gecikmeli esaslı bir düzeltmeyi savuşturma Dax-i girl..

Back to the future mode on.. Kör gözüne satacanki Bizt'ik de dümdüz olsun, kapiş??

Haziran vade son iki hafta.. Global satışlar derinleşse yakışır, bizt'ik de CumBaba'ya

sürünerek girer..

Teminat artışları da shorta yaradı şükür, longlar -5,6XX pts. yedi bu arada..

Yorum

• poritino
                    Çalışkan
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 2005

Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar...bu zor dönemi yine hafif sıyrıkla atlatmak da büyük başarı bence.

Eksperim tebrikler...

Egelim naaptı acep?
                    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• paradigma
                      Tecrübeli
                      • 19 Haziran 2009
                      • 1088

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      geçmiş olsun kardeşim....bunuda atlattık cok şükür....
                      aynen eksperim ... en azindan zarar yok diyelim ..ama cok ciddi bir trendi kacirdik .. tamda bu rakamalri bekliyrodun zaten tepeleri ...nerden gittin longdan caydin anlamadim aksi durumda furmustuk parayi ....
                      yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• VIX100
                        Tecrübeli
                        • 03 Kasım 2011
                        • 1945

şurdan döner burdan döner longa girip sevilmeyin,katır pala döndü
                        oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• Guerra
                          Kadrolu
                          • 02 Ağustos 2011
                          • 5558

Yorum

• AlexanderFuckabulL
                            Katılımcı
                            • 12 Nisan 2014
                            • 190

NAH! veririm maliyetine????
                            haydan gelen huya gider...

Yorum

• AlexanderFuckabulL
                              Katılımcı
                              • 12 Nisan 2014
                              • 190

jhort devam...

Yorum

• AlexanderFuckabulL
                                Katılımcı
                                • 12 Nisan 2014
                                • 190

inceden AGU vade lönklanmaya başlanabili, 93 lerden mesala....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information