vadeli senaslık altta kalsada hala supot seanslık 50 ho destekte defalarca aynı destek denendi geçmişte.artık yalama olmamışmıdır.
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
sorma gani,it gibi ALMIŞ,95500 de kaldım ben,kalbim egede kaldı,98500 e yazmıştım,onu da 99 a çektim virmedi,yine cortçu sevmiş,haz vade uzlaşmaya kalır,vade sonu da yükselmeyi sever,zarar ziyan devamoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
selamlar..
bugün eski vadede kapandığından yeni vadede daha çok poz açılması sanırım yukarı hareketin bir öncüsü gibi algıladım.. daha önceki vadelerde pek böyle bir şeye rastlamamıştım..YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaştığı için yukarı alırlar diye düşünerek ben de bugün 96475 den longladım.daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamlar..
bugün eski vadede kapandığından yeni vadede daha çok poz açılması sanırım yukarı hareketin bir öncüsü gibi algıladım.. daha önceki vadelerde pek böyle bir şeye rastlamamıştım..-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
-
hocam güzel yerden açmışsın yani dibin 200 puan üstünden açmışsın tebriklersadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaştığı için yukarı alırlar diye düşünerek ben de bugün 96475 den longladım.
kullandığınız indikatör nedir acaba ?YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
teşekkür ederim. uzun yılların vermiş olduğu tecrübe ve bir o kadar bilgi birikimi ile açtım pozumu.daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam güzel yerden açmışsın yani dibin 200 puan üstünden açmışsın tebrikler
kullandığınız indikatör nedir acaba ?
-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
-
hocam engin tecrübenizden bizde faydalanmak isteriz.. pozlarınızı burada paylaşırsanız aziz bahtiyar oluruz...sadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkür ederim. uzun yılların vermiş olduğu tecrübe ve bir o kadar bilgi birikimi ile açtım pozumu.
geçen vadede 15 bin puan aldığınız yolunda bir duyum aldım doğrumudur?YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
4 üye 47 konuk? vayyyyyy
yarın cort kovalayacaam,gürcü adaymış
4-5 kere elegtrikler gel git yaptı,şimdi 6 etti,allah belanızı versin enerjisa mı her kimse
cihazlar bozulursa hesabı kimden soracaazzz?cehenneme gitmeye gerek yok Türkiyede yaşıyoruzoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
teşekkür ederim delikanlı.daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam engin tecrübenizden bizde faydalanmak isteriz.. pozlarınızı burada paylaşırsanız aziz bahtiyar oluruz...
geçen vadede 15 bin puan aldığınız yolunda bir duyum aldım doğrumudur?
ancak duyumunuz yanlış. geçen ay 89,300 den short olup, 96,700 de kol kesmiştim.-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
Yorum