Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
102100 değer ile güne başlayan VOİB 102425 %0.32 artıda
NU grafikdeki bütün zaman dilimlerinde had safhada ,karlı pozisyonların yavaş yavaş kapatılıp ,MART ayından beri soluksuz yükselen borsanın düzeltmesini beklemek bir strateji olabilir
Nasılsa kardayız deyip ,filmin sonunu beklemek de bir stratejidir
Hiç kara geçmedik ki..biz ne yapalım diyenler olabilir ...öyle bir stratejiyi de ben bilmiyorum
Türkiye Katılım Bankaları Birliği’nin yeni Başkanı ve Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk’e göre katılım bankacılığının büyümesi, hatta sıçrama yapması için tek şart var, o da sermaye.
Gürerk’in ‘Büyümek için sermaye şart’ vurgusu, ‘kamu bankalarının sektöre katılım sürecinde her türlü desteği vermeye hazır oldukları’ ve ‘özel sektörden de yeni sermayedarları bekliyoruz’ mesajını da içeriyor.
“Daha fazla büyüme daha fazla sermaye ile olacak" diyor ve şöyle devam ediyor: "Bunun için de yeni sermayedar girişleri de dahil olmak üzere mevcut sermayedar da ilave sermaye girişleri yapmak durumda kalacaklar.
Dünya genelinde büyük bir deterjan lobisinin olduğunu ileri süren İlker Duran, “Eti Maden’in yaptığı bu atak, belli ki bazı kartelleri rahatsız etmiş. Bordan üretilen deterjanın, diğer deterjanlara göre avantajı çok fazla ve deterjanda bor yüzde 80 oranlarında kullanılıyor. Bu alanda rekabet edebilmek için Türkiye’den bor temin etmek zorundalar. Bunu istemeyen bor karşıtı lobiler de, borun cilt kanseri yaptığını ileri sürerek, deterjan başta olmak üzere birtakım hijyen ürünleri ve kozmetiği yakın takibe aldılar” diye konuştu. Duran, “Burada yalnızca üreticinin veya şirketlerin değil ülkenin menfaati söz konusu. 15 kişilik komisyon olarak, REACH tüzüğünü hazırlayan ajansın bu çalışmalarına karşı anti-çalışmamızı başlattık” dedi.
NU grafikdeki bütün zaman dilimlerinde had safhada ,karlı pozisyonların yavaş yavaş kapatılıp ,MART ayından beri soluksuz yükselen borsanın düzeltmesini beklemek bir strateji olabilir
Hiç kara geçmedik ki..biz ne yapalım diyenler olabilir ...öyle bir stratejiyi de ben bilmiyorum
Sayın STAH ;Bizim ekol' un çok sevdiği saydığı bir şahsiyet ...Bu forumda kendisini hiç bir zaman rahatsız eden olmadı.
Dayı ondan son samuray yieenim diye bahsederdi.
Yorum