Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
çok yükseldi denen ameriga 2013 fiyat seviyelerinde 3 yıl öncede...............,
berananke amkoydu dünyanın shortcuları biçti gitti gelişmekte olan pazarlar bernankeden sonra enkaza döndü yellen shortcuları abad etti batan arada battı gitti.
dow jones daki dönüşü görüyormusunuz haftalıktaki barı
ocak sonu ve şubat uçuşla geçebilir yellen dalgayı kaldırır
amerikan borsası sürekli yükseldiği için 18 bin lere 3. dalga bu yaşananlar büyük ihtimalle 4. dalga ve ralli gelip 5. dalga başlama ihtimali var. bunu yellen sağlayabilir.,
son zamanlarda hızlı kilo alıp veren bir ustat ise sessiz sedasız çekilmiş sanırım ortalardan..
Bazıları kilit koymuş bazıları 72500 geçilirse 73000 e gider 73000 geçilmezse 72500 e gider şeklinde neydüğü belirsiz yorumlarla devam ediyor hayatına
sallamak bedava inanıp işlem yapmadıktan sonra sikinti yok
kendin de inanmaya başlayıp basarsan sikinti var..
para ve borç yoksa huzur var vesselam
dolar tl de ve ülkede griz kokusunun arasında beyin sallaması neden olmasın diyerekten buraya ekliyim kaybolmasın
1 dolar 2.75 olur mu ?
geçen düşüş 2.75 i gösterdiyse aynı yerden aynı şekilde yine düşerken tekrar 2.75 olmaz mı ? aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek aptallıktır sözünden yola çıkarak 2.75 olursa alırız kanka keriz gibi shortlayıp 2.75 olsun diye beklemeyis bro
burda altında olduğum gün 1049 rakamını görünce beynime kaynar sular döküldüydü kiloyla altın var vay amk gene mi zarar edicez dedim.. daha düşse patlayacaktı grafik uçurum aşşası.. neyse
karambole dibi buldum bu grafla ve çok kazanamasamda zararsız az karlı bir trade yapmış oldum fakat grafa göre 1200 görülerek kama yukarı kırıldı yatayların geçişi rallyde 1600 orada duruyor ama bu kesin bir kanun değil 1200 olduğu yere üst bandıda kaydırabilirsin uydurmak bedava fakat illa sistemsiz vs. karambole shortlamak isteyen abdest alsın kefen parasını hazırlasın belediyede bedava ama devlet sağolsun bi aksilik bişey olur ortada kalmak var..
TUTACAK DİYE BİŞEY YOK KİMSE ALMA PEŞİNDE DEĞİL AMA BİR İHTİMAL ÇOK UZUN BÜYÜK RALLİNİN BAŞINDA İHTİMALİNİ UNUTMAYIN DİYE YAZIYORUM.
GAVURİSTANDAN BÖYLE GÖZÜKÜYOR EMERGİNG MARKETS HERKES HEMFİKİR.. 1 2 DEĞİL YANİ... NE DİYORUZ ÇIKMAYABİLİR DE AMA KİTLENİN AKSİNE SHORTLAMAYIN İNANIP GÖÇMEYEBİLİR.
LOKAL OLARAK İSTANBUL BORSASI EMERGİNG İÇİNDE OLSA DİYELİM AMA YENİ DİBE GİTMEK ZORUNDA DEĞİL GİDİP BAŞKA EMERGİNG BORSALARI GÖÇER İSTANBUL GÖÇMEZ GÖT GİBİ KALIRSIN SHORTLARLA GRİZ DİYEREKTEN YAŞADIM BUNLARI.. BU FORUMLARDA ÇÖKÜŞ KRİZ MASALLARI DİNLEDİK FİYAT BURALARDAYDI 87 90 ARASINDAYDI 2012 DE KERİZ OLARAK SAFIM GELDİM OKKUYA OKUYA KAMYONLA PARAM VARDI 3 5 10 20 40 60 100 DİYE PİRAMİTLİ SHORT AÇTIM PARAM OLMASINA RAĞMEN MENTAL BREAKDOWN YAŞADIM PARANINDA AMK DUM..
BU FORUMLAR ÇOK TEHLİKELİ BU SHORTU FORUMCULAR ÖĞRETİYOR..
DEME Dİ DEME..
YANİ NE DEMEK BU
SHORTLAMAYIN DEMEK BU FİYAT ZATEN UCUZ... SIFIRA MI GİDECEK DÜNYA MI YOK OLUYOR BEEE....! YENİ DİBE GİTSE NE OLACAK İHYA MI OLACAKSIN YA GİTMEDİ..
Yorum