Gram altın ne olur 150 tl gibi bir fiyatı görür mü, son 4-5 yıldır 100 TL etrafında dolanıyor, bir patlama yapması gerekmiyor mu ?
Anti Üstad - BoL-Ho-Macd-Rsi- Charts..
Collapse
X
-
-
-
-
-
hisse nette MİLLETİ KEKLEME GRAFİKLERİ DOLAŞIYOR. YOK DOLAR DÜŞECEKMİŞ VS. RSİ UYUMSUZMUŞ.
DOLAR 5 LİRA OLUR UYUMSUZ OLUR 3.10 DA ...DEVAM EDER 5 E KADAR GRAFİĞİNİ GÖZÜNE SOKARLAR.
YAYIN LÜTFEN..
Yorum
-
-
yaydım selamını da soyledimmehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhisse nette MİLLETİ KEKLEME GRAFİKLERİ DOLAŞIYOR. YOK DOLAR DÜŞECEKMİŞ VS. RSİ UYUMSUZMUŞ.
DOLAR 5 LİRA OLUR UYUMSUZ OLUR 3.10 DA ...DEVAM EDER 5 E KADAR GRAFİĞİNİ GÖZÜNE SOKARLAR.
YAYIN LÜTFEN..

Yorum
-
usd zar da
rsi haftalık uyumsuzluk var shorta abanayim diyenler sıfırladı
hamallık yapıp para biriktirip bu sefer gene uyumsuz yine şansımı deneyim diyen gene sıfırladı
evi arabayı satim bu sefer kesin diyip gene batıp geri gelip usd zar shortlayan gene sıfırladı.
artık evsiz.
karton kutuda parkda yatıyor
ben parkta yatmıyorum ama param bitti.
arındım
nirvana ile sohbet ediyorum gün içi.
kazandibi yiyip nar suyu içiyoruz.
Yorum
-
dönüşün muhteşem olacak buna eminim.mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusd zar da
rsi haftalık uyumsuzluk var shorta abanayim diyenler sıfırladı
hamallık yapıp para biriktirip bu sefer gene uyumsuz yine şansımı deneyim diyen gene sıfırladı
evi arabayı satim bu sefer kesin diyip gene batıp geri gelip usd zar shortlayan gene sıfırladı.
artık evsiz.
karton kutuda parkda yatıyor
ben parkta yatmıyorum ama param bitti.
arındım
nirvana ile sohbet ediyorum gün içi.
kazandibi yiyip nar suyu içiyoruz.grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
-
-
dolar nasıl göçer alanı nasıl batırır nerden alırsan nasıl iflas edersin
trend bittiyse şuan sat sinyali vs. yok ama ! öngörü olarak trend nasıl biteceğini şu şekilde ifade edersek tam zirvedeyken ikili tepe ve macd nin bulunduğu konum çok yukarda artı rsi uyumsuz aylıkta dersek trend dönüşü bildik deriz ama dönüp dönmeyeceği bilinemez dönene kadar.
şekil olarak aşşadan gelen yükseliş durmuş kare yapmış üstüne aynen devam etmiş ve 3.07 görüldü dersek atmasyondan trend bitmiş dolar grafiği tüm hareketini bitirmiş şekilde sallayıp gerçek gibi yutturabilirz
Yorum
-
mevduat faizi diye bi hizmet var yoksa vatandaş tüm parasını kaybederdi.
bu grafiklerle bi skm belli olmuyor aldatmaca
günlük haftalık çıkacak gibi aylık alda ama trend bittiyse ne yapacağuuk
iş işten geçmeden anlaşılmiyir.
böyle bişey işte..
Yorum

Yorum