aynı olay endekste olunca rally başlıyor dolar şelale oldu hayret...
Anti Üstad - BoL-Ho-Macd-Rsi- Charts..
Collapse
X
-
-
-
-
onun için
bu piyasalara bataklığa düştüysen
ve hala paran varsa harcayacaksın
ne kadar dikkat etsende
gelip düz veriyor
destekler felan destek olmuyor..
kumar bu işler..
biliyorum diyenler he biliyodurlar..
sonradan bende biliyorum..
sonradan kolay.
1 gün öncesi olmayan bir olay 2. gün gerçek oluyor..
Yorum
-
tl nin değerlenmesi
günümüz reel hayatıyla bi ilgisi veya bi yansıması varmı yok..
birileri istedi diye..
spekülasyondan öte bi tarafı varmı
2.30 da milyarlarca doları tek günde vermesine rağmen düşmeyen tl..
hergün 20 milyon dolar piyasaya verilen
ki tarihte bu tarz bi uygulama yok
para değerleniyor..
borç hergün artıyor
cari açık malum
temel ne var
?
spekülasyondan başka
hiç..
Yorum
-
-
he bu palavralar bi işe yaramaz orası ayrı
ama yukarı olan hareket aşşa döndüğü için arada yine mazot olunuyor
stop seviyesi çok yukarlarda olmalıydı ve aralardaki önceki desteklerin destek olacağı tahmin edilmemeliydi hata bu..
Yorum
-
-
üstte zeynel bey grafik eklemiş
durum bu
altıntı yaptım üstte
2,15 geçilse 2,30 lara kadar potans grafikte görülüyor
fakat
yükselen trend
dümdüz
aşşa kırıldı
.
.
.
Yorum
-
kriz çıkana kadar böyle..
kriz çıktımı hergün yukarı...
kriz hariç yukarı gidip gibi yapıp aşşa..
ve iflas..
Yorum
-
-
-
yav Mehmet kardeşim....yeminle iyi niyetlisin...bunu hissediyorum onun üçün birşeyler karalıyorum ara ara...birsürü graf bakıp yorumlar yapıyorsun...bu baktığın graflar bir poka yaramaz...yorumların hep bunlar üzerine...yatırım kararı ve alın terin bu boktan graflara göre şekillendirilmez....adamın bu graflarla aklını alırlar..... şu an memlekete oluk oluk dolar akıyor sen long long gideceğim diye uğraşıyorsun....sonra graflar yukarı diyordu aşşağı oldu nerden bilebilirim kumar bu diyorsın....kazın ayağı öyle değil ...daha yazacak cok şey var emme boşver....long olacaksa üc ay sonra ol.....unutma üc ay....bak ne graf var ne analiz....üc ay sonrasının grafımı olur....emme benim var....ekim de ekeceksin tohumu...hasadın bereketli olacak ...makro bak...insan psikolajisini devreye al.... dolarda mevsimsellik, para soygununun sıralaması vs vs....anlat anlat bitmez...bunların harmanla.... yoksa graflarla devamlı çarpılırsın....
Yorum
-
Allah senin iyiliğini versin...dövizde kriz cıkatacak adam uygun ortamı bekler...bütün zemin ve şartlar tam oluşunca bombayı patlatır....gerekirse mutlak olması gereken krizi dahi öteler....adam kerizmi bu mevsimde ve şartlarda doları yukarı bassın....adam para kazanacak...önünde hiçbir engel istemez....sonra grafa bak yukarı gösteriyordu aşşağı oldu nereden bileyim ben....bilemessin tabi...sen graflara bakmaktan,apık sapık adamları okumaktan burnunun ucunu dahi göremez olmuşsun....piyasadaki üstadlarla beraber veya bireysel graflara bakıp bakıp zar atma...piyasanın işleyiş çarklarını dikkate al...PARA SENDE KİMİ MİKERSİN ÖNCE BUNU DÜŞÜN VE KARAR VER... bu yazdığım görüşlere sahipsen bırak üstadı, grafı...bak oku ama etkilemesine izin verme....etkileniyorsan hic bakma okuma....ZEKİ BİR TRADER ÖNCE KENDİNİ PİYASA YAPICI YERİNE KOYAR...MİKİLME SIRASI KİMDE DİYE SORAR....bu satırları sana bu piyasada artık pek yazmayan ve hemen hemen hic kaybetmeyen biri yazıyor.... dikkate al... başarılar dilerim güzel kardeşim....
biraz sert yazdım kusuruma bakma....
herkes için özel yazmam...
seni sever sayarım....sevdiklerim kaybedersede kızarım....bu çerçevede değerlendirmeni umarım....
Yorum
-
bayramdan sonrayıda beklemedim...
üst paket araç vardı..
onu aldım
tüm paramı sıfırladım
bu işler kumar abi
2 tarafada oluyor
dolar burdan 2.20 de olabilir 2 lirada olabilir.. her türlü önceki hareket şekli veya indikatör uydurulur..
yukarı giderken aşşa dönüyor
bilemezsin..
destekler destek olmuyor
özetle bu
ben yapamadım veya
borçsuz bu işten ayrılıyorum.. batakhane abi hiç değişmiyor..
Yorum
Yorum