Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
2012 deki düz çıkış yükselişi olma ihtimalinden hiç bahsetmeyip gidip 2008 gibi çökeceğiz demek fakat 2002 ve 2008 deki gibi indikatörlerin durumlarının bu şekilde olmadığını belirtmemek
tamamen sahtekarlıktan başka bişey değil..
tek yöne şartlamak ve sadece düşüşten bahsetmek diyecek söz yok
tabiki düşebilir..
ORTA BOLİNGER PİYASADAN ÇIKIŞ VE STOP OLARAK KULLANILABİLİR..
Öteki köyde 55 nick kullananlar banlamışlar darısı buraya
Üyelik tarihim 2009 bak burda tek nickle yazıyorum kapatmadıklari için..... Ordada tek nickim var diğerlerini banladıkları için açıyorum yeni üyelik.. Bana bir tek örnek yaz iki nickle yazdığıma dair daha yazmam..... Yalama olma erkek ol ;)
Üyelik tarihim 2009 bak burda tek nickle yazıyorum kapatmadıklari için..... Ordada tek nickim var diğerlerini banladıkları için açıyorum yeni üyelik.. Bana bir tek örnek yaz iki nickle yazdığıma dair daha yazmam..... Yalama olma erkek ol ;)
Lafını bil konuş ezik ne hakaret ediyorsun, sana iade ediyorum aynen ak yalama
Makarnacı seni gidi ya, beleş olunca makarna karbonhidratla beslene beslene beynine oksijen gitmiyor anlıyorum senide, hadi bakalım siz hayırlı biatlar.
Makarnacı seni gidi ya, beleş olunca makarna karbonhidratla beslene beslene beynine oksijen gitmiyor anlıyorum senide, hadi bakalım siz hayırlı biatlar.
ulen sizde zike dahacah ahıl varsa bende neyim... heç bişiden haberi olmayan kaynanalar gibi.. dır dır
Yorum