sayın bear bull gün içinde yüksekden açılıp yada, herhangi bir yükselme yaptıkdan sonra günü endüşükden kapatan hisseleri tarayacağım forfülü nasıl yazabilirim acaba.
Matriks te system kurulumu
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Sn EfekentEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın bear bull gün içinde yüksekden açılıp yada, herhangi bir yükselme yaptıkdan sonra günü endüşükden kapatan hisseleri tarayacağım forfülü nasıl yazabilirim acaba.
EXPLORER
filtre bölümüne
c=l
yazarsanız o gün için en dipten kapanış yapan senetleri bulabilirsiniz.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
İlginize teşekkür ederim.Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Efekent
EXPLORER
filtre bölümüne
c=l
yazarsanız o gün için en dipten kapanış yapan senetleri bulabilirsiniz."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
ben yeni indikatör yapamıyorum..isim yazmama müsade etmiyor dolayısı ile kaydedemiyorum..nasıl olur bu..her şey olacağına varır..
Yorum
-

mesela bunu dedik..yanda tanımlı indikatörler kısmına kaydedemiyorum..oraya tıklayınca eski aort*volüm oluyor formül yerideher şey olacağına varır..
Yorum
-

ismi kısaltmayıda yazdık..kaydet yapınca agort geliyor gene..yan tarafa yeni isim yazamıyorum zaten..her şey olacağına varır..
Yorum
-
AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE OLMASI GEREKİR.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben yeni indikatör yapamıyorum..isim yazmama müsade etmiyor dolayısı ile kaydedemiyorum..nasıl olur bu..
Olmuyorsa
Matriks kapalı iken
Matriks DIR içindeki *.TB isimli 3 dosyayı silip tekrar Matriksi çalıştırıp deneyin Sn Ketenhelva
Kolay gelsin.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Tanım kısmına
x:=W-ATR(10);
x
yada
x:=(W-ATR(10));
x
şeklinde yazıp kaydetmeyi deneyin sorununuz başkaymış.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Sayın Bear bull, birgün önce dipden kapatan, 2. gün kapanış fiyatından açan ve açılış fiyatının altına düşmeden daha yüksekden kapatan hisseleri taratan formulü nasıl yazabiliriz.
Teşekkür ederim."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
biraz uğraştırır ama yazılabilir herhalde.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Bear bull, birgün önce dipden kapatan, 2. gün kapanış fiyatından açan ve açılış fiyatının altına düşmeden daha yüksekden kapatan hisseleri taratan formulü nasıl yazabiliriz.
Teşekkür ederim.
ama siz bütün bunları 3 gün sonra göreceksiniz.
1. gün dipten kapatacak.
2. gün açılış fiyatı bir gün öncekinden olacak sonra yükselmiş olacak.
3. gün artık kaçtan açarsa şansa tekrar düşebilirde yükselebilirde
hafta sonu yazmaya çalışayım istiyormusunuz?
en azından deneriz becerebilirmiyim bilmiyorum
2 günlük ortalama da aynı işi görür hemen hemen.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
zahmet olmazsa yazabilirseniz benim için çok makbule geçer. Teşekkürler emekleriniz için.Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiraz uğraştırır ama yazılabilir herhalde.
1. gün dipten kapatacak.
2 günlük ortalama da aynı işi görür hemen hemen."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
DENEME 1
ref(c,-2) = ref(L,-2) AND ref(l,-1) < ref(c,-1)
DENEME 2
ref(c,-1) = ref(L,-1) AND L<C
umarım işinize yarar.
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Bear bull, birgün önce dipden kapatan, 2. gün kapanış fiyatından açan ve açılış fiyatının altına düşmeden daha yüksekden kapatan hisseleri taratan formulü nasıl yazabiliriz.
Teşekkür ederim.Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiraz uğraştırır ama yazılabilir herhalde.
1. gün dipten kapatacak.
2 günlük ortalama da aynı işi görür hemen hemen.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Emekleriniz için çok Teşekkür ederim.Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDENEME 1
ref(c,-2) = ref(L,-2) AND ref(l,-1) < ref(c,-1)
DENEME 2
ref(c,-1) = ref(L,-1) AND L<C
umarım işinize yarar."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
sayın bear bull 1 gün önceki kapanışını en düşük fiyattan yapanları
ref(c,-1)=L
ile bulabilirim değilmi?"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın bear bull 1 gün önceki kapanışını en düşük fiyattan yapanları
ref(c,-1)=L
ile bulabilirim değilmi?
evet.
L=DÜŞÜK
C=KAPANIŞ
H=YÜKSEK
W=ORTALAMA
O=AÇILIŞ
V=HACİM
fonksiyon bölümü alanlar kısmında tüm kullanabilecekleriniz var.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
Yorum