önceki barı açılış yüksek kapanış düşük olcek diye sınırladık..ekledigin resimdekine vermez..2 peş peşe kırmızı bar oldu tüm formül..
Matriks te system kurulumu
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
saolasın hocam...en son al formülünüde yazıp temize geçebilirmisin ikisinide sana zahmet...ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterönceki barıda kırmızı istiyorsun.oda olur.arzular şelale....
önceki formüle.....and ref(o,-1)büyüktür işareti ref(c,-1) yerleştir başına sonuna..ama son barın rengini demedik ona göre.yani son bar kırmızıda olabilir mavide..eger son barıda düşen istiyorsan tüm formül....and obüyüktür işaretic demelisin..
bende yarın öbürgün testlerini yapıyım...seninle paylaşıyım ondan sonra yeni koşullar ekliycem onları kendim yaparım artıkÜste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
-
evt iki mavi bar...öbürüde iki kırmızı bar...onuda bi temize çekiver sana zahmet..karıştırıyorum malum..arasına virgül mü konur ne konur bilmediğim içinketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 mavi bardamı isti,yorsun bunu??Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
önce tanımlayayım...peşpeşe 2 yükselen bar var.son bar bir öncekinin kapanışından başlayacak ve bir önceki barın üst kuyrugu son barın %50sinin üstüne çıkacak...
o=ref(c,-1) and (ref(h,-1)büyüktür işareti o+c/2) and ref(c,-1)büyüktür işaretiref(o,-1) and cbüyüktür işaretio..............böyle bişey olmalı oda..bunu indikatör yapmaya yazmalısın...her şey olacağına varır..
Yorum
-
slm bikmiş broker...bu sistemin testini gerçekleştirebilmek için indikatöre nasıl yazmam gerektiğini biliyo musun?yardımcı olabilir misin?Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
ewt hocam harikasın teşekkürler...ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterönce tanımlayayım...peşpeşe 2 yükselen bar var.son bar bir öncekinin kapanışından başlayacak ve bir önceki barın üst kuyrugu son barın %50sinin üstüne çıkacak...
o=ref(c,-1) and (ref(h,-1)büyüktür işareti o+c/2) and ref(c,-1)büyüktür işaretiref(o,-1) and cbüyüktür işaretio..............böyle bişey olmalı oda..bunu indikatör yapmaya yazmalısın...Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
çok iyisin ya...saol hakkaten..ben gerisini nasıl yapıcağımı araştırırım..Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
öteki satta...ref(o,-1)büyüktür işaretiref(c,-1) and obüyüktür işaretic and ref(l,-1)küçüktür işaretic+o/2............
ref(l,-1) deki L harfi low manasında....al formülündeki H ise high....her şey olacağına varır..
Yorum
-
ikinci bi koşul koymak istediğimde bu koşulla arasına virgül mü koymalıyım daha sonra...yoksa and diye diye mi yazıcamketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterönce tanımlayayım...peşpeşe 2 yükselen bar var.son bar bir öncekinin kapanışından başlayacak ve bir önceki barın üst kuyrugu son barın %50sinin üstüne çıkacak...
o=ref(c,-1) and (ref(h,-1)büyüktür işareti o+c/2) and ref(c,-1)büyüktür işaretiref(o,-1) and cbüyüktür işaretio..............böyle bişey olmalı oda..bunu indikatör yapmaya yazmalısın...Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
-
bende bi kere bu adamın amma teşekkuru var demiştimketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröteki satta...ref(o,-1)büyüktür işaretiref(c,-1) and obüyüktür işaretic and ref(l,-1)küçüktür işaretic+o/2............
ref(l,-1) deki L harfi low manasında....al formülündeki H ise high....
bosuna değilmiş demek...Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
qwedsa ikinci şartının kesinliğine baglı..her iki yada fazla sayıda şart mutlaka beraber gerçekleşsin dersen and demelisin...bu şart olmazsa öteki gerçekleşsin diyeceksen or demelisin...virgül filan yok...lise 1 felsefe-mantık dersi...
her şey olacağına varır..
Yorum
-
saol hocam..ellerin dert görmesin...yazalım bakalım hafta sonu falan...paylaşırım seninle sonuçları...ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermantıken böyle olmalı.Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
teşekkürler ciddi işlerden degil..mesut hocayla yaptıgımız bindirmeli geyiklerden...her şey olacağına varır..
Yorum
Yorum