Matriks te system kurulumu

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Bear_Bull
    Spread Trader
    • 09 Şubat 2009
    • 773

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    al
    cross TRIX(c,12,9,S),TRIXMAV(c,12,9,S)

sat
    cross TRIXMAV(c,12,9,S),TRIX(c,12,9,S)

yada

al
    Cross(TRIX(12,9,s),0)
    sat
    Cross(0,TRIX(12,9,s))

veya
    al
    Cross(TRIX(),TRIXMAV())
    sat
    Cross(TRIXMAV(),TRIX())

hangi şeklini beğenirseniz.

kolay gelsin.
    Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• mmo
      Katılımcı
      • 28 Haziran 2007
      • 47

Sn Bear Bull mümkünse aşağıdaki şartları sağlayan koşulu verebilirmisiniz birtürlü bir araya getiremedim;
      Satış şartı;
      fiyat 40 ortalamanın altına inecek,
      RSI (22,45)'i, stockfast (70,90)'ı aşağı kesecek ve
      son olarak,
      Macd (18,12,4) sıfırı aşağı kesecek ve MACD (140,80,4) de aşağı kesmiş olması gerekiyor.

ALIŞ İÇİN OLAN ŞART LAR
      fiyat 40 ort ÜSTÜNE ÇIKACAK,
      RSI (22,45)'i, stockfast (70,90)'ı YUKARI kesecek ve son olarak,
      Macd (18,12,4) sıfırı YUKARI kesecek ve MACD (140,80,4) de YUKARI kesmiş olması gerekiyor.

Eğer bu şartları sağlayan koŞulu verebilirseniz çok sevinirim mümkünse grafik üzerinde gösterebilirmisin teşekkürler. kolay gelsin.

ÜSTATİBEN BİRŞEYLER ÇIKARMAYA ÇALIŞTIM FAKAT ORTALAMA FİYAT İLE İLGİLİ KISMI YAZAMADIN KONTROL EDERSEN SEVİNİRİM.

AL KOŞULU;
      0<MACD(18,12,4) AND Cross(MACD(140,80,8),MACD Trigger(140,80,8))andCross(RSI(22,45)andCross(Stoc h(70,90)and fiyat 40 ort üzerinde olması gerekeiyor(bunu yazamadım)

SAT KOŞULU

0>MACD(18,12,4) AND Cross(MACDTrigger(140,80,8),MACD (140,80,8))andCross(45,RSI(22))andCross(Stoch(90,7 0)and fiyat 40 ort ALTINDA olması gerekeiyor

ÜSTAT YAZDIĞIM FORMÜLÜ DÜZELTİP EKLEME YAPARSAN ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Yorum

• Bear_Bull
        Spread Trader
        • 09 Şubat 2009
        • 773

mmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sn Bear Bull mümkünse aşağıdaki şartları sağlayan koşulu verebilirmisiniz birtürlü bir araya getiremedim;

Slm Sn mmo

Şu anda Matrikse ulaşabilme imkanım yok. :(

Tatil dönüşü bakalım, gerçi çok karışık gözüküyor sinyal vermesi zor gibi birşey ama :( icabına bakar yazarız formülü . Düzgün çalışır çalışmaz ayrı konu .

Bu arada bu indikatörleri bir grafik üzerine atıp (Mümkünse her kriterin aynı bara denk gelmiş bir hisse olsun) grafiği yükleyebilir misiniz?
        Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• mmo
          Katılımcı
          • 28 Haziran 2007
          • 47

Üstat bütün koşullar tek bir barda olmuyor belki 15 dk garfikte tam oturabilir ama ben 5 dk takip ediyorum javada 15 dk grafik yok şimdiden teşekkürler.

Ayrıca bu sistemi ben VOB da kullanıyorum. Bakalım birşeyler çıkacakmı. benim yaptığım çalışmada aşağıda yer alıyor.

AL KOŞULU;
          0<MACD(18,12,4) AND Cross(MACD(140,80,8),MACD Trigger(140,80,8))andCross(RSI(22,45)) and Cross(Sto ch(70,90)) and c>mav(C,40,E)

SAT KOŞULU

0>MACD(18,12,4) AND Cross(MACDTrigger(140,80,8),MACD (140,80,8))andCross(45,RSI(22)) and Cross(Stoch(90,70) and c<mav(C,40,E)

Yorum

• Bear_Bull
            Spread Trader
            • 09 Şubat 2009
            • 773

mmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

AL KOŞULU;
            0<MACD(18,12,4) AND Cross(MACD(140,80,8),MACD Trigger(140,80,8))andCross(RSI(22,45)) and Cross(Sto ch(70,90)) and c>mav(C,40,E)

SAT KOŞULU

0>MACD(18,12,4) AND Cross(MACDTrigger(140,80,8),MACD (140,80,8))andCross(45,RSI(22)) and Cross(Stoch(90,70) and c<mav(C,40,E)

kırmızı işaretlediklerimde sorun var ne yapmaya çalıştığınızı tam anlamadım.
            grafikte de indikatör değerleri çıkmamış.:(

istediğiniz şekil formül aşağıda ama sinyal vermesi çok zor
            al
            0<MACD(18,12,4) AND MACD(140,80,8) >MACD Trigger(140,80,8) and 45>RSI(22) and STOFk(70,90)>(Stofd(70,90)) and c>mov(C,40,E)
            sat
            0>MACD(18,12,4) AND Cross(MACDTrigger(140,80,8),MACD (140,80,8)) and Cross(45,RSI(22)) and Stofd(90,70)>Stofk(90,70) and c<mov(C,40,E)

eğer grafiği indikatör değerleri gözükecek ve tam değerler ile tüm indikatörlerin olduğu şekilde koyabilirseniz tekrar bakalım.

Yorum

• Bear_Bull
              Spread Trader
              • 09 Şubat 2009
              • 773

daha öncede yazmışım ama
              az önce grafikli bir örneğinide verdim

luzumu üzerine tekrarlıyalım.

daroka Nickli Üyeden Alıntı
              karlı bir haftaydı gerçi buradaki üstadların yanında bizim sistemimiz biraz acemi işi kalır ancak yinede paylaşmak istiyorum...
              10 dakikalıklarda 5,10,15 üstsel ho kullanıyorum bugün 55725 den itibaren al verdi yaklaşık 1500 puan yazdık bugün gerçi diyorum ya acemi işi dünde 700 puan bu vobu sevmeye başladım ama disiplinli ve çelik gibi sinirlere sahip olmak lazım..
              bu arada 10 dakilalıklardaki macd çizgisine dikkat derim son iki günde çok güzel sinyaller verdi sadece ona bakıp oynasaydım daha fazlasını kazanırdım sanırım...
              herkese bol kazançlar iyi haftasonları

macideye aldanmayın sakın
              standard değerlerle çok iyi bir trend yakalayamadıktan sonra
              yatay piyasada (500+ 500-) yapan bir durumda tepeden al dipten satlarla paranızı bitirir.
              5 mov,15 mov kesişimi bile Macd dan daha iyi performans gösterir.Bilgilerinize.

Sevgili EDY daha şimdi yoldan geldim bütün gün şehir dışındaydım. ayağımın tozu ile cevaplıyayım.
              Formül eğer yukarıdaki şekilde yazılırsa kesişim kullanılmadığı için, istenen şartın oluştuğu her barda sinyal olacaktır.

Kesişim kullanılacak olursa aşağıdaki şekilde yazılması gerekir.

macd
              al için
              Cross(MACD(26,12,9),MACDTrigger(26,12,9))

sat için
              Cross(MACDTrigger(26,12,9),MACD(26,12,9))

birde bu formül gerçek trend yakalayamadıkça pek kar yazdırmaz günlük yerine daha kısa periyotlarda sisteme göre işlem yapılırsa bir nebze faydası görülebilir.
              Stoploslara kesinlikle uyulmalıdır.
              Kolay gelsin. Bol kazançlar.
              http://www.keyborsa.com/showthread.p...9262#post49262

yukarıdaki linkten

26- 20-50
              13- 10-40
              9- 3-12
              olan değerleri arasında bir tarattır bakalım ne bulacaksın.

normal kullandığına göre testleri karşılaştır en uygun bulduğunu kullanırsın.
              Selamlar.

Yorum

• qwedsa7410
                Aktif
                • 17 Mayıs 2009
                • 28

satış koşulu:
                b1c < b10
                b1c = b2o
                b1c-b1l >veya = ((b2o-b2c)/2)

alış koşulu

b3c > b3o
                b3c = b4o
                b3h - b3c >veya = ((b4c-b4o)/2)

sayın bear bull
                eğer bu koşulları matriks için formüle edebilirsen bi test sonucuna bakmak istiyorum...test sonuçlarına göre modifiye etmek istiyorum..aslında modifiyeden çok mesela bir satış koşulu daha eklemek istiyorum..koşulları 1 den fazla yapma şansımız var dimi...
                Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme

Yorum

• Bear_Bull
                  Spread Trader
                  • 09 Şubat 2009
                  • 773

qwedsa7410 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  satış koşulu:
                  b1c < b10
                  b1c = b2o
                  b1c-b1l >veya = ((b2o-b2c)/2)

alış koşulu

b3c > b3o
                  b3c = b4o
                  b3h - b3c >veya = ((b4c-b4o)/2)

sayın bear bull
                  eğer bu koşulları matriks için formüle edebilirsen bi test sonucuna bakmak istiyorum...test sonuçlarına göre modifiye etmek istiyorum..aslında modifiyeden çok mesela bir satış koşulu daha eklemek istiyorum..koşulları 1 den fazla yapma şansımız var dimi...
                  Bolda aldığım değerler hangi indikatör veya Kapanış Yüksek düşük ortalama nedir ?

yazdığınıza göre formül yazabilme şansım yok.

Şimdilik sadece indikatörlerle deneme yanılma kaydı ile yazabiliyorum.

Yorum

• qwedsa7410
                    Aktif
                    • 17 Mayıs 2009
                    • 28

bunu ben 5-15-60 dakikalıkta çalıştırmak istiyorum...gün içinde barları takip ederek bakıyorumda sinyal verdirmek istiyorum

Yorum

• qwedsa7410
                      Aktif
                      • 17 Mayıs 2009
                      • 28

Bolda aldığım değerler hangi indikatör veya Kapanış Yüksek düşük ortalama nedir ?

yazdığınıza göre formül yazabilme şansım yok.

Şimdilik sadece indikatörlerle deneme yanılma kaydı ile yazabiliyorum.
                      yok yok bunlar sadece barlar bu şekile geldiğinde sat veya al vermesini istiyorum..indikatör falan değil...dur resim koyuyum o zaman daha kolay anlarsın

Yorum

• qwedsa7410
                        Aktif
                        • 17 Mayıs 2009
                        • 28

Yorum

• qwedsa7410
                          Aktif
                          • 17 Mayıs 2009
                          • 28

bu barları matamatiksel yazdım ben sadece...yoksa bişey anladığımdan değil...barlar bu şekli alınca sat versin istiyorum...

Yorum

• qwedsa7410
                            Aktif
                            • 17 Mayıs 2009
                            • 28

olmıycak bişey mi bu...eksik olan ne?

Yorum

• Bear_Bull
                              Spread Trader
                              • 09 Şubat 2009
                              • 773

qwedsa7410 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              olmıycak bişey mi bu...eksik olan ne?

eksik olan indikatör

ama b1 b2 b3 dediklerinize görede yapılır ama çok uğraşmam lazım :(
                              yapabilirmiyim onuda bilmiyorum.

Yorum

• ketenhelva
                                ..................
                                • 10 Aralık 2008
                                • 1488

yazdırılabilir..hangi periyotta ise o periyot barının açılış kapanış degeri olarak formülize edin..

sürekli düşen mumlarda sat versin istiyorsunuz-dogrumudur..
                                her şey olacağına varır..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information