Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
yukarda...açılış,önceki kapanışa eşit olsun ve önceki barın kuyrugu,şimdiki barın ortasından daha aşagıda olsun dedim....bunu indikatöre yerleştirmen gerek..
eline sağlık hocam
bear bull indikatöre nasıl yerleştiricez onu anltıver sende
yukarda...açılış,önceki kapanışa eşit olsun ve önceki barın kuyrugu,şimdiki barın ortasından daha aşagıda olsun dedim....bunu indikatöre yerleştirmen gerek..
ewt koşul tamamen bu ..al koşuluda bunu tersi olacak...
ama şu var hocam bide 1. barda kırmızı olacak senin yazdığında 1.bar mavi olma ihtimalide var..bunu yaparsan tam olacak
eline sağlık hocam
bear bull indikatöre nasıl yerleştiricez onu anltıver sende
Sistem yazmaya başlamadan önce buraya bir bakın qwedsa7410 mantığını kapmak için.
Tekrar kolay gelsin.
Bu gece benden hayır yok. :(
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
ewt koşul tamamen bu ..al koşuluda bunu tersi olacak...
ama şu var hocam bide 1. barda kırmızı olacak senin yazdığında 1.bar mavi olma ihtimalide var..bunu yaparsan tam olacak
anlatabildim mi söylediğimi...o yüzden barın kapanışının açılıştan daha düşük olma şartını koyman lazım
o=ref(c,-1) and ref(en düşük,-1)küçüktür işareti o+c/2....mesela..ref'le önceki barları işaretliyorum.-1,bir önceki bar...-2,2 önceki bar vs..sevgili bearbull çok daha iyi biliyor formülize etmeyi..
önceki barıda kırmızı istiyorsun.oda olur.arzular şelale....
önceki formüle.....and ref(o,-1)büyüktür işareti ref(c,-1) yerleştir başına sonuna..ama son barın rengini demedik ona göre.yani son bar kırmızıda olabilir mavide..eger son barıda düşen istiyorsan tüm formül....and obüyüktür işaretic demelisin..
Yorum