ağır abiler RAKI içer...
Şarap içiyorum
Collapse
X
-
medeni ağbilerde şarap içer...........ne alakaysa............guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterağır abiler RAKI içer...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
sağlığını düşünenlerde taze portakal suyu iççer*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
miğdeyi yakar............fazla c vitamini olur........içersin etkisi 10 saniye sürer paran boşa gider wc ye.............hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağlığını düşünenlerde taze portakal suyu iççeritibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
fazla vitamin göz çıkarmaz fazla şarap erken yaşlandırırgemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermiğdeyi yakar............fazla c vitamini olur........içersin etkisi 10 saniye sürer paran boşa gider wc ye.............*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
kaynak ekşi sözlük..fizban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster"Resveratrol" nedir?
ozellikle kirmizi uzumlerin kabuklarinda bulunan fitokimyasal madde (antioksidan). kirmizi saraplar, beyaz ve pembe saraplara kiyasla daha cok resveratrol iceriyorlar. sarabin icinde bol miktarda alkol bulunduguna (ortalama %12) ve alkol de oksitleyici olduguna göre bu antioksidani vücuda almanin en iyi yolu kirmizi sarap icmek olmasa gerek. alkolün zararli yan etkilerinden kacinmak isteyenlere kirmizi üzüm, bogurtlen ve yer fistigi yemeleri salik veriliyor.HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK
Yorum
-
medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.... nasıl alaka kurdum sagemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermedeni ağbilerde şarap içer...........ne alakaysa............
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
sen bile şaşırdığına göre.............ben ne diyeyim.............guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermedeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.... nasıl alaka kurdum sa
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
cuma akşamı bi güllüde tatlı ısmarlarken bize.. konuşsak.. daha açıklayıcı olur sanırım...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen bile şaşırdığına göre.............ben ne diyeyim.............
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRAKI ropici istiyoruz.........guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterağır abiler RAKI içer...ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterrakıcılar nerededirişte günyesuguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermedeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.... nasıl alaka kurdum sa

dönüşü muhteşem oldu
RAKICILAR TOPİĞİNİDE SEN AÇ ARTIK BARİ:081::081::081:DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
iyi olur ısmarlama teklifine hemen kabul diyorum...............guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercuma akşamı bi güllüde tatlı ısmarlarken bize.. konuşsak.. daha açıklayıcı olur sanırım...
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
kim ısmarlıyor anlaşılmadı... senmi benmi ? zorludan mangırları hüpletmişsin bu gün.......gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi olur ısmarlama teklifine hemen kabul diyorum...............
encine söyle değişsin.......gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu demirbaş yazısı nereden çıktı kim yazdı............istemem böyle yazı .......
blok yazıların 4 tane olmuş.... o yüzdendir.........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
Yorum