Şarap içiyorum
Collapse
X
-
demirbaş olmuşuz............çok şizoidçe bir yazı..........kime sormuşlar........LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
!!!!!!!!!itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
gerçi topu topu 1 kere teşekkür eden adamdan demirbaşmı olurmuş[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdemirbaş olmuşuz............çok şizoidçe bir yazı..........kime sormuşlar........
İRONMAN....

***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum
-
helal sana ayhan, helal sanaayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergerçi topu topu 1 kere teşekkür eden adamdan demirbaşmı olurmuş

Yorum
-
yazana dayanıklılığımı göstereceğim az sonra................LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDEMİR BAŞ:Bir yerde kullanılan, bir yere kayıtlı olan, bir görevliden öbürüne teslim edilen dayanıklı eşya...
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Oooyyyyyyyyyy....Oooooooooofffff...Aaaaaaaayyyyyyy ...ih hiiiiiiiiiiii...yeter yazma artık..gebericem....eneeeeeeeem....gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryazana dayanıklılığımı göstereceğim az sonra................
***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum
-
topicleri karıştırdınız.. burası ŞARAP içme topici
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
ben tırstım uzak durayımgemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryazana dayanıklılığımı göstereceğim az sonra................*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
demirbaş yazan sarhoşu arıyorum...................guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertopicleri karıştırdınız.. burası ŞARAP içme topici
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
Yorum