Fenerbahçemizin Lig Maçlari Hakkinda

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MAGGGMA
    ...................
    • 12 Haziran 2007
    • 1375

David varken herşey güzel.Hatırlıyorumda ilk geldiği yıl ben dahil herkesi fıtık ediyordu bu adam.Ne olduysa oldu o adam bu adam oldu...

Yorum

• ÇAKAL
      Ağa'nın Adamı
      • 27 Haziran 2007
      • 2545

Entep'i yenelim olay bitmiştir.
      Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
      Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• MAGGGMA
        ...................
        • 12 Haziran 2007
        • 1375

ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Entep'i yenelim olay bitmiştir.

Bizde olaylar hiiiç bitmezÇileli şarkılara devam...

Yorum

• ÇAKAL
          Ağa'nın Adamı
          • 27 Haziran 2007
          • 2545

MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Bizde olaylar hiiiç bitmezÇileli şarkılara devam...
          Sizin yazınızı düzeltme imkanı tanımış bana site.Hayırdır.
          Bursa'ya da 15 dakika yetti yani.
          Last edited by MAGGGMA; 06 Şubat 2009, 09:43.

Yorum

• MAGGGMA
            ...................
            • 12 Haziran 2007
            • 1375

Sizin yazınızı düzeltme imkanı tanımış bana site.Hayırdır.
            Bursa'ya da 15 dakika yetti yani.
            Mod olmuşsunuzdur)
            O takımdan bir cacık olmaz.Herkesin bayıldığı Alexe ben yıllardır alışamadım.Takımı bir kişi eksik oynatıyor maçın %80 inde...

Yorum

• ÇAKAL
              Ağa'nın Adamı
              • 27 Haziran 2007
              • 2545

Mod olmuşsunuzdur)
              O takımdan bir cacık olmaz.Herkesin bayıldığı Alexe ben yıllardır alışamadım.Takımı bir kişi eksik oynatıyor maçın %80 inde...
              Bir alex var takımda lüks.Diğerleri yanlış alındı.Onu rahatlatacak orta saha olsa....sen görürdün alex neymiş.

Yorum

• MAGGGMA
                ...................
                • 12 Haziran 2007
                • 1375

Bir alex var takımda lüks.Diğerleri yanlış alındı.Onu rahatlatacak orta saha olsa....sen görürdün alex neymiş.
                İki ofsayt gol yedik,ikide penaltımızı yemişler,ikide gol yemişiz
                Bu takımdan bu yıl bir cacık olmaz,maça bile gitmedim kaçtır.Kombine elimde patladı

Bu Alexi ben beğenmiyorum herhalde sadece.Bir de Avrupalı keşfedemedi hala
                Bu adam nerde nasıl oynar.Bence forvet arkası.Yani bir çift akıllı forvetin arkasında oynar.Yani üç forvet gibi oynarsınız.Dünyada bu tip futbol anlayışı yok sanırım.O yüzdende Avrupada Alex OLAMAZ.Bizde de ne kadar olduğu belli.Takım maçın %80 nini bence kesinlikle 10 kişi oynuyor.Pres yapamaz,top at koşamaz...Aziz Beye ben bir kez daha FB kulübüne kazandırdıkları için teşekkür ediyorum.FB futbol takımına veremedikleri için artık bu işi bıraksa çoook iyi eder...

Yorum

• EDY
                  Yasaklı
                  • 15 Aralık 2008
                  • 1381

İki ofsayt gol yedik,ikide penaltımızı yemişler,ikide gol yemişiz
                  Bu takımdan bu yıl bir cacık olmaz,maça bile gitmedim kaçtır.Kombine elimde patladı

Bu Alexi ben beğenmiyorum herhalde sadece.Bir de Avrupalı keşfedemedi hala
                  Bu adam nerde nasıl oynar.Bence forvet arkası.Yani bir çift akıllı forvetin arkasında oynar.Yani üç forvet gibi oynarsınız.Dünyada bu tip futbol anlayışı yok sanırım.O yüzdende Avrupada Alex OLAMAZ.Bizde de ne kadar olduğu belli.Takım maçın %80 nini bence kesinlikle 10 kişi oynuyor.Pres yapamaz,top at koşamaz...Aziz Beye ben bir kez daha FB kulübüne kazandırdıkları için teşekkür ediyorum.FB futbol takımına veremedikleri için artık bu işi bıraksa çoook iyi eder...
                  Yazilanlarin hemen hemen hepsine katiliyorum...

Heyhat iddaa olayi cikti cikali lig maclarinda derbiler harici beni acmiyor... Gercek olan bu... Simdi birseyleri tek tek dile getiripte olayi desmenin alemi yok... Ama sonucta derlerya parti degistirebilirsin ama takim asla... CFikti adimiz fenerliye... Gönül isterki kazansin...

Yorum

• MAGGGMA
                    ...................
                    • 12 Haziran 2007
                    • 1375

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Yazilanlarin hemen hemen hepsine katiliyorum...

Heyhat iddaa olayi cikti cikali lig maclarinda derbiler harici beni acmiyor... Gercek olan bu... Simdi birseyleri tek tek dile getiripte olayi desmenin alemi yok... Ama sonucta derlerya parti degistirebilirsin ama takim asla... CFikti adimiz fenerliye... Gönül isterki kazansin...
                    Evet bu iddiaa olayı korkunç gerçektende.Ama gerçek olan şu ki FB top falan oynamıyor uzun zamandır.Yoksa senede üç maç kaybetsin ama iyi oynasın ben razıyım.Sonuçta Avrupa kupalarındada oynamadı takım...

Yorum

• EDY
                      Yasaklı
                      • 15 Aralık 2008
                      • 1381

Evet bu iddiaa olayı korkunç gerçektende.Ama gerçek olan şu ki FB top falan oynamıyor uzun zamandır.Yoksa senede üç maç kaybetsin ama iyi oynasın ben razıyım.Sonuçta Avrupa kupalarındada oynamadı takım...
                      Yine katiliyorum....

Cikis yolu olarak tercihim, Alex kalsin... Ama takim onun üzerine kurulsuin... Aragones ve Guizaya ve hatta Carlosa bay bay densin... Benim olayi kurtarma düsüncem bu.... Baskasi aklima gelmez... Sonucta seyrederim, o ortam icinde degilim... Degilmiki millet olarak bilsekte bilmesekte her konuda fikir yürütmekte bir numarayiz... Yürüttüm iste fikrimi... Türküm evelallah

Yorum

• MAGGGMA
                        ...................
                        • 12 Haziran 2007
                        • 1375

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Yine katiliyorum....

Cikis yolu olarak tercihim, Alex kalsin... Ama takim onun üzerine kurulsuin... Aragones ve Guizaya ve hatta Carlosa bay bay densin... Benim olayi kurtarma düsüncem bu.... Baskasi aklima gelmez... Sonucta seyrederim, o ortam icinde degilim... Degilmiki millet olarak bilsekte bilmesekte her konuda fikir yürütmekte bir numarayiz... Yürüttüm iste fikrimi... Türküm evelallah
                        Öyle tabi,ben ben fikrimi yazarımValla ben kaç yıldır yazıyorum Alex gitsin diye ama beni dinlemiyorlar,birde işin bu tarafı var
                        Aragonesin ağır bir sözleşmesi varmış galiba.İşe bu tip kontratları yapanları göndermekle başlamak lazım.Guiza gibilere çuvalla parayı verenlerle...

Yorum

• EDY
                          Yasaklı
                          • 15 Aralık 2008
                          • 1381

Öyle tabi,ben ben fikrimi yazarımValla ben kaç yıldır yazıyorum Alex gitsin diye ama beni dinlemiyorlar,birde işin bu tarafı var
                          Aragonesin ağır bir sözleşmesi varmış galiba.İşe bu tip kontratları yapanları göndermekle başlamak lazım.Guiza gibilere çuvalla parayı verenlerle...
                          Daha önce yazmis oldugun gibi, banada Aziz baskan miladini tamamladi gibi geliyor artik... Neylersin....

Yorum

• MAGGGMA
                            ...................
                            • 12 Haziran 2007
                            • 1375

7-0 vayy beee...hacettepe ...ilk yarı yenmişti bunlar bizi...Ben maça gitmeyince demekuğursuzluk bendeymiş...

Yorum

• güneşş
                              Tecrübeli
                              • 08 Ocak 2008
                              • 742

7-0 vayy beee...hacettepe ...ilk yarı yenmişti bunlar bizi...Ben maça gitmeyince demekuğursuzluk bendeymiş...
                              bendede öyle bir uğursuzluk var canlı izlemiyorum..
                              cimbom maçındada kendimi zor tuttum ama işe yaradı

Yorum

• güneşş
                                Tecrübeli
                                • 08 Ocak 2008
                                • 742

kupada sivasla eşleşdik hadi hayırlısı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information