Fenerbahçemizin Lig Maçlari Hakkinda

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MAGGGMA
    ...................
    • 12 Haziran 2007
    • 1375

MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aziz Yıldırım
    Artık bırak bu işi ya yeter be kardeşim.Şampiyon olduğumuz yıllar dahil ne gördük biz futbol takımından ,istifa ette kurtulalım senden...
    Ben yıllardır Alex bu takıma yaramaz dedim çoğu insan karşı çıktı.Bizim başkan bu işi bilmiyor ,acilen bırakmalı...
    birben78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağlık olsun arkadaşlar.Üzmeyelim kendimizi bu kadar.Kupayı alsaydık ne olacaktı sanki .Gazoz kupası diye alay edeceklerdi.Bence böylesi daha hayırlı oldu.Kulupte radikal ciddi kararlar almanın tam zamanı.Zaten takımda boş beleş topçu dolu.Kafadan gidecek en az 10 topçu var.Ama bizim sorunumuz , hemde en büyük sorunumuz orta saha.Orta saha olmayınca gerisi boş.Buraya alınan oyunculardan hangisinden verim aldık.Hangi orta saha oyuncusunu beğenip şu maçta çok güzel oynadı helal olsun be dedik.Emre, deniz,josiko, maldanado 4'ü birden bi aurelio'nun tırnağı bile etmedi.Emre yediğimiz en büyük kazık bence.Orta saha olmayınca alex, guiza, semih ne yapsın? Bu takıma 2 tane kaliteli orta saha oyuncusu al olay tamamdır.
    Başkanımızın da kıymetini bilelim ayrıca.Biz FB olarak sadece futbol kulubu olaak başarısızız.Diğer her yönden diğer kuluplere beş basarız.Ama tüm göstergelerde futbol baz alındığından durum öyle görünüyor.
    Bakın GS'a sezon başında ligin en büyük favorisi değilmiydi? Şimdi ne halde.
    Onların orta saha oyuncuları bizde olsa açık ara şampiyonduk şimdi.
    Neyse geleceğe umutla bakıyorum.Operasyon sonrası Herşey çok güzel olacak.Eski şaşalı günlerimize geri döneceğiz.
    Beşiktaş'ı ve şampiyon olacak takımı tebrik ediyorum.Saygılarımla.
    Bize futbol lazım en başta zaten.FB liler Aziz Beyin kıymetini çok iyi bildilerki kaçıncı yıldır hala başkan.Takım her yıl şampiyon olsun diyende yok ama futbol falan yok ortada.NEDEN acaba.Transferler ortada.Kaç yıldır transfer politikası diye birşeymi var.Anelka gibi adam bile bizim takımda oynayamadı.İşi bilen bir teknik direktör kadrosunu işin başına getirmedi Başkan,çünkü istemiyor böyle birşey.Birçok konuda prof ama bu konuda çok amatörce davranıyor.Şimdilerdede modası yaşlı T.Direktörler ve futbolcular.Dolaşan transfer haberleride aynı doğrultuda.FBnin paralarınada taraftarınkinede yazık...

Yorum

• Elixir
      .......
      • 14 Haziran 2007
      • 75

ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Rahat olun.Hayatımızın en rahat maçını oynayacağız.Korhan kardeşim üzülecek ama elden gelecek bişey yok.
      cakal sen bu ısı bılıyorsun ya basına geleceklerı sezmısın rahatladınmı ıyıcee

Aziz Yıldırım
      Artık bırak bu işi ya yeter be kardeşim.Şampiyon olduğumuz yıllar dahil ne gördük biz futbol takımından ,istifa ette kurtulalım senden...
      yerıne senmı gecıcen

Rezillik diz boyu.Aragonesi alexle birlikte cimboma yollayalım.
      arog da lazım degıl alexde bızde topcu cok para yok sen en ıyııs agadan tırtıklarıklarından 10 lot vestel 10 lot zoren gonderde hayra gec

Yorum

• MAGGGMA
        ...................
        • 12 Haziran 2007
        • 1375

Elixir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yerıne senmı gecıcen

Neden olmasın...

Yorum

• ÇAKAL
          Ağa'nın Adamı
          • 27 Haziran 2007
          • 2545

cakal sen bu ısı bılıyorsun ya basına geleceklerı sezmısın rahatladınmı ıyıcee

Bak doğru bilmişim.En rahat maçımızı oynadık.Rahatladık yani.
          Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
          Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• Elixir
            .......
            • 14 Haziran 2007
            • 75

Bak doğru bilmişim.En rahat maçımızı oynadık.Rahatladık yani.
            len ısne gelen yerı alıntılıyorsun ne cakkkalsın sen

topcu gondermeyı bırakta tırtıkladıklarından 10 ar lot vestelle zoren bagısı yap cıncona yıne parasız kalmısız

Yorum

• ÇAKAL
              Ağa'nın Adamı
              • 27 Haziran 2007
              • 2545

Size para mara yok.

len ısne gelen yerı alıntılıyorsun ne cakkkalsın sen

topcu gondermeyı bırakta tırtıkladıklarından 10 ar lot vestelle zoren bagısı yap cıncona yıne parasız kalmısız

Galatasaray yenildi diye sevinen Arda!
              Beşiktaş ve G.Saray'ın 'dostluk' derbisinin ardında yatan 'sistemin devamı' çabası mı?
              Normal021MicrosoftInternetExplorer4/* Style Definitions */table.MsoNormalTable{mso-style-name:"Normal Tablo";mso-tstyle-rowband-size:0;mso-tstyle-colband-size:0;mso-style-noshow:yes;mso-style-parent:"";mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;mso-para-margin:0cm;mso-para-margin-bottom:.0001pt;mso-pagination:widow-orphan;font-size:10.0pt;font-family:"Times New Roman";}Aykut IŞIKLAR yazdı…
              Galatasaray yenildi diye sevinen Arda!..
              Futbol Federasyonu olaylı 'Galatasaray-Fenerbahçe' maçının yarattığı olumsuz havayı yok etmek için, 19 Mayıs tarihinde 'dostluk maçı' organize etmek istemişti. Maç Beşiktaş İnönü Stadı'nda yapılacaktı. İki kulübün taraftarları yan yana oturacaktı. Protokol anlaşması imzalanmasına rağmen, araya giren resmi maçlar yüzünden 'Dostlu maçı' oynanamadı.
              İşte bu 'Dostluk maçı' önceki gün İnönü Stadı'nda oynandı. Bir farkla, Galatasaray'ın rakibi Beşiktaş oldu. Fenerbahçeliler o dakikalarda Konya'ya gol yağdırırken, Galatasaraylılar da Beşiktaş karşısında 'al gülüm ver gülüm oynuyordu.' Beşiktaş maçı nasıl olsa kazanacaktı. Bu daha iki başkanın yüzünden okunuyordu. Adnan Polat ile Yıldırım Demirören 'Papermoon arkadaşı' olarak kameralara bakarken her şey belli idi. Galatasaray'ın gol atmayacağı da Beşiktaş'ın fazla atmayacağı da... Hatta hakemin ince ayarı da. Öyle bir zamanda ve o kadar komik bir faul çaldı ki... Beşiktaş'ın duran toplardan mutlaka gol atacağını da tahmin ediyordu. Bu kadar kötü bir savunması olan Galatasaray'ın gol yemesi çok normal de... Avrupa'nın peşinde koştuğu (!) Mehmet Topal'ın kendi kalesine vole ile gol atması çok komik oldu. İkinci golde ise emektar Yusuf çok saygısızdı. Oğlu yaşındakileri ipe dizdi. Sanki halı sahada dolaşır gibi kalenin içine kadar gitti. Galatasaraylı savunma sayesinde zorla gol attı.
              Bu 'Dostluk maçı', Beşiktaş'ın şampiyonun olması gerekiyor. Maddi-manevi açıdan, sistemin devamı için, kupa Anadolu'ya gitmesin, Beşiktaşlılar ile Galatasaraylılar eskisi gibi el ele dolaşıp birlikte içki içsin, sponsor firmaların yatırımları boşa gitmesin, yayıncı kuruluş kameralarını İstanbul'a kursun, reklamları üçe katlansın... Bunlar hep düşünüldü. Kusura bakmasınlar ama bu yükleri Sivaspor ve Trabzonspor henüz kaldıramaz. İlahların her kararına eyvallah da... Milyonlarca Galatasaray taraftarını hiç mi düşünen yok?..
              Maçın 92. dakikasında kafasına oturan topu kaleye sokamayan Arda Turan ağlayacağı yerde... Gülerek Rüştü ağabeyinin boynuna sarılıyor. Ne anlatıyorsa artık. 'Nasıl kaçırdım ama' mı diyor? 20 milyon Galatasaraylı kahrolurken o gülüş neyin nesi Arda Turan efendi? Kenarda Fatih Terim olsa hemen ona bakardın. Bu yıl Galatasaray koridor gibi idi. Herkes elini kolunu sallayarak geçti. O Sabri olduğu sürece de her takım gol atar. Kocaeli bile 5 gol attı. Ama ben Beşiktaş karşısındaki Galatasaray'dan özellikle nefret ettim. Güya topla fazla oynadılar, baskı kurdular. Güya yenmek istediler. Yalan efendim yalan. Parkta dolaşan emekli futbolcular olduğu sürece Galatasaraylı olmayacağım. Adnan Polat gidene dek de...

Yorum

• ÇAKAL
                Ağa'nın Adamı
                • 27 Haziran 2007
                • 2545

Takım dediğin böyle olur.Bi barajımız eksikti,şimdi herşey tamam.

Fenerbahçe barajı

LİMAK’IN Botan Çayı üzerinde yaptığı santralin 5 kilometre aşağısında Fenerbahçe Barajı kuruluyor.

Limak Holding iştiraklerinden Baren Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Limited şirketi adına 49 yıllık üretim lisansı aldığı hidroelektrik santralini Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 5 yöneticisi yapacak. Nihat Özdemir, Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu, Ali Yıldırım ve Murat Özaydınlı’nın 60 milyon dolarlık bu yatırımı sonunda Kirazlık Hidroelektrik Santrali 2011’de elektrik üretmeye başlayacak.
                Projeyle ilgili bilgi veren Nihat Özdemir, “Dostlarım ne zamandır Doğu ve Güneydoğu için birşeyler yapmak istiyordu. Sonunda bu proje üzerinde karar kıldık. Şu anda projelendirme çalışmaları sürüyor. Eylül’de inşaat başlayacak. 2011 sonunda da bitecek. Kurulu gücü 37.62 MW olarak planlanan hidroelektrik santralinde, yıllık ortalama 140 milyon kWh enerji üretilecek” diye konuştu.

Yorum

• MAGGGMA
                  ...................
                  • 12 Haziran 2007
                  • 1375

Kadıköy'de Fenerbahçe farkı: 3-0
                  F.Bahçe bu sezon ilk kez seyircisi karşısına çıktı. Turkcell Süper Lig karşılaşmasında Fenerbahçe, Sivasspor'u 3-0 yenerek ikinci hafta sonunda puanını 6'ya çıkardı.

Yorum

• ÇAKAL
                    Ağa'nın Adamı
                    • 27 Haziran 2007
                    • 2545

6 da 6.
                    Ama kesinlikle artık bu takımın Carlos'a ihtiyacı yok.M.Topuz da bir an önce takıma monte edilmeli.Guiza'nın yerine ben olsam Kazım'ı forvet olarak Semih'le yanyana oynatırdım.

Yorum

• mozkan
                      Aktif
                      • 28 Mart 2009
                      • 125

digitürke 7 senedir üyeyim, bu sene ligtv yi kapattırdım, geçen seneki salaklığın etkisinden halen kurtulamadım ve henüz herhangi bir maçı 90 dakika seyretmedim bile
                      There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
                      most importantly unknown unknowns.
                      Trader Vic

Yorum

• PAŞA
                        Demirbaş
                        • 22 Mayıs 2009
                        • 100

mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        digitürke 7 senedir üyeyim, bu sene ligtv yi kapattırdım, geçen seneki salaklığın etkisinden halen kurtulamadım ve henüz herhangi bir maçı 90 dakika seyretmedim bile

bende 5 senedir üyeyim...kapattırmak için aradım...indirim yapıp ,2 ay bedava kullan dediler ,üstünede spormaxı 6 ay bedava verdiler...Devam dedim...
                        6 da 6 yaptık ama hiç zevk almadım maçlarımızdan..:(
                        BİR SOĞAN SOYULUYOR, YAŞARIYOR GÖZLER, BİR DEVLET SOYULUYOR, ALDIRMIYOR ÖKÜZLER....

Yorum

• ÇAKAL
                          Ağa'nın Adamı
                          • 27 Haziran 2007
                          • 2545

Bu guiza'yı ben olsam kiralık olarak Diyarbakırspor'a verirdim.k24k24k24Akşam yapmış yine odunluğunu.

Yorum

• gemici
                            Ne yazar...
                            • 25 Mayıs 2009
                            • 250

Bu guiza'yı ben olsam kiralık olarak Diyarbakırspor'a verirdim.k24k24k24Akşam yapmış yine odunluğunu.
                            diğer güiza için ne düşünüyorsun.................
                            itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................

Yorum

• ayhan53
                              Rallici Başkan
                              • 27 Nisan 2009
                              • 2657

Asıl Yıldırım’ı alkışlayın!

SÜPER LİG PANORAMA: EDİZ SIRAPINAR
                              güncellenme zamanı 6.10.2009
                              Fenerbahçe forması altında her gün yeni bir rekora imza atan Alex, bir dönem ağır eleştiriler almış, bugün kendisini ayakta alkışlayan taraftarının bile protestosu ile karşılaşmıştı.

Gençlerbirliği maçından sonra yere göğe sığdırılamayan Alex’in iki sezon önce protestolarla oyundan çıktığı ne çabuk unutuldu... O gün ayağa kalkıp Brezilyalıyı ayakta alkışlayan, takımda kalması için elinden geleni yapan Aziz Yıldırım’a herkes hakkını teslim etmeli

Tarih 14 Şubat 2007... Fenerbahçe - AZ Alkmaar ile Kadıköy’de karşılaşıyor... İkinci yarıda oyundan alınan Alex’e müthiş bir protesto... Brezilyalı neye uğradığını şaşırıyor...
                              Aradan dört gün geçiyor... Yine Şükrü Saracoğlu’nda Alex, Zico tarafından çıkarılırken, Başkan Aziz Yıldırım ayağa kalkıyor ve oyuncusunu dakikalarca alkışlıyor... Onurlandırıyor... Verdiği emeklere saygısını gösteriyor... Sahip çıkıyor...
                              Aslında bu hareketiyle büyük bir riske de giriyor... Bir şekilde taraftarı Alex için karşısına alıyor... Bugüne kadar hangi başkan bu cesareti gösterebilirdi?
                              Örneğin; Yıldırım Demirören, Denizlispor maçında 90 dakika ıslıklanan Rüştü’yü ayağa kalkıp alkışlayabildi mi?
                              Mesela; Adnan Polat geçtiğimiz sezon kulübe yıllarca emek veren Hasan Şaş’a yapılanlar karşısında bu şekilde dimdik durabildi mi?
                              Ama Aziz Yıldırım hesap-kitaba girmeden, sonucunun nereye varacağını düşünmeden oyuncusunu himayesine aldı... Alex’in ocak ayındaki imza töreninde, “İnşallah 7 yıl Fenerbahçe’de sağlıklı bir şekilde futbol oynayacak. Yaşı daha genç. Sözleşmesi 2 yıl sonra bittiğinde de yine masaya oturulacaktır. O zaman, umarız 2-3 yıl daha uzatılır ve 10 yılını bu kulüpte geçirmiş bir oyuncu olarak Fenerbahçe tarihinde yer alır. Kendisi takımımıza çok şey katmış ve kaptanlığa yükselmiştir. Kaptan olmak önemlidir. Yaşantısıyla, saha içindeki mücadelesi ve liderliğiyle onu her zaman hatırlayacağız. Fenerbahçe tarihinde yer aldığı için eminim o da mutludur” diyen başkanın sözleri bugün Brezilyalı oyuncunun sahada takımını büyük bir hırs ve özveriyle sahiplenmesinin anahtarıdır...
                              [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                              M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• ayhan53
                                Rallici Başkan
                                • 27 Nisan 2009
                                • 2657

Minik taraftarın feryadı... / Spor / Milliyet İnternet / Eskişehir taraftarin feryadi...
                                yattım yerlere
                                [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                                M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information