Fenerbahçemizin Lig Maçlari Hakkinda
Collapse
X
-
Biri Birilerini Bitirecek ama Kim Kimi Bitirir Bilemiyorum Şampiyonlar Liği Maçını kesinlikle Kazanmalıyız kazanamazsak o zaman Siz Görün neler olurÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTam tersi olacak gibi ..

Yorum
-
BJK'nın önünü açıyoruz BJK champiyon ÇAKAL 4 köşe.Operasyoncu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBiri Birilerini Bitirecek ama Kim Kimi Bitirir Bilemiyorum Şampiyonlar Liği Maçını kesinlikle Kazanmalıyız kazanamazsak o zaman Siz Görün neler olur
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Dün Fenerbahçe Maçını İzledim Bu berbat ne yaptıgını bilmeyen 3 pas yapamayan bir takım olmuş bizim takım Alex bağlı bir takım olmuş. Böyle Devam ederse bu takımdan bir cacık olmaz hem teknik direktör hemde yeni bir jenerik oluşturmaları lazım başkanın ama bu takım bu hale getirende başkan değil mi ? zaten
Yorum
-
bizi yakan dede elimizde yeterli kadro var zaten herşeyin süper olmasını bekleyemeyiz.yaş yetmiş iş bitmiş olayı var.futbolcuyu yıldız yapan teknik direkdördür...Operasyoncu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDün Fenerbahçe Maçını İzledim Bu berbat ne yaptıgını bilmeyen 3 pas yapamayan bir takım olmuş bizim takım Alex bağlı bir takım olmuş. Böyle Devam ederse bu takımdan bir cacık olmaz hem teknik direktör hemde yeni bir jenerik oluşturmaları lazım başkanın ama bu takım bu hale getirende başkan değil mi ? zaten
Yorum
-
Bu kadro yetersizdir. Bundan 3 yıl Önceye bakarsak ne kadar yetersiz oldugunu görürüz.güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbizi yakan dede elimizde yeterli kadro var zaten herşeyin süper olmasını bekleyemeyiz.yaş yetmiş iş bitmiş olayı var.futbolcuyu yıldız yapan teknik direkdördür...
Giden Futbolcularımız Kim
Tuncay Yedeği Kim Ugur
Mehmet Aurello yedeği Selçuk
Apiah Yerine Kim Geldi Maldona
Nobre yerine kim geldi kezman onun yerine guiza ( Sadece Forvete Adam alınmış )
Analke yerine Adam alınmamış Savunmada Edu ve Luganonun Yedeği yok gibi Sakatlıklar ve Formsuzluklarda Çok Bela Olur Savunma ( Yasin Önderle Bu iş olmaz )
Maçı Değiştirecek kaç adamımız var bir Alex ve Semih
Eskiden Anelka, Pierre Van Hooijdonk, Alex, Tuncay, Nobre ve aklıma gelmeyen başka futbolcularda vardır
Yorum
-
yeterli kadro var derken süperiz demedim ama..Operasyoncu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu kadro yetersizdir. Bundan 3 yıl Önceye bakarsak ne kadar yetersiz oldugunu görürüz.
Tuncay Yedeği Kim Ugur
Analke yerine Adam alınmamış Savunmada Edu ve Luganonun Yedeği yok gibi Sakatlıklar ve Formsuzluklarda Çok Bela Olur Savunma ( Yasin Önderle Bu iş olmaz )
Eskiden Anelka, Pierre Van Hooijdonk, Alex, Tuncay, Nobre ve aklıma gelmeyen başka futbolcularda vardır
futbolcularımız iş yapamayacak futbolcu değil(maldonadoyu saymıyorum)
eksikliği yüzdeye vuracak olursak bunun %85 i dedenin geri kalanı futbolcuların diyebilirim.yenilen bir takımın son oyuncu değişikliği hakkını son beş dakkada yaptığı nerde görülmüş.yeni girenin ayağına topun bir kere değme ihtimali bile çok düşük...
Yorum
-
Operasyoncu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu kadro yetersizdir. Bundan 3 yıl Önceye bakarsak ne kadar yetersiz oldugunu görürüz.
Tuncay Yedeği Kim Ugur
Başkan okusun başkaaaaaaaan,ondan başka herkes hemfikir...
Yorum
-
yetecek kadro çok şuan son değişikliği son beş dakika kala yaptı dediniz hangi maçı dediniz bilmiyorum ama kayseri maçıysa eger adam full değişikliği ilk yarı yaptı birde kimi değiştirecek ki ? adam olsa zaten onları oynatmaz kazım ugur roberto corlos guiza edu lugano emre gökhan bunların yedekleri yok geriye önder selçuk maldona kaldıgüneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeterli kadro var derken süperiz demedim ama..
futbolcularımız iş yapamayacak futbolcu değil(maldonadoyu saymıyorum)
eksikliği yüzdeye vuracak olursak bunun %85 i dedenin geri kalanı futbolcuların diyebilirim.yenilen bir takımın son oyuncu değişikliği hakkını son beş dakkada yaptığı nerde görülmüş.yeni girenin ayağına topun bir kere değme ihtimali bile çok düşük...
onun yerinede deniz burak ve yasinle değişir
keyseri maçında ilk yarıda emre ve gökhan sakatlandı onun yerine ilhan ve yasini aldı yasini öncerin oraya yolladı önderi gökhanın yerine geçirdi maldonuyuda çıkartıp denizi aldı
sakatlar iyileşse takım iş yapar kesinlikle ama sadece türkiyede !!! vederson alex semih tümer devid josico ( josico nasıl oynadıgını bilmiyorum ama kazma maldonadan daha iyi oynar bence maldona futbolcu değil kazma
)
Yorum
-
yok kayseri maçı değil şampiyonlar ligi maçından bahsetmiştim dkiev hatırlarsınızOperasyoncu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryetecek kadro çok şuan son değişikliği son beş dakika kala yaptı dediniz hangi maçı dediniz bilmiyorum ama kayseri maçıysa eger adam full değişikliği ilk yarı yaptı birde kimi değiştirecek ki ? adam olsa zaten onları oynatmaz kazım ugur roberto corlos guiza edu lugano emre gökhan bunların yedekleri yok geriye önder selçuk maldona kaldı
onun yerinede deniz burak ve yasinle değişir
keyseri maçında ilk yarıda emre ve gökhan sakatlandı onun yerine ilhan ve yasini aldı yasini öncerin oraya yolladı önderi gökhanın yerine geçirdi maldonuyuda çıkartıp denizi aldı
sakatlar iyileşse takım iş yapar kesinlikle ama sadece türkiyede !!! vederson alex semih tümer devid josico ( josico nasıl oynadıgını bilmiyorum ama kazma maldonadan daha iyi oynar bence maldona futbolcu değil kazma
)
Yorum
-
bu ne durgunluktur anlamadım ne bizimkilerde bir sevinç belirtisi var nede diğier arkadaşlardan tebrik olmuyor ama .
maça gelecek olursak çok iyi bir maç değildi ama her zamanki gibi büyük takımlar iyi oynamasada skora adını yazdırmayı başarır.
Yorum
-
Benim pek vaktim olmuyor bu ara,diğer arkadaşlarda borsanın haliyle meşguller sanırımgüneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu ne durgunluktur anlamadım ne bizimkilerde bir sevinç belirtisi var nede diğier arkadaşlardan tebrik olmuyor ama .
maça gelecek olursak çok iyi bir maç değildi ama her zamanki gibi büyük takımlar iyi oynamasada skora adını yazdırmayı başarır.

Sakatlar takıma dönünce biraz düzeldi bizim takım.Orta saha düzelirse daha iyi olur FB herzaman.Dün FB randımanı yüksek futbol oynadı sadece.GS de bal yapmaz arı gibiydi.Ama FB heran ligde üste yükselebilir.Asıl önemlisi ŞL nde grubu geçmemiz.En azından 3.olmalıyız...
Yorum
-
Sonucu belli maçların muhabbeti sarmıyor hocam.güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu ne durgunluktur anlamadım ne bizimkilerde bir sevinç belirtisi var nede diğier arkadaşlardan tebrik olmuyor ama .
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Real Madrid'te "Pendikspor" vakası
İspanya Kral Kupası şok bir sonuca sahne oldu. 3. lig takımı Union, dünya takımı Real Madrid'i eledi. Real'in bu sonuçla kupa hasreti 16 yıla çıktı.
İspanya Kral Kupası'nda hafta büyük bir sürprizle başladı. Hafta sonu sahasında Malaga'dan 3 gol yiyen Real Madrid, bu kez üçüncü lig temsilcisi Real Union'dan 3 gol yedi ve kupaya büyük bir şokla veda etti.
Santiago Bernabeu'daki mücadeleye 3-2'lik mağlubiyetle gelmesine rağmen mutlak favori olan Madrid, ilk yarıda yine yenik duruma düştü. Abasolo'nun golüyle öne geçen Union, ilk yarının son bölümünde Raul'a engel olamadı.
Ancak ikinci yarıda yine konuk ekip öne geçti. bu kez golün sahibi Salcedo idi. Raul ve Bueno ile 3-2 öne geçen Real Madrid, bitime 5 dakika kalayine Raul ile tur atlatamaya çok yaklaştı. Ancak son dakikada Romo'nun golüne engel olamayan Beyaz Şimşekler, kupa hasretini 16 yıla çıkardı.
Türkiye'de de, tarihinde 17 kez lig şampiyonu olan Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nı 25 yıldır müzesine götüremiyor.
Yorum
Yorum