Fenerbahçemizin Lig Maçlari Hakkinda

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ÇAKAL
    Ağa'nın Adamı
    • 27 Haziran 2007
    • 2545

sson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aragones yakında kalp krizi geçirir olay biter. Fener bitirir arogones i...
    Tam tersi olacak gibi ..
    Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
    Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• Operasyoncu

ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Tam tersi olacak gibi ..
      Biri Birilerini Bitirecek ama Kim Kimi Bitirir Bilemiyorum Şampiyonlar Liği Maçını kesinlikle Kazanmalıyız kazanamazsak o zaman Siz Görün neler olur

Yorum

• ÇAKAL
        Ağa'nın Adamı
        • 27 Haziran 2007
        • 2545

Operasyoncu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Biri Birilerini Bitirecek ama Kim Kimi Bitirir Bilemiyorum Şampiyonlar Liği Maçını kesinlikle Kazanmalıyız kazanamazsak o zaman Siz Görün neler olur
        BJK'nın önünü açıyoruz BJK champiyon ÇAKAL 4 köşe.

Yorum

• Operasyoncu

Dün Fenerbahçe Maçını İzledim Bu berbat ne yaptıgını bilmeyen 3 pas yapamayan bir takım olmuş bizim takım Alex bağlı bir takım olmuş. Böyle Devam ederse bu takımdan bir cacık olmaz hem teknik direktör hemde yeni bir jenerik oluşturmaları lazım başkanın ama bu takım bu hale getirende başkan değil mi ? zaten

Yorum

• güneşş
            Tecrübeli
            • 08 Ocak 2008
            • 742

Dün Fenerbahçe Maçını İzledim Bu berbat ne yaptıgını bilmeyen 3 pas yapamayan bir takım olmuş bizim takım Alex bağlı bir takım olmuş. Böyle Devam ederse bu takımdan bir cacık olmaz hem teknik direktör hemde yeni bir jenerik oluşturmaları lazım başkanın ama bu takım bu hale getirende başkan değil mi ? zaten
            bizi yakan dede elimizde yeterli kadro var zaten herşeyin süper olmasını bekleyemeyiz.yaş yetmiş iş bitmiş olayı var.futbolcuyu yıldız yapan teknik direkdördür...

Yorum

• Operasyoncu

güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              bizi yakan dede elimizde yeterli kadro var zaten herşeyin süper olmasını bekleyemeyiz.yaş yetmiş iş bitmiş olayı var.futbolcuyu yıldız yapan teknik direkdördür...
              Bu kadro yetersizdir. Bundan 3 yıl Önceye bakarsak ne kadar yetersiz oldugunu görürüz.

Giden Futbolcularımız Kim

Tuncay Yedeği Kim Ugur

Mehmet Aurello yedeği Selçuk

Apiah Yerine Kim Geldi Maldona

Nobre yerine kim geldi kezman onun yerine guiza ( Sadece Forvete Adam alınmış )

Analke yerine Adam alınmamış Savunmada Edu ve Luganonun Yedeği yok gibi Sakatlıklar ve Formsuzluklarda Çok Bela Olur Savunma ( Yasin Önderle Bu iş olmaz )

Maçı Değiştirecek kaç adamımız var bir Alex ve Semih

Eskiden Anelka, Pierre Van Hooijdonk, Alex, Tuncay, Nobre ve aklıma gelmeyen başka futbolcularda vardır

Yorum

• güneşş
                Tecrübeli
                • 08 Ocak 2008
                • 742

Bu kadro yetersizdir. Bundan 3 yıl Önceye bakarsak ne kadar yetersiz oldugunu görürüz.

Tuncay Yedeği Kim Ugur

Analke yerine Adam alınmamış Savunmada Edu ve Luganonun Yedeği yok gibi Sakatlıklar ve Formsuzluklarda Çok Bela Olur Savunma ( Yasin Önderle Bu iş olmaz )

Eskiden Anelka, Pierre Van Hooijdonk, Alex, Tuncay, Nobre ve aklıma gelmeyen başka futbolcularda vardır
                yeterli kadro var derken süperiz demedim ama..
                futbolcularımız iş yapamayacak futbolcu değil(maldonadoyu saymıyorum)
                eksikliği yüzdeye vuracak olursak bunun %85 i dedenin geri kalanı futbolcuların diyebilirim.yenilen bir takımın son oyuncu değişikliği hakkını son beş dakkada yaptığı nerde görülmüş.yeni girenin ayağına topun bir kere değme ihtimali bile çok düşük...

Yorum

• MAGGGMA
                  ...................
                  • 12 Haziran 2007
                  • 1375

Tuncay Yedeği Kim Ugur

Başkan okusun başkaaaaaaaan,ondan başka herkes hemfikir...

Yorum

• Operasyoncu

yeterli kadro var derken süperiz demedim ama..
                    futbolcularımız iş yapamayacak futbolcu değil(maldonadoyu saymıyorum)
                    eksikliği yüzdeye vuracak olursak bunun %85 i dedenin geri kalanı futbolcuların diyebilirim.yenilen bir takımın son oyuncu değişikliği hakkını son beş dakkada yaptığı nerde görülmüş.yeni girenin ayağına topun bir kere değme ihtimali bile çok düşük...
                    yetecek kadro çok şuan son değişikliği son beş dakika kala yaptı dediniz hangi maçı dediniz bilmiyorum ama kayseri maçıysa eger adam full değişikliği ilk yarı yaptı birde kimi değiştirecek ki ? adam olsa zaten onları oynatmaz kazım ugur roberto corlos guiza edu lugano emre gökhan bunların yedekleri yok geriye önder selçuk maldona kaldı onun yerinede deniz burak ve yasinle değişir keyseri maçında ilk yarıda emre ve gökhan sakatlandı onun yerine ilhan ve yasini aldı yasini öncerin oraya yolladı önderi gökhanın yerine geçirdi maldonuyuda çıkartıp denizi aldı

sakatlar iyileşse takım iş yapar kesinlikle ama sadece türkiyede !!! vederson alex semih tümer devid josico ( josico nasıl oynadıgını bilmiyorum ama kazma maldonadan daha iyi oynar bence maldona futbolcu değil kazma )

Yorum

• güneşş
                      Tecrübeli
                      • 08 Ocak 2008
                      • 742

yetecek kadro çok şuan son değişikliği son beş dakika kala yaptı dediniz hangi maçı dediniz bilmiyorum ama kayseri maçıysa eger adam full değişikliği ilk yarı yaptı birde kimi değiştirecek ki ? adam olsa zaten onları oynatmaz kazım ugur roberto corlos guiza edu lugano emre gökhan bunların yedekleri yok geriye önder selçuk maldona kaldı onun yerinede deniz burak ve yasinle değişir keyseri maçında ilk yarıda emre ve gökhan sakatlandı onun yerine ilhan ve yasini aldı yasini öncerin oraya yolladı önderi gökhanın yerine geçirdi maldonuyuda çıkartıp denizi aldı

sakatlar iyileşse takım iş yapar kesinlikle ama sadece türkiyede !!! vederson alex semih tümer devid josico ( josico nasıl oynadıgını bilmiyorum ama kazma maldonadan daha iyi oynar bence maldona futbolcu değil kazma )
                      yok kayseri maçı değil şampiyonlar ligi maçından bahsetmiştim dkiev hatırlarsınız

Yorum

• güneşş
                        Tecrübeli
                        • 08 Ocak 2008
                        • 742

bu ne durgunluktur anlamadım ne bizimkilerde bir sevinç belirtisi var nede diğier arkadaşlardan tebrik olmuyor ama .

maça gelecek olursak çok iyi bir maç değildi ama her zamanki gibi büyük takımlar iyi oynamasada skora adını yazdırmayı başarır.

Yorum

• MAGGGMA
                          ...................
                          • 12 Haziran 2007
                          • 1375

bu ne durgunluktur anlamadım ne bizimkilerde bir sevinç belirtisi var nede diğier arkadaşlardan tebrik olmuyor ama .

maça gelecek olursak çok iyi bir maç değildi ama her zamanki gibi büyük takımlar iyi oynamasada skora adını yazdırmayı başarır.
                          Benim pek vaktim olmuyor bu ara,diğer arkadaşlarda borsanın haliyle meşguller sanırım

Sakatlar takıma dönünce biraz düzeldi bizim takım.Orta saha düzelirse daha iyi olur FB herzaman.Dün FB randımanı yüksek futbol oynadı sadece.GS de bal yapmaz arı gibiydi.Ama FB heran ligde üste yükselebilir.Asıl önemlisi ŞL nde grubu geçmemiz.En azından 3.olmalıyız...

Yorum

• ÇAKAL
                            Ağa'nın Adamı
                            • 27 Haziran 2007
                            • 2545

Sonucu belli maçların muhabbeti sarmıyor hocam.

Yorum

• ÇAKAL
                              Ağa'nın Adamı
                              • 27 Haziran 2007
                              • 2545

Yaw diyorum ki iyi ki bu cimbom var.Yoksa hayatın tadına nasıl varırdık!!

Yorum

• MAGGGMA
                                ...................
                                • 12 Haziran 2007
                                • 1375

Real Madrid'te "Pendikspor" vakası
                                İspanya Kral Kupası şok bir sonuca sahne oldu. 3. lig takımı Union, dünya takımı Real Madrid'i eledi. Real'in bu sonuçla kupa hasreti 16 yıla çıktı.

İspanya Kral Kupası'nda hafta büyük bir sürprizle başladı. Hafta sonu sahasında Malaga'dan 3 gol yiyen Real Madrid, bu kez üçüncü lig temsilcisi Real Union'dan 3 gol yedi ve kupaya büyük bir şokla veda etti.

Santiago Bernabeu'daki mücadeleye 3-2'lik mağlubiyetle gelmesine rağmen mutlak favori olan Madrid, ilk yarıda yine yenik duruma düştü. Abasolo'nun golüyle öne geçen Union, ilk yarının son bölümünde Raul'a engel olamadı.

Ancak ikinci yarıda yine konuk ekip öne geçti. bu kez golün sahibi Salcedo idi. Raul ve Bueno ile 3-2 öne geçen Real Madrid, bitime 5 dakika kalayine Raul ile tur atlatamaya çok yaklaştı. Ancak son dakikada Romo'nun golüne engel olamayan Beyaz Şimşekler, kupa hasretini 16 yıla çıkardı.

Türkiye'de de, tarihinde 17 kez lig şampiyonu olan Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nı 25 yıldır müzesine götüremiyor.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information