MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Fenerbahçemizin Lig Maçlari Hakkinda
Collapse
X
-
Gerçekten başarılı bir futbolcu. Umarım Türk futbolunda sönen yıldızlar arasına girmez.
-
Daha parlayamadı zatensimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGerçekten başarılı bir futbolcu. Umarım Türk futbolunda sönen yıldızlar arasına girmez.
Sakatlık falan yaşamazsa kolay kolay başka yerede transfer olmayacağından problem yaşamaz sanırım...
Yorum
-
Arsenal Teknik Direktörü Arsene WengerMAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇoook ilginç

"Fatih Terim, Avrupa'nın en iyi teknik direktörü"
http://www.sabah.com.tr/haber,842528...E05F40AF1.html
Uefa daki başarıdan sonra,Avrupa'dan geri gelince, GS'nin başına geçince eski takozlarla gitmeye çalışmayıp takımı yenilemesi lazımdı.Orada kaybetti,cesaretli davranamadı.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Bugün buhaberi cinconlu birine söyledim tvden özetleri seyrederken,ilkönce cinconun başına anlamış aman Allah muhafazaa dedi,yok ya Chelsa istiyormuş dedim,bir kahkaha attıkiÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger
"Fatih Terim, Avrupa'nın en iyi teknik direktörü"
http://www.sabah.com.tr/haber,842528...E05F40AF1.html
Uefa daki başarıdan sonra,Avrupa'dan geri gelince, GS'nin başına geçince eski takozlarla gitmeye çalışmayıp takımı yenilemesi lazımdı.Orada kaybetti,cesaretli davranamadı.
Yorum
-
Biz bunu hep yapar olduk.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKartalın defans 0... BJK hisseleri bugünden taban olabilir.

Alış girdim.

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
P.tesi bjk 'ya fuul destek. Bu akşamdan bir de teknik destek atalım...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKartalın defans 0... BJK hisseleri bugünden taban olabilir.

Alış girdim.

Yorum
-
Havaya girmeyelim çarpar vallaÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDrogba oynamasın maç bizim inşallah.Dumanını attırıcaz.

taraftarın temkinli yaklaştığı maçlarda başarılı oluyoruz genelde...
Yorum
-
Alex formunda olsun yeter.Hele bir de şu kezban'ın yerine Kazım-Semih olsa süper olur.;)MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHavaya girmeyelim çarpar valla
taraftarın temkinli yaklaştığı maçlarda başarılı oluyoruz genelde...Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
tamamiyle katılıyorum hocamÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlex formunda olsun yeter.Hele bir de şu kezban'ın yerine Kazım-Semih olsa süper olur.;)
Yorum
-
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum

Yorum