Fenerbahçemizin Lig Maçlari Hakkinda

Collapse
X
 
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MAGGGMA
    ...................
    • 12 Haziran 2007
    • 1375

    #316
    Aziz Yıldırım istifa etmeden her şey çok zor.Aykut hocaya gerçek ve tam destek vermek lazım,tahammül etmek lazım.Kadroda kaç yılın ALEX tarzı dirençi az ,yavaş futbol tarzı var.Tam destek verilip kendine güveni artırılırsa Aykut kocaman bu işi kıvırır.Paok maçı dönüm noktası olabilir.Aksi takdirde Aykut Hocayada Rıdvan Dilmen gibi yazık olacak...

    Yorum

    • senol
      AL-SATÇI
      • 25 Şubat 2009
      • 502

      #317
      bu senefarklı bir fener olacaktır .ben şahsen dün yenilse de dünkü takımdan çok umutluyum ..istediği zaman istediğini yapabilen bir takım kurulmaya çalışıyor..
      al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...

      Yorum

      • Golazlı
        Yeni üye
        • 23 Ağustos 2010
        • 2

        #318
        bu takımdan bir cacık olmazzzz olamaz ne zaman selçuk,baroni yedeğe hatta mümkünse 1907 den dışarı gönderilir yerlerinede üst düzey olan takımın hem savunmasını hem orta sahasının direncini arttırıp oyuna yön verebilen oyuncu alınır işte o zaman düzeliriz.birde sol tarafta oynayan brezilyalı santosmu ne sürekli dil dışarıda çabuk yoruluyor ahı gitmiş vahı kalmış kondisyon sıfır.mehmet topuz belini inceltmediği sürece güçlenemez belliki oda iyi çalışmıyor adının kredisini tüketiyor.

        Yorum

        • MAGGGMA
          ...................
          • 12 Haziran 2007
          • 1375

          #319
          Golazlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bu takımdan bir cacık olmazzzz olamaz ne zaman selçuk,baroni yedeğe hatta mümkünse 1907 den dışarı gönderilir yerlerinede üst düzey olan takımın hem savunmasını hem orta sahasının direncini arttırıp oyuna yön verebilen oyuncu alınır işte o zaman düzeliriz.birde sol tarafta oynayan brezilyalı santosmu ne sürekli dil dışarıda çabuk yoruluyor ahı gitmiş vahı kalmış kondisyon sıfır.mehmet topuz belini inceltmediği sürece güçlenemez belliki oda iyi çalışmıyor adının kredisini tüketiyor.
          Bu kadar zamanda Denizi zor yolladılar,Selçuk cesareti gösteremez bunlar.Köklü değişim için Aziz yıldırım ve ekibinin terki diyarı lazım.Biraz daha sürerse rezillikle bile gidebilirler...

          Yorum

          • ÇAKAL
            Ağa'nın Adamı
            • 27 Haziran 2007
            • 2545

            #320
            C.Baroni boş kavluk.k24k24
            Sakatlansa da takım kurtulsa.
            Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
            Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

            Yorum

            • warworn
              BUĞRA
              • 05 Eylül 2009
              • 274

              #321
              uzun zaman olmuş..........
              darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........

              Yorum

              • warworn
                BUĞRA
                • 05 Eylül 2009
                • 274

                #322
                mücadeleye burdan devam.............
                darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........

                Yorum

                • warworn
                  BUĞRA
                  • 05 Eylül 2009
                  • 274

                  #323
                  Cemaat Fenerbahceye komplo kurmadiysa bu yalanlar nerden cikti?

                  darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........

                  Yorum

                  • warworn
                    BUĞRA
                    • 05 Eylül 2009
                    • 274

                    #324
                    SON DAKİKA // F.Bahçe, Bucaspor'dan Salih Uçan için transfer görüşmelerine başlandığını açıkladı.
                    darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........

                    Yorum

                    • warworn
                      BUĞRA
                      • 05 Eylül 2009
                      • 274

                      #325
                      Jose Mourinho: “Fenerbahçe’den teklif aldım”
                      Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, İstanbul ve Ankara’da konferans vermek üzere bugün Türkiye’ye geldi.

                      Bir inşaat firmasının organizasyonuyla İstanbul’a gelen İspanyol ekip Real Madrid’in dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için ”Çok iyi bir hoca” dedi.

                      Türk futboluyla olan ilgisini aktardığı bölümde Fenerbahçe’den bahseden Portekizli teknik adam, “Ben Porto’da çalışırken, yurt dışından bana resmi teklif yapan ilk yabancı kulüp Fenerbahçe’ydi” dedi.

                      Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen, ”Sürdürülebilir Başarı İçin Liderlik Konferansı”na katılmak üzere İstanbul’a gelen Portekizli teknik adam, konferans öncesinde firmanın Şişli’de hayata geçireceği ”Bomonti Time Residence” projesinin tanıtımına katıldı.

                      Tanıtımın sonunda, inşa edilecek binanın maketi üzerindeki örtüyü kaldıran Mourinho, Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik’in, ”Bu binada kendisine bir ‘penthouse’ daire vereyim, ben Galatasaray başkanı olursam, takımın başına geçsin” isteğiyle karşılaştı. Bu soruya, ”Galatasaray’ın bana ihtiyacı yok” yanıtını veren Mourinho, Çelik’in, ”Şimdi değil, ben başkan olursam” demesi üzerine de, ”Fatih Terim çok iyi bir hoca” şeklinde konuştu.

                      Nuri ve Hamit yorumu

                      Real Madrid forması giyen Nuri Şahin ve Hamit Altıntop’la ilgili de görüş belirten Mourinho, “Nuri ve Hamit sakat oldukları için zor bir süreçten geçtiler. Toparlayabilecekler mi göreceğiz. Real Madrid’de İspanyol’dan çok Türk var ve hepsi çok iyi çocuklar” ifadesini kullandı.

                      ‘Bayern’i izledim’

                      Şampiyonlar Ligi yarı finalindeki Bayern Münih maçı sonrası yaşadığı anları da anlatan Jose Mourinho, “Bayern Münih’e mağlup olunca, onların soyunma odasına giderek sevinçlerini görmek istedim ve mutlu olmaya çalıştım. Çünkü bu haksız bir yenilgi değildi” diye konuştu.

                      İspanyol ekiplerinden Atletico Madrid’de forma giyen Arda Turan’ın performansını da değerlendiren Mourinho, “Bu sezon iyi oynadı, takımın önemli bir ismi oldu. Yetenekli bir futbolcu. Bu daha ilk yılı. Bendeki algısı olumlu” yorumunu yaptı.

                      Acun Ilıcalı’nın sorularını yanıtlayan Jose Mourinho’nun sözlerinden satırbaşları şu şekilde:

                      “Nuri ve Hamit sakat oldukları için zor bir süreçten geçtiler. Toparlayabilecekler mi göreceğiz.”

                      “Real Madrid’de İspanyol’dan çok Türk var ve hepsi çok iyi çocuklar”

                      “Futbol, her şeyi anladığını iddia eden insanlarla dolu… Halbuki hiçbir şeyden anladıkları yok.”

                      “Maç sırasında duygulara yer yok. O an sadece maçı hissetmeye çalışıyorum. Barcelona maçları da böyle oluyor.”

                      “Sizin maçlara canlı erişim yok. Portekiz TV’sinden Beşiktaş’ın Avrupa maçlarını izleyebildim”

                      “Bayern Münih’e mağlup olunca, onların soyunma odasına giderek sevinçlerini görmek istedim ve mutlu olmaya çalıştım. Çünkü bu haksız bir yenilgi değildi”

                      Portekizli teknik adam, Acun Ilıcalı’nın sorularını yanıtladıktan sonra; Acun basın mensuplarının dışarı çıkmasını talep etti. Bunun üzerine basın mensupları konferans salonunu terk etmek zorunda kaldı.
                      darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........

                      Yorum

                      • warworn
                        BUĞRA
                        • 05 Eylül 2009
                        • 274

                        #326
                        bugün fillandıya karşısına cıkan milli takımda çok sayıda fenerbahçeli oyuncu vardı yenilerle...........

                        darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........

                        Yorum

                        • ayhan53
                          Rallici Başkan
                          • 27 Nisan 2009
                          • 2657

                          #327
                          Büyük harekât

                          İlk resmi transferini Bucaspor’dan 18 yaşındaki Salih Uçan’ı alarak gerçekleştiren Fenerbahçe, genç isimleri kadrosuna katarak bir anlamda geleceğini de garanti altına almayı hedefliyor. Mevcut kadroda bulunan Gökay İravul (19), Recep Niyaz (17), kaleciler Erten Ersu (18) ile Mert Günok (23), Özgür Çek (21) ve Miroslav Stoch (22) hatta Henri Bienvenu (23), Caner Erkin (23) ve Serdar Kesimal de (23) düşünüldüğünde, Kanarya oldukça gençleşecek. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın hedeflediği transfer politikasına uygun olan genç isimler uzun süre Sarı-Lacivertli takıma fayda sağlayacak gibi görünüyor. Fenerbahçe’nin transfer listesinde bulunan ve önümüzdeki günlerde imza atması beklenen futbolcular da yaşları gözönüne alındığında Kocaman’ın planlarına uyuyor.
                          Kiralıklar da döndü
                          Gençlerbirliği’nden Soner Aydoğdu (21), Kayserispor’dan Hasan Ali Kaldırım (22) ve Eskişehirspor’dan Veysel Sarı da (24) uzun süre Sarı-Lacivertli formayı giyme potansiyeline sahip isimler. Sarı-Lacivertli kulüp 2000-2002 yılları arasında da bu transfer politikasını benimsemiş ve o zamanlarda kadrosuna kattığı Tuncay Şanlı ve Kemal Aslan’dan uzun süre yararlanmıştı. Kanarya’da, yine aynı transfer stratejisiyle, aynı dönemde takıma kazandırılan Volkan Demirel, Semih Şentürk ve Selçuk Şahin (2003) ise halen kadronun vazgeçilmezlerinden.
                          Öte yandan geçtiğimiz sezonda çeşitli kulüplere kiralanan kaleci Ertuğrul Taşkıran (22), Hasan Erbey (20), Berk Elitez (20), Onur Karakabak (20) ve Furkan Aydın da (21) Fenerbahçe’nin kadrosunda yer alan genç isimler.
                          [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                          M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

                          Yorum

                          • warworn
                            BUĞRA
                            • 05 Eylül 2009
                            • 274

                            #328
                            FENERBAHÇE OLMADI CEMAATİN B PLANI DEVREDE



                            Kasımpaşa play-off final maçıyla şampiyon oldu. Ve Süper Lig’e yükseldi.

                            Bir hafta önce: 20 Mayıs 2012.

                            Kasımpaşa kongresi yapıldı. Ve kulübün yönetimine hayli ilginç isimler geldi: Habertürk'ün sahibi Turgay Ciner, Fethullah Gülen’in sağ kolu olduğu söylenen İhsan Kalkavan, Azeri işadamı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu, Mesut Yılmaz’ın kardeşi Turgut Yılmaz, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, reklamcı Yiğit Şardan, cemaatçi işadamı Mehmet Fatih Saraç, Hasan Doğan döneminde TFF’de yöneticilik yapan Zafer Yıldırım…

                            Bu kadar “ağır topların” bir hafta önce yönetime gelmeleri ilginçti, demek ki Kasımpaşa’nın şampiyon olup Süper Lig’e yükseleceğinden emindiler!

                            İyi de, yıllarca Beşiktaş’ta, Galatasaray’da yöneticilik yapmış bu isimler niye Kasımpaşa için yan yana geldiler ?

                            Kasımpaşa aşkı niye birdenbire depreşiverdi? Kasımpaşalı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları sevgi mi? İyi de Kasımpaşa, Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde ilk kez süper lige çıkmıyor ki, daha önce de çıktı. Böyle bir destek o zaman da yapılırdı.

                            Demek ki, herkesin bildiğinin- tahmininin aksine Kasımpaşa’ya desteğin bir başka sebebi olmalı. Ne acaba?

                            Aziz Yıldırım hakkında yazmadığını bırakmayan, daha iddianame bile ortada yokken, emniyetteki fişlenme fotoğrafını basıp suçlu ilan eden, Turgay Ciner’in genel yayın yönetmeni Fatih Altaylı bu konuda kamuoyunu aydınlatabilir mi?

                            Aziz Yıldırım’ı peşinen suçlamaları yetmezmiş gibi, 10 ay sonra şimdi de, “Aziz Yıldırım’ın stratejik dehası” diye yazı kaleme alan Fatih Altaylı, Turgay Ciner ile İhsan Kalkavan’ın stratejik dehalarını da yazabilir mi?

                            Fatih Altaylılar ve “cemaat kulu” Serdar Turgut sadece cemaati aklamak için çabalayıp duruyor.

                            Yapsınlar, biz burada değiliz. Herkes her şeyi yazabilir, kimin ne olduğuna okuyucusu karar verir. Bizim yanıtını aradığımız şu:

                            Bu iş adamlarında Kasımpaşa sevgisi nasıl depreşti?

                            Evet:

                            Kasımpaşa projesi cemaatin B planı mı?

                            Bilmiyoruz. Sadece şüphe ediyoruz. Bakalım zaman ne gösterecek?

                            Odatv.com
                            darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........

                            Yorum

                            • warworn
                              BUĞRA
                              • 05 Eylül 2009
                              • 274

                              #329
                              darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........

                              Yorum

                              • warworn
                                BUĞRA
                                • 05 Eylül 2009
                                • 274

                                #330
                                darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........

                                Yorum

                                Working...
                                X

                                Debug Information