Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hürriyet’in günler önce duyurduğu transfer gerçekleşti. Fenerbahçe, Eskişehir’de kiralık oynayan Burak Yılmaz’ı ve 3 milyon Euro’yu verdi, Gökhan Ünal’ı renklerine bağladı.
VE Hürriyet’in günler öncesinden duyurduğu transfer gerçekleşti. Galatasaray’ın da peşinde olduğu Trabzonspor’un golcüsü Gökhan Ünal Fenerbahçeli oldu. Bordo mavili kulüp, golcü futbolcusunu Burak artı 3 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe’ye verdi. Fenerbahçe ile Trabzonspor Gökhan Ünal için transfer görüşmesine yaklaşık 15 gün önce başladı. Sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım’ı arayan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, golcü futbolcuyu Fenerbahçe’ye önerdi:
- Başkan, Gökhan Ünal ile ilgilenir misiniz?
Şener’in bu teklifine sıcak yaklaşan Yıldırım’ın yanıtı kısaydı;
- Tabii ki başkan, neden olmasın.
Bu sözlerin ardından görüşmeler başladı. Fenerbahçe’nin Semih Şentürk ile yaşadığı sorunlar da bu transferin hızlanmasını sağladı. Sarı lacivertliler Gökhan Ünal’a karşılık öncelikle Önder Turacı ve Burak Yılmaz’ı Trabzonspor’a önerdi. Halen Eskişehirspor’da kiralık oynayan Burak Yılmaz sezon sonu itibariyle bonservisi ile birlikte Trabzonspor’a verilecekti. Önder istemedi
Burak’ın yaklaşımı olumluydu, ancak Önder Trabzonspor’a gitmek istemiyordu. Bordo mavililer bu iki futbolcuyla birlikte Fenerbahçe’den para da talep ediyordu. Önder’in tavrı bir ara transfer görüşmesini çıkmaza soktu. Ancak daha sonra pürüzler giderildi ve Önder’in yerine Fenerbahçe 3 milyon Euro önerdi.
Bordo mavililer Burak Yılmaz artı 3 milyon Euro’luk teklifi kabul edince sorun giderildi ve Gökhan Ünal Fenerbahçeli oldu.
Transferle ilgili Hürriyet’e konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, “Fenerbahçe’ye Gökhan konusunda verilmiş bir sözümüz vardı. Biz bu sözümüzü tuttuk ve Gökhan Ünal’ı Fenerbahçe’ye verdik. Gökhan artık Aykut Kocaman’a teslim” dedi.
Gökhan’ın bugün ya da en geç yarına kadar Fenerbahçe kampına katılması bekleniyor.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
FUTBOLU YÖNETİYOR OLSAYDINIZ..
Kesinlikle kulüplerin bütçelerini denetlerdim. Hele bu yayın ihalesinden sonra iki kere denetlerdim! Borcu olan kulüplerin, borçlarını, yayın ihalesinden gelen paradan belirli ölçülerde kesip, daha güçlü ekonomiye sahip kulüpler oluştururdum. Bir de kulüpleri yönetenlerin, yaptıkları borçlandırmalardan sorumlu olmalarını sağlardım. 50 milyon dolar borç yapıp, istifa edip, "Bir hata yaptık" deyip gitmelerini engellerdim. Alt yapıya çok önem verirdim. Yapmayanın tesisini yapar, alacağından düşerdim. Transferleri gözlem altına alırdım. Ekonomiyi düzelttiğiniz vakit gerisi gelir çünkü.
Malatya Galatasaray Futbol Okulu’nda iki yıldan beri top oynayan 10 yaşındaki Arif Gültekin, Galatasaray’ın İstanbulFloryaMetin Oktay Tesisleri’ndeki seçmelerinde takımın alt yapısına seçildi.
Malatya Galatasaray Futbol Okulu Sorumlusu Sezer İnce, düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz hafta itibariyle Galatasaray’ın İstanbul’daki alt yapı seçmelerine katıldıklarını, Gültekin’in çok iyi bir performans sergileyerek takımın alt yapısına seçildiğini söyledi.
Malatya’dan küçük yaşta büyük bir takıma futbolcu göndermelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden İnce, bundan sonraki hedeflerinin, Gültekin gibi sporcuları Galatasaray öncelikli olmak üzere Türk futboluna yetiştirmek olduğunu kaydetti.
Baba Mehmet Gültekin ise oğlunun Galatasaray gibi bir takımın alt yapısına seçilmesinin kendilerini gururlandırdığını belirterek, şöyle konuştu: "Oğlum Galatasaray’ın alt yapısına seçildiği için çok mutluyuz. Ama bizim önceliğimiz onun eğitimi. Eğitiminden arta kalan zamanlarda futbol oynayacak. Arif okulunda olduğu kadar futbolda da başarılı. Futbol oynamayı çok seviyor. Küçük yaşlardan beri futbola ilgisi vardı. Doğuştan futbolcu diyebiliriz. Yaşıtları ailelerinden bilgisayar isterken, Arif bizden futbol topu isterdi." Arif Gültekin de takımın alt yapısına seçildiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Gültekin, şunları söyledi: "Seçmelere iki kez gittim. Birincisinde seçilemedim. Benim için öncelikli olan şey eğitimim. Okulumda başarılıyım. Benim için eğitimimden sonra futbol geliyor. Fenerbahçeliyim,kendime ise Galatasaraylı Arda Turan’ı örnek alıyorum. İlerde iyi bir futbolcu olmak istiyorum."
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum