Fenerbahçemizin Lig Maçlari Hakkinda
Collapse
X
-
Etiketler: 1907, aziz yıldırım, fenerbahçe cumhuriyeti, kadıköy, sarı kanarya, sarı lacivert, şükrü saraçoğlu
-
Bugün maçı izledim.Kanatlar ilk yarıda hiç çalışmadı.Semih gibi adamı yedek bırakmak hele böyle maçlarda hangi akla hizmettir bir türlü çözemedim.Ona da nazar değdi zaten.
Böyle oynarsa Konya kesin küme düşer.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Ben şimdi özetten seğrettim.TV den iyi görünüyor tabii takımda aslında çok iyi değil.Ben statta seyredip beğenmiyorum,millet evde seyredip süper diyorÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün maçı izledim.Kanatlar ilk yarıda hiç çalışmadı.Semih gibi adamı yedek bırakmak hele böyle maçlarda hangi akla hizmettir bir türlü çözemedim.Ona da nazar değdi zaten.
Böyle oynarsa Konya kesin küme düşer.
Takım zaman zaman 10-15 dakika gibi iyi oynuyor kopuk kopuk yani,o ara maçı kopartıyor genelde.
Semih bu yıl çok iyi bence.Bu semih bu kejmandan çok daha iyi bence.Öyle yada böyle sonuç iyi şuanda,darısı chelse ye
Yorum
-
Bu Davuda geçen yıl az laf etmemiştim ben ne biçim futbolcu diye.Bu yıl birden bire ne olduysa adam süper oldu.Gerçi geçen yıl serbest oynamıyordu,Zico onu forvet oynatıyordu belkide ondandır.Alex geçen yıldan çok daha iyi ...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDavud'un
cezalı duruma düşmesi kötü oldu.Ama iyi bir maç olacağı kesin.Fenerde varsa yoksa Alex.Oynadı mı herkes oynuyor gözüküyor.
Yorum
-
Kısasa kısas.Bobo'da ipe un sermiş.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu Davuda geçen yıl az laf etmemiştim ben ne biçim futbolcu diye.Bu yıl birden bire ne olduysa adam süper oldu.Gerçi geçen yıl serbest oynamıyordu,Zico onu forvet oynatıyordu belkide ondandır.Alex geçen yıldan çok daha iyi ...
Brezilya dayanışması mı ki!!!
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Yine bizi zorla şampiyon yapacak bunlar...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKısasa kısas.Bobo'da ipe un sermiş.
Brezilya dayanışması mı ki!!!

Yorum
-
Adamın KRALI.Sen taraflı tarafsız gönüllerin adamısın,sıkma canını.
'Çok iyi sıra beklerim'
DENİZ DERİNSU
F.Bahçe'de bu sezon kritik goller atan, takıma yaptığı katkı konusunda tüm otoritelerin birleştiği Semih'in yüzü gülmüyor. Yıldız oyuncunun Fenerbahçe'deki sıkıntısı artık herkesin malumu: Sürekli yedek kalmak. Semih bu konuda çok konuşmak istemiyor ama ilk onbiri hak ettiğini düşünüyor ve bunu çok istediğinin altını çiziyor. Şimdi tecrübeli golcünün bu üzüntüsüne bir de Milli Takım'a seçilememek eklendi. Fatih Terim'in kendisiyle defalarca konuştuğunu hatırlatan golcü oyuncu, Beyaz Rusya ile yapılacak hazırlık maçına çağırılmamanın şaşkınlığını yaşıyor. Bu konuda sitemli açıklamalar yapan Semih, derdini şöyle anlattı: "Hayatta en iyi yaptığım şey sıramı beklemek oldu. Yıllardır F.Bahçe'de sıra bekliyorum, sesimi çıkarmıyorum. Çıkaramam çünkü F.Bahçeliyim. Milli Takım için de bir Türk çocuğu olarak bir şey diyemem. İşin kuralı bu olsa gerek... Burada da sıramı beklerim." Semih, Kasımpaşa maçında attığı gol sonrası kulübeye oturmasıyla ilgili de "Konya'da Yasin, benim için okuyup üflediğini ve iki gol attıracağını söylemişti. Bu maçta da girerken maçı kurtaracağımı belirtti. Ben de gol sonrası kulübeye oturarak 'Biz bunu konuştuk' mesajını vermek istedim. Kesinlikle Zico'ya karşı bir hareket değildi" ifadesini kullandı.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Semih bu yılın en iyi çıkış yapan adamı belkide.Benim anlamadığım nasıl oluyorda bir yılda insanın futbol anlayışı bu kadar değişiyor.Neredeyse hiçbir topu ezmiyor,hepsini olumlu kullanıyor.Takıma büyük faydası var.Gerçekten tribünde çok seviyor Semihi.
Yorum

Yorum