Fenerbahçemizin Lig Maçlari Hakkinda

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mancurya
    Çalışkan
    • 01 Haziran 2012
    • 519

Fener bu seneye hızlı girecek galiba...
    * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• warworn
      BUĞRA
      • 05 Eylül 2009
      • 274

Büyük FENERBAHÇELİ.................

unutmadık unutmayacagız..................

darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........

Yorum

• ayhan53
        Rallici Başkan
        • 27 Nisan 2009
        • 2657

Fenerist
        ‎-Serhat Ulueren: Seninle özel röportaj yapmak istiyoruz.
        -Emre BELEZOĞLU: Fenerbahçe düşmanlarına konuşacak tek kelimem yok benim
        [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
        M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• ayhan53
          Rallici Başkan
          • 27 Nisan 2009
          • 2657

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Yorum

• mancurya
            Çalışkan
            • 01 Haziran 2012
            • 519

mancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Fener bu seneye hızlı girecek galiba...
            ııııııh..

Yorum

• ayhan53
              Rallici Başkan
              • 27 Nisan 2009
              • 2657

Hukuki platformlardaki bazı başvurularımızın sonuçlarını kamuoyunun bilgisine sunarız;

* BEYAZ FUTBOL isimli programın, 04.11.2012 tarihli yayınının; 6112 sayılı yasanın 8. maddesinin birinci fıkrasının (ç) bendindeki; "İnsan onuruna ve özel hayatın gizliliğine saygılı olma ilkesine aykırı olamaz, kişi ya da kuruluşları eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü,aşağılayıcı veya iftira niteliğinde ifadeler içeremez" ilkesine aykırı olması nedeniyle RTÜK tarafından 17.896,00 TL PARA CEZASI verilmiştir.

* DERİNFUTBOL isimli programın, 12.11.2012 tarihli yayınının; 6112 sayılı yasanın 8. maddesinin birinci fıkrasının (ç) bendindeki;"İnsan onuruna ve özel hayatın gizliliğine saygılı olma ilkesine aykırı olamaz, kişi ya da kuruluşları eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü,aşağılayıcı veya iftira niteliğinde ifadeler içeremez" ilkesine aykırı olması nedeniyle RTÜK tarafından 17.896,00 TL PARA CEZASI verilmiştir.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Yorum

• ayhan53
                Rallici Başkan
                • 27 Nisan 2009
                • 2657

Sarı Lacivert
                Aşkların en zoru. hani derler ya imkansız aşk diye. aynen öyle bişey işte. bağrınıza basarsınız takımı. her haliyle, her yönüyle seversiniz. berbat oynasa da, her maç yenilse de sizin takımınızdır o. mabed'e ilk gittiğiniz ânı asla unutamazsınız. tüyleriniz ürperir. ilk maç biletinizi atamazsınız, yüreğiniz el vermez. takımınızdan "biz" diye bahsedersiniz. her oyuncuyu bağrınıza basarsınız. objektif olmak, bizim takım kötü oynuyor demek bile zor gelir bazen insana. ihanet etmiş gibi hissedersiniz aşkınıza. belki de bir samanyolu şarkısı herşeyi anlatır. söyleyemediklerinizi dökersiniz. rakibinizden dört gol yemiş olsanız da acaba dersiniz. acaba döndürür müyüz... ligde şampiyon olmak istatistiki olarak imkansız olsa bile umutlar tükenmez. desteğiniz devam eder...benim aşklarımın hepsi fenerbahçe aşkıdır. kendisi benden habersiz gelir kontrolüm dışında, sonra ben onlar beni sevecek diye sevmem. benim sevgimin sevgililerimle alakası yoktur. onlarda bir şey görüyorum diye sevmem. görmediklerim için, sandığım şeyler için severim ve mutlu olurum. fenerbahçe pendikspora yenilirken de aşıktım, chealsea ile çeyrek final oynarken de.Hayatım boyunca bağlandığım tek aşk tek gerçek aşk.Sevdim işte! Doğuştan. Sarı dediler lacivert döküldü dilimden. Kimsenin peşinden gitmedim. Kendim öğrendim sevmeyi. Ben büyüdükçe Fenerbahçe'de büyüdü. Kazandıkça değil, kaybettikçe daha çok sevdim. Kötülediler daha çok sevdim. Başka takımlardan bahsettiler daha, daha çok sevdim. Bazen yaş oldu gözümde damla damla, bazende tebessüm dudaklarımda. Kaybettiğimiz maçtan dönerken çekmedim montu üzerime
                hepsine inat gururla taşıdım formamı. Atkım hep boynumdaydı. Baş ucuma koydum uyudum, gözyaşımı sildim. Ertesi günü yine giydim formamı, artislik olsun diye değil, kaybettiğimizde daha çok sevdiğim için! Aldırış etmedim ya da çıkarmadım ne yüzle giyiyorsun halen bu formayı dediklerinde. Aksine göstere göstere giydim. Ben Fenerbahçe'yi kazanıyor diye sevmedim. Menfaat için düşmedim yollara. Hangi takımlısın dediklerinde sırf cevabım olsun diye gönül vermedim. Ben Fenerbahçe'yi çıkarsız, karşılıksız sevdim. Kıskandım bazen Kadıköyü. Havasını içine çeken insanları. Milyonlarca kişi omuz omuza kıskandım. Ağladım saatlerce hıçkıra hıçkıra. Sevdim işte ötesi yok...
                Yendik;Fenerbahçeliydim.

Yenildik;Fenerbahçeliydim.

Şampiyonluğu verdik;Fenerbahçeliydim.

Şampiyon olduk;Fenerbahçeliydim.

Şikeci dendi;Fenerbahçeliydim.

Aklandık;Fenerbahçeliydim.

Sadece bugün değil yaşadığım sürece FENERBAHÇELİYİM!

Fenerbahçe’den de Fenerbahçeli olmaktan da gurur duyuyorum!!!!!!

Yorum

• ayhan53
                  Rallici Başkan
                  • 27 Nisan 2009
                  • 2657

belhandadan vazgeçmişiz.

valla yalan değil
                  çok sevindim.
                  o kadar para elin faslısı için o saçları boyalı adama vermek içime dokunuyordu.

gs batacak diye bizimden peşlerinden gitmemize gerek yoktu.

Yorum

• ayhan53
                    Rallici Başkan
                    • 27 Nisan 2009
                    • 2657

Montpellier futbol takımının futbolcusu Younes Belhanda’nın transferi ile ilgili Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Şekip Mosturoğlu’nun Fransa’da yaptığı çalışmalar sonucunda hem Fransız kulübü, hem de Faslı futbolcu Belhanda’nın üzerinde anlaşılan bonservis ücreti ve futbolcunun talep ettiği transfer bedelleri hakkında sürekli değişiklik içeren talepleri üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü işbu transferden, Fenerbahçe’nin prensipleri ve menfaatleri doğrultusunda vazgeçmiştir.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Yorum

• ayhan53
                      Rallici Başkan
                      • 27 Nisan 2009
                      • 2657

6 Kasım 2002
                      Kesin olarak Belhanda'nın geldiğini açıklayan TRTSPOR'a saygılar...

Yorum

• mancurya
                        Çalışkan
                        • 01 Haziran 2012
                        • 519

Hayırlısı olsun .....Fener bu kadar kötü bir ligde uzak ara birinci olmalıydı...

Yorum

• ayhan53
                          Rallici Başkan
                          • 27 Nisan 2009
                          • 2657

Kulübümüz, eski oyuncularımızdan Reto Primin Ziegler’in transferi için Juventus ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.’den KAP’a yapılan açıklamada, "Reto Ziegler ve kulübümüz hakkında önceki günlerde çıkan haberler asılsız olup, oyuncunun kulübümüze geçici transferi konusundaki görüşmelere bugün başlanmıştır" denildi.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Yorum

• ayhan53
                            Rallici Başkan
                            • 27 Nisan 2009
                            • 2657

Bugün, özel bir uçakla ülkemize hareket edecek futbolcumuz Emre Belözoğlu’nun, saat 22:30 itibariyle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda olması bekleniyor.

Yarın (1 Şubat 2013, Cuma günü) 10:30’da Liv Hospital’de (Ulus) sağlık kontrolünden geçecek olan Emre; aynı gün saat 18.00’de yapılacak antrenmanda, takım arkadaşları ve teknik ekibimizle bir araya gelecek.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Yorum

• DoppelAgent
                              Katılımcı
                              • 25 Ocak 2012
                              • 151

Hayırlı olsun
                              Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
                              Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.

Yorum

• mancurya
                                Çalışkan
                                • 01 Haziran 2012
                                • 519

Zeigler mi kiralanmış...?

Faydası olsa da ,fener düzelse....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information