Ben Filistinliyim.
Collapse
X
-
-
-
New Nazis of the World = ISRAEL - HELL is waiting for you and for your followers...
Yorum
-
Aşağıdaki linklerden Resimlere ulaçabilirsiniz.
Ben kendi adıma elimden geldiğince bildiğim İsrail firması mallarını almıyorum

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Daha önceden ben de almayın diyordum. Hatta imza kısmında link veriyordum. ama iyi birşey gibi beni kınayanlar oldu. Alın size. Müslümanım diyip müslümanların soykırıma uğramasına göz yumanlara, aman bana ne diyenlere, müslümanların dünyada terörist gibi görülmesini normal görüp, müslüman olmaktan utananlara.
acaba diyorum. 9 Türk değilde 9 ABD vatandaşı olsaydı ölenler. Acaba müslüman bir ülke değilde, Hıristiyan bir ülke olsaydı israil tarafından vurulan. Gerçekten dünyada ki tepkinin bu kadar yetersiz olacağına inanan var mı merak ediyorum.
Din ayrımı yapmakla kisme şu saatten sonra suçlamasın beni. evet din ayrımı yapıyorum. ABD'li yapınca İsrail yapınca suç olmuyorda benim gibi gariban biri ayrımcılık yapınca suç mu oluyor.
Hadi bu topikte unutulur bir kaç gün sonra
Çünkü
BİR FRANSIZIN DEDİĞİ GİBİ
TÜRKLER UNUTKANDIR 3-5 GÜN SONRA UNUTACAKLARDIR.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
Biz kabusu ancak rüyamızda görürüz. onlar her zaman.
Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
Uğur DÜNDAR'a kapak olsun.
'Kabinede 7 aptal'
15:08 | 01 Haziran 2010
Haaretz gazetesi yazarlarından Yossi Sarid "Kabinede 7 Aptal" başlıklı makalesinde, "Bu sefer sonuç önceden belliydi. Büyük deniz muharebesinin tarihi yaklaştıkça kötü sonuçlar doğacağı netleşmeye başladı" ifadelerini kullandı.
Bu sonuca, "burunlarından ötesini göremeyen 7 bakanın neden olduğunu" yazan Sarid, "Orduyu yönlendiren onlardı. Denizde güçlükle yüzebilen 7 gemi birden bire korkunç bir donanma haline geldi. Elit komando birliğinin, devleti batırmadan bir geminin nasıl ele geçirileceğini, ölüme yol açmadan cop ve bıçak taşıyanları nasıl yeneceğini ve silahlarını nasıl kaptırmayacağını bilmesi gerekirdi. Siyasi provokasyon olduğu doğru da olsa, paslı kablo ve zincirler arasında düğümlenmek yerine provokasyonun nasıl etkisiz hale getirileceği düşünülmeliydi" görüşünü dile getirdi.
"Bundan sonra yapılması gerekenin bir soruşturma açılması olduğunu, ancak bunun da bir anlamının kalmamış göründüğünü" belirten Sarid, yorumunda şunları kaydetti: "Aptallığın sınırı yok ve anlaşılıyor ki bu, bakanlara özel bir imtiyaz. Tabii aptallığın sınırı olmayınca yapılmak isteneni anlayabilmek de imkansız. Öyle görünüyor ki, bu yedili kötülüklerinde ısrar edip bizi herhangi bir geminin yapabileceğinden çok daha büyük tehlikelere atacaklar."
http://www.milliyet.com.tr/-kabinede...06/default.htmHerkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum

Yorum