Bilgisayarımdaki Sorunlar

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Mur@T_ERISKIN
    Bağımlı
    • 05 Temmuz 2007
    • 1019

Neyse sayın abim geç oldu. Sanırım yenilgiyi kabullenmem lazım. :( Bana yazılım güncellemeleri için vermişti. Sistem geri yükleme yaptım sorun çözülmedi. Dediklerini de yaptım nafile. Sanırım almadan önce de aynı problem devam etmiş olabilir. Herkese iyi geceler.

Yorum

• MAGGGMA
      ...................
      • 12 Haziran 2007
      • 1375

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Herkese iyi geceler.
      İyi geceler,uykular yani

Yorum

• stockbroker
        Master
        • 28 Temmuz 2008
        • 4807

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Neyse sayın abim geç oldu. Sanırım yenilgiyi kabullenmem lazım. :( Bana yazılım güncellemeleri için vermişti. Sistem geri yükleme yaptım sorun çözülmedi. Dediklerini de yaptım nafile. Sanırım almadan önce de aynı problem devam etmiş olabilir. Herkese iyi geceler.
        Sağlık olsun,ne yapalım bilgisayar işi böyle.Bazen günlerce uğraşırsın bir türlü düzelmez.Bir gün açar bakarsın kendiliğinden düzelmiş.İyi geceler.

Yorum

• can81
          Seyirci Üye
          • 08 Haziran 2008
          • 62

Java matrıks

Arkadaşlar bılgısayarımda java yuklu olmasına ragmen matrıks ekranı açılmıyor.Yardımcı olabılecek arkadaşların önerilerini beklıyorum.

Yorum

• BEDESTENLİ
            Aktif
            • 01 Haziran 2008
            • 276

daha önce problem yoktu ise sistem geri yükleme den problem olmayan zamana geri yükle..

başkalarının matriks i açılıyor mu önce, kullananlara sor,belki sorun kendilerinde olabilir..
            Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma

****BABA YORGUN !!!!

Yorum

• gunguruk
              Aktif
              • 23 Mayıs 2007
              • 191

Foruma yazı yazmak istediğimde imleç , mesaj yazma bölümünü tıkladığım halde işlevini yerine getirmiyor..Ancak daha önce yazılan bir yazıyı alıntı yapıp sildiğim zaman boşalan alana yazabiliyorum.. Neden olabilir ?

Yorum

• can81
                Seyirci Üye
                • 08 Haziran 2008
                • 62

matrıks

can81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Arkadaşlar bılgısayarımda java yuklu olmasına ragmen matrıks ekranı açılmıyor.Yardımcı olabılecek arkadaşların önerilerini beklıyorum.
                Büyük ugraşlar sonunda matrıks ekranını açtık fakat ekran kısa bır süre sonra yeniden kapanıyor.Yardıma devam.Az kaldı ha gayret arkadaşlar.

Yorum

• güneşş
                  Tecrübeli
                  • 08 Ocak 2008
                  • 742

uyarı

TÜBİTAK Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü (UEKAE) bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Bilgisayar Olayları Müdahale Ekibi (TR-BOME), bilgi sistemlerinde hızla yayılan yeni bir solucanı “acil” koduyla bildirdi. “Confıckr” isimli solucanın bulaştığı bilgisayarlar Windows güncelleme sayfasından yama paketlerini alamıyor.

MS08-67 KODLU GÜNCELLEMEYİ YAPIN

TÜBİTAK UEKAE bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Bilgisayar Olayları Müdahale Ekibi bilgi sistemlerinde hızla yayılan “Confıckr” isimli solucan için acil kodu ile bildiride bulundu. TR-BOME’den yapılan bildiride, Microsoft’un, 23 Ekim 2008 tarihinde Windows 2000, Windows XP ve Windows 2003 işletim sistemlerini etkileyen, çok acil olduğunu bildirdiği MS08-67 kodlu güncellemeyi yayınladığı belirtilerek, dünyada 15 milyon bilgisayara bulaştığı tahmin edilen “Confickr” isimli solucanın, bu güncellemenin uygulanmamış olduğu sistemlerde etkin olduğu açıklandı.

Yorum

• ikizbeyin
                    Yeni üye
                    • 02 Kasım 2007
                    • 31

Dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    file recovery programını var ben denemedim araştırırsanız belki yardımı olur.

Resimleri bulmaz.
                    There is no fear,
                    I'm here...

Yorum

• ikizbeyin
                      Yeni üye
                      • 02 Kasım 2007
                      • 31

güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      TÜBİTAK Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü (UEKAE) bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Bilgisayar Olayları Müdahale Ekibi (TR-BOME), bilgi sistemlerinde hızla yayılan yeni bir solucanı “acil” koduyla bildirdi. “Confıckr” isimli solucanın bulaştığı bilgisayarlar Windows güncelleme sayfasından yama paketlerini alamıyor.

MS08-67 KODLU GÜNCELLEMEYİ YAPIN

TÜBİTAK UEKAE bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Bilgisayar Olayları Müdahale Ekibi bilgi sistemlerinde hızla yayılan “Confıckr” isimli solucan için acil kodu ile bildiride bulundu. TR-BOME’den yapılan bildiride, Microsoft’un, 23 Ekim 2008 tarihinde Windows 2000, Windows XP ve Windows 2003 işletim sistemlerini etkileyen, çok acil olduğunu bildirdiği MS08-67 kodlu güncellemeyi yayınladığı belirtilerek, dünyada 15 milyon bilgisayara bulaştığı tahmin edilen “Confickr” isimli solucanın, bu güncellemenin uygulanmamış olduğu sistemlerde etkin olduğu açıklandı.

Google da Confıckr remover olarak aratın...
                      There is no fear,
                      I'm here...

Yorum

• radyolog
                        OKURYAZAR
                        • 03 Ağustos 2008
                        • 23608

google ın online version unu nerden bulup çalıştırabilirim
                        DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• stockbroker
                          Master
                          • 28 Temmuz 2008
                          • 4807

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          google ın online version unu nerden bulup çalıştırabilirim

Google' ın online versiyonu nedir?

Yorum

• NUNU
                            HAS AYU
                            • 28 Şubat 2009
                            • 130

gercekten, online versiyon ile ne demek istediniz sn. radyolog?
                            Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina

Yorum

• stockbroker
                              Master
                              • 28 Temmuz 2008
                              • 4807

NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Ben anladım sanki anlatılmak isteneni, ama yinede sorayım dedim.
                              Büyük ihtimalle Sn radyolg Google Earth'den bahsediyordur.;)

Yorum

• radyolog
                                OKURYAZAR
                                • 03 Ağustos 2008
                                • 23608

NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Ben anladım sanki anlatılmak isteneni, ama yinede sorayım dedim.
                                Büyük ihtimalle Sn radyolg Google Earth'den bahsediyordur.;)
                                Yaşlılığıma verin.:040:
                                Ama meramım anlaşıldığı için mutluyum.
                                Last edited by stockbroker; 01 Mart 2009, 18:51.
                                DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

Working...
                                X

Debug Information