Bilgisayarımdaki Sorunlar

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Timur
    Tecrübeli
    • 22 Mayıs 2007
    • 352

Bilgisayarımdaki Sorunlar

bilgisayarlarımızdaki problemlere burada çözüm arayalım..
  • MAGGGMA
    ...................
    • 12 Haziran 2007
    • 1375

Bilgisayar sağlam sayılırda silinmiş fotoğraflar var geri getirmem lazım.Tam uygun yeri bulamadım,gerekirse yeri değiştirilebilir.Bir program vardı yanlışlıkla silinen fotoğraf vs geri getirmek için bilgisi olan yardım edebilecek varmı...

Yorum

• Dragon
      Bağımlı
      • 09 Haziran 2007
      • 941

MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Bilgisayar sağlam sayılırda silinmiş fotoğraflar var geri getirmem lazım.Tam uygun yeri bulamadım,gerekirse yeri değiştirilebilir.Bir program vardı yanlışlıkla silinen fotoğraf vs geri getirmek için bilgisi olan yardım edebilecek varmı...
      Picasa2'yi deneyin.
      Ben ben değilim,Sen olmayınca
      Sen sen değilsin,Ben olmayınca

Yorum

• MAGGGMA
        ...................
        • 12 Haziran 2007
        • 1375

Dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Picasa2'yi deneyin.
        Pİcasa fotoğraf düzenleme programı değilmi sadece...

Yorum

• Dragon
          Bağımlı
          • 09 Haziran 2007
          • 941

Pİcasa fotoğraf düzenleme programı değilmi sadece...
          evet aynı zamanda bilgisayardaki sizin bile fark etmediğiniz resim veya gif leri bulub çıkarıyor.
          Birde geri yüklemeyi deneyin.ben sildiğim programları bile geriyükleme ile getiriyorum nasıl oluyorsa

Yorum

• MAGGGMA
            ...................
            • 12 Haziran 2007
            • 1375

evet aynı zamanda bilgisayardaki sizin bile fark etmediğiniz resim veya gif leri bulub çıkarıyor.
            Birde geri yüklemeyi deneyin.ben sildiğim programları bile geriyükleme ile getiriyorum nasıl oluyorsa
            Ben shift delete ile pcden yolladım fotoları ve picasada kullanıyorum.Zaten picasadada aynı fotolar var nasılsa diye sildim ama aynı zamanda oradanda siliniyormuş. Ama siz picasa böyle bir güzellik yapıyor diyorsanız tarif edermisiniz...

Yorum

• Dragon
              Bağımlı
              • 09 Haziran 2007
              • 941

picasadan tekrar arama yaptınızmı?yaptığsanız birde sistem geriyüklemeyi deneyin.

Yorum

• Dragon
                Bağımlı
                • 09 Haziran 2007
                • 941

file recovery programını var ben denemedim araştırırsanız belki yardımı olur.

Yorum

• MAGGGMA
                  ...................
                  • 12 Haziran 2007
                  • 1375

picasadan tekrar arama yaptınızmı?yaptığsanız birde sistem geriyüklemeyi deneyin.
                  Pİcasada böyle bir özellik göremedim.Geri yüklemeyle malesef.Şimdi recover my files kurdum ilacını halledersemgeri yüklerim belki...

Yorum

• Dragon
                    Bağımlı
                    • 09 Haziran 2007
                    • 941

Nikmati kemudahan akses hiburan game gacor dengan destinasi alternatif Gendut188 yang selalu siap digunakan, dengan dukungan via QRIS praktis serta memudahkan pengalaman bermain yang semakin menarik menanti para pemain.

burayı inceleyin.

Yorum

• MAGGGMA
                      ...................
                      • 12 Haziran 2007
                      • 1375

file recovery programını var ben denemedim araştırırsanız belki yardımı olur.
                      Evet bu işe yarayacak sanırım,daha öncede bulmuştu bir kısım ama ilacını halledememiştim tekrar deneyeceğim...ilginize teşekkür ederim...

Yorum

• MAGGGMA
                        ...................
                        • 12 Haziran 2007
                        • 1375

Operada java matriks ekranı açılmıyormu,bilen varmı?...

Yorum

• stockbroker
                          Master
                          • 28 Temmuz 2008
                          • 4807

IE, Firefox varken niye Opera diye sorayım, ortalığı karıştırayım biraz.:a5:

Yorum

• Penguen
                            Mahdumu Kamil
                            • 02 Mayıs 2008
                            • 1387

Evet bu işe yarayacak sanırım,daha öncede bulmuştu bir kısım ama ilacını halledememiştim tekrar deneyeceğim...ilginize teşekkür ederim...
                            İlaç ilaç diye kapı kapı dolaşmayın ve uygunsuz sitelere girip bilgisayarınızın güvenliğini tehlikeye atmayın. Aşağıdaki linkten indireceğiniz Craagle arama motoru ile bu sorunu toptan çözmeniz mümkün. Proğramı işletim sisteminin bulunduğu kütük yerine yedek olarak kullandığınız kütüğe kaydetmekte ve oradan çalıştırmakta fayda var.

Bu küçük arama motoru bilgisayarınıza kuruluyor ve isteğiniz üzerine internette crack ve seri numarası arıyor. Programın en başarılı yönüyse ilgili web sitelerinin yüklenmemesi. Craagle, crack dosyaları için doğrudan indirme bağlantıları veriyor veya seri numarasını doğrudan kendi penceresinde gösteriyor.

Craagle'ın kullanımı o kadar da tehlikesiz değil. Araç gerçi sinir bozucu sitelerle sizi uğraştırmıyor, ancak indirdiğiniz bir dosyanın içinde virüs veya Truva atı olmasını engelleyemiyor. Bu yüzden Craagle ile bir dosya indirdikten sonra mutlaka virüs taramasından geçirin.
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• stockbroker
                              Master
                              • 28 Temmuz 2008
                              • 4807

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              İlaç ilaç diye kapı kapı dolaşmayın ve uygunsuz sitelere girip bilgisayarınızın güvenliğini tehlikeye atmayın. Aşağıdaki linkten indireceğiniz Craagle arama motoru ile bu sorunu toptan çözmeniz mümkün. Proğramı işletim sisteminin bulunduğu kütük yerine yedek olarak kullandığınız kütüğe kaydetmekte ve oradan çalıştırmakta fayda var.

Bu küçük arama motoru bilgisayarınıza kuruluyor ve isteğiniz üzerine internette crack ve seri numarası arıyor. Programın en başarılı yönüyse ilgili web sitelerinin yüklenmemesi. Craagle, crack dosyaları için doğrudan indirme bağlantıları veriyor veya seri numarasını doğrudan kendi penceresinde gösteriyor.

Craagle'ın kullanımı o kadar da tehlikesiz değil. Araç gerçi sinir bozucu sitelerle sizi uğraştırmıyor, ancak indirdiğiniz bir dosyanın içinde virüs veya Truva atı olmasını engelleyemiyor. Bu yüzden Craagle ile bir dosya indirdikten sonra mutlaka virüs taramasından geçirin.
                              Doktorluğa başlamışsınız sn. Penguen, hayırlı olsun.

Bilgi olarak ileteyim.Güncel virus programları, Craagle uygulamasını Hacktool,Trojan benzeri zararlı olarak tanımlamışlar.Bu nedenle dosyayı indirdiğiniz anda uyarı veriyorlar.Program korumasını devre dışı bırakmanız gerekiyor.

Ayrıca çalışma esnasında güvenilir olmayan program statüsünde olduğu için, sayısız internet bağlantısı kurmaya çalışırken, firewall'unuz varsa her bağlanmak istediğinde size soruyor.Yani işin özü, Craagle kullanmak için koruma programınızda onunla ilgili her türlü uyarıyı ignore etmek,vaya güvenilir programlar statüsüne taşımak gerekiyor.Kaspersky Internet Security yüklü iken Craagle çalıştırmak isteyince bunlar oluyor...

Bu da racona ters olacağı için ben kullanmayı uygun bulmadım.

Yorum

Working...
                              X

Debug Information