Bilgisayarımdaki Sorunlar

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • stockbroker
    Master
    • 28 Temmuz 2008
    • 4807

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya norton vardı. Sildim salak şeyi nod32 yükledim. Sonra internet yok. Şimdi nod'u sildim yine internet yok. İşin kötüsü norton'un cd'si de yok. Sanırım eksik sildi. Büyük ihtimal onunla alakalı yoksa hiçbir anlamı yok. Sıfır koruma şu an bilgisayar. Modem ayarlarını yapıyorum ama internet yok. İkinci bilgisayar bağlanıyor. Yani hatta problem yok.:36_1_13: Hadi çözün bakalım bunu.:36_1_13:
    Removal tool'larını indirip öyle silmeyi deneyeceksin.İşin zor.Genelde koruma programları dns ayarları ile ilgili bozukluklara yol açıyor.

Tavsiye vereyim dene bakalım işe yarayacak mı?

Öncelikle eğer Ip elle atanmış şekilde ayarlıysa onu otomatik Ip al şeklinde düzelt.Öyle bağlanıp bağlanmadığına bak.

Bağlanmıyorsa hattı ve elektiriği kes.Bilgisayarı kapat. 1 dk bekle, hattı tak elektriği ver ve modemi aç (bilgisayar kapalı iken).1dk daha bekle ve bilgisayarı aç.

Yorum

• stockbroker
      Master
      • 28 Temmuz 2008
      • 4807

MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Laptumumu ilk açtığımda çıkan uyarılar sırasıyla şunlar,belki bunlarla ilgilidir.

Koruma programım yok diyip de bilgisayarda real-time korumalı antispyware yüklü olduğu da gözümden kaçtı sanmayın.

Bu programı da uzun süre kullandım.

Yorum

• MAGGGMA
        ...................
        • 12 Haziran 2007
        • 1375

stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Birincisi Webroot Spy Sweeper Programının kurulumunda hata olduğunu söylüyor...Kaldırın gitsin.

İkinci pencere de ondan dolayı çıkıyor olabilir.
        Birinciden kurtuldumiikinci duruyor
        ilk açılışta mozillada şunlar çıkıyor her seferinde ve çok geç açılıyor.Opera 3 saniyede açılıyor vede direk kaldığın yerden devam ediyorSizdede mozilla böylemi...

Yorum

• stockbroker
          Master
          • 28 Temmuz 2008
          • 4807

Birinciden kurtuldumiikinci duruyor
          ilk açılışta mozillada şunlar çıkıyor her seferinde ve çok geç açılıyor.Opera 3 saniyede açılıyor vede direk kaldığın yerden devam ediyorSizdede mozilla böylemi...

Tabi ki değil

Mozilla da mortingen olmuş,onu da kaldırın gitsin.

Firefox'a yeniden temiz kurulum yapın.

Benim bilgisayarım temiz diyorsunuz ya.Bu kadar hata var.İçinde en azından 10-15 tane zararlı(Vİrus,Trojan downlader..) olduğuna bahse girerim.:36_1_13:

Yorum

• MAGGGMA
            ...................
            • 12 Haziran 2007
            • 1375

Tabi ki değil

Mozilla da mortingen olmuş,onu da kaldırın gitsin.

Firefox'a yeniden temiz kurulum yapın.

Benim bilgisayarım temiz diyorsunuz ya.Bu kadar hata var.İçinde en azından 10-15 tane zararlı(Vİrus,Trojan downlader..) olduğuna bahse girerim.:36_1_13:
            Bu kadarına şükür ama ,virüs programlarıda çok yavaşlatıyor,birde kaspersky birtürlü sielememiştim şimdi tekrar denerim...

Yorum

• MAGGGMA
              ...................
              • 12 Haziran 2007
              • 1375

mozillanın standartımı özelimi tavsiye edersiniz...

Yorum

• stockbroker
                Master
                • 28 Temmuz 2008
                • 4807

Bu kadarına şükür ama ,virüs programlarıda çok yavaşlatıyor,birde kaspersky birtürlü sielememiştim şimdi tekrar denerim...
                Ooo hocam senin bilgisayar hala çalışıyorsa şükret bence...Bir sürü yarım yamalak kurulum yapılmış.İçerisi artık dolu...

Firefox hata vererek açılıyor,hala çalışıyorsun.Bilgisayar açılırken hata pencereleri çıkıyor çalışmaya devam..Eee ne zaman gümleyecek diye mi bekliyorsun?

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                  Bağımlı
                  • 05 Temmuz 2007
                  • 1019

mozillanın standartımı özelimi tavsiye edersiniz...
                  İkisi de aynı birisinde sadece özel ayarlarını falan kendiniz belirliyorsunuz. Basın standardı gitsin

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                    Bağımlı
                    • 05 Temmuz 2007
                    • 1019

Ooo hocam senin bilgisayar hala çalışıyorsa şükret bence...Bir sürü yarım yamalak kurulum yapılmış.İçerisi artık dolu...

Firefox hata vererek açılıyor,hala çalışıyorsun.Bilgisayar açılırken hata pencereleri çıkıyor çalışmaya devam..Eee ne zaman gümleyecek diye mi bekliyorsun?
                    Onun bilgisayarında koruma yok. O yüzden. Boşu boşuna mı verdim o laptop linkini.:36_1_13:

Yorum

• stockbroker
                      Master
                      • 28 Temmuz 2008
                      • 4807

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Onun bilgisayarında koruma yok. O yüzden. Boşu boşuna mı verdim o laptop linkini.:36_1_13:
                      Haklısın valla,bu yolun sonu oraya gider...

Ne oldu tavsiye işe yaradı mı?Bağlandı mı bilgisayar?

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                        Bağımlı
                        • 05 Temmuz 2007
                        • 1019

Haklısın valla,bu yolun sonu oraya gider...

Ne oldu tavsiye işe yaradı mı?Bağlandı mı bilgisayar?
                        Yok aslında bir arkadaşın bilgisayar. HP Cpmpaq NX9005. Eski bir laptop. Donanımsal da olabilir ama zannetmiyorum. Microsoft güncellemelerini yaptı görünüyor. Şimdi Limeware den diğer protokol denemesini yapıyorum. Limeware bağlandı görünüyor ama aramalara cevap vermiyor. İlginç bir durum.

Yorum

• MAGGGMA
                          ...................
                          • 12 Haziran 2007
                          • 1375

Kaspersky uçurdum hiç uğraştırmadıMozillanın yeni sürümde tamam.Sürücü hatası uyarısı devam ediyor sadece.Bakalım ne olacak...

Operanın ömrü kısa oldu çok sevmiştim onu halbuki)

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                            Bağımlı
                            • 05 Temmuz 2007
                            • 1019

Bir başka bilgisayara ping atıyorum şu an ona da cevap vermedi. Diğer bilgisayar aynı IP numarasına cevap veriyor.

Yorum

• stockbroker
                              Master
                              • 28 Temmuz 2008
                              • 4807

Kaspersky uçurdum hiç uğraştırmadıMozillanın yeni sürümde tamam.Sürücü hatası uyarısı devam ediyor sadece.Bakalım ne olacak...

Operanın ömrü kısa oldu çok sevmiştim onu halbuki)
                              Sürücü hatası sandığın hata penceresi de bilgisayarına bulaşmış bir adware imiş.Hayırlı olsun.

İnternet bağlantısını kestiği gün çırpınmaya başlarsın.

Name: NewDot.dll, NewDotNet
                              Type: Adware

Description: NewDotNet.dll problem, cannot connect to the internet
                              "NewdotNet.dll corresponds to New.Net software installed on your computer which by default installs in 'C:\Program Files\NewDotNet'. This software integrates itself with the network configuration (Windows Sockets, or Winsock stack) so that all DNS queries are passed through the New.net DLL. If the DLL is removed without also rolling back the changes made to the Winsock stack, such as by simply deleting the file, the computer's Internet connection will be broken. If a particular file or dll is removed manually or accidentally by an anti-virus or spyware removal program then it tampers your internet connection settings and damages your winsock.

Sakın ola ki dosyaları elle silmeyi denemeyin.Antispyware yazılım aracılığıyla taratıp silin.

Yorum

• MAGGGMA
                                ...................
                                • 12 Haziran 2007
                                • 1375

Sürücü hatası sandığın hata penceresi de bilgisayarına bulaşmış bir adware imiş.Hayırlı olsun.
                                Teşekkür ederimşimdi birde virüs programmı indireyim yani

Yorum

Working...
                                X

Debug Information