.................
ZOREN Zorlu Enerji
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
İlk mesajımı Basan Ağa'nın kağıdına yazayım.
Bekliyoruz tekkede.Bu kadar hikayesi olupta bu kadar da vurdumduymaz olan hisse yok sanırım.2008 bunun senesi olacak bence.Zaman herşeyin ilacı.;)
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
-
Bugün enerjilerdeki harekete bakacak olursak,oraları görmesi bence ihtimal dışı.;) Bundan sonra bayram enerjilerde bence.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 e gelse destek atacağımda gelmiyor işte
Yorum
-
Sözü var Zoren dediğim fiyata giderse 3.30ci alacak bana.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arabayı maşalımı sattı yav,3 tekerli bu

Şimdiden başladım idmanlara.
Yorum
-
banada ucundan koklat birşeyler duaya başlayayımÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSözü var Zoren dediğim fiyata giderse 3.30ci alacak bana.
Şimdiden başladım idmanlara.
Yorum
-
***ZOREN*** Zorlu Enerji Elektrik Uretim A.S.'nden gelen yazi: Aciklanacak ozel durum: Zorlu Enerji Elektrik Uretim A.S.'nin Osmaniye'de kurmayi planladigi ruzgar enerjisi santrali ile ilgili aciklamadir. Zorlu Enerji Elektrik Uretim A.S.'nin Osmaniye'de kurmayi planladigi 135 MW kurulu guce sahip ruzgar enerji santralinde kullanilmak uzere 52 adet ruzgar turbininin satin alinmasi hususunda GE Enerji ile mutabakata varilmistir. ***ZOREN*** (28/06/2007 - 14:55:51)
Yorum
-
4.04-4.06 da iyi mal yedirdiler açıkçılara sanırım.Ağam kafalarına çöktü gibi.;) P.tesi yukarıdan açılmalı ve 4.06 nın üzerine atmalıyız ki hareketin devamı gelsin.Yoksa biz, tarihten ders almayanlar listesine gireriz.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçakal dostum seninki gidiyor,hadi hayırlısı...
Yorum
-
Bence de dayanamazlar.Yalnız bunun o kadar da önemi yok artık.Çünkü DUY yöntemi sayesinde yırttılar.Artık zararına satış yok.;)MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBABACAN:`YIL SONUNA KADAR OLAGANUSTU BIR GELISME OLMADIGI SURECE ELEKTRIK VE DOGALGAZA ZAM ONGORMUYORUZ`
-MATRIKS-
bakalım doğru çıkacakmı,dayanabileceklermi...Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Kesinlikle günlükçülere müsade etmiyorlar.Global tahtanın başına çöreklendi.P.tesi 4.20 ile başlar ve altına düşmezsek,4.40'ın üzerine de hacimli çıktığımız gün bizim için arzular şelale olur.Beklemedeyim.
Yat. tav.değildir.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
yatanları tavlamak değildir derken ne kastediyorsunÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYat. tav.değildir.
Yorum
Yorum