MedwiG Nickli Üyeden Alıntı
TEKTU Tek-Art Turizm
Collapse
X
-
sanada farkını elden versin o zaman, daha ne diyemUMANTAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin kaşar kg 10 tl lik olandandır.... benimkisi 50 tl lik olandan...... haberin varmı ;
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
Bna geÇen aylarda bİrİlerİ asuzu dedİ
kaĞit 16 İdİ
al kesİn gİdecek dedİ almadim
sanirim 30 u gÖrdÜ 1-2 ayda
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.
Yorum
-
günaydın tektu canlar....
tavan tavan olursunuz inş.Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbİz tavan tavan olunca sen ne olacan
bana daha Çok lazim o dedİĞİmİzden.... Onun İÇİn ben farketmezİm
Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.
Yorum
-
başkan iki köydede pazar yerinde tanınır olduk, şehremi açılsak artık, daha çok alıcı buluruzayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröteki köyde 282.000 lotu kaldıracak babayiğit aranıyo
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
ona da yeni şemsiye hediye ederizalpbike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterufuk abi şemsiyeyi çıkartıp nakite geçmiş başkan yetiş.......
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum

Yorum