...............
TEKTU Tek-Art Turizm
Collapse
X
-
Etiketler: alaçatı, bist, borsa, çıtırcı, eski bakan, eski gazeteci, kucakcı, ky düşmanı, mehmet ali yılmaz, spk uyuyormu, tek-art, tektu, turizm, üçkağıtçı may, zigana
-
ya arkadaşlar bu TEKTU 2.00 I GÖRDÜ GÖRÜNÜŞE GÖRE 2.96 LARA KADAR GİDECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR. TEKNİK ANALİZ GRAFİKLERİNE BİR BAKIN......
Yorum
-
Grafik iyi durumda.indikatörler de orta vade için iyi görünüyor. Fakat piyasaların tedirgin olduğu bir dönem de temel analizi parlak olmayan bir kağıtta durmak ne derece mantıklı sizlerin takdiri. 3.000 olur mu derseniz bu gidişle herşey olabilir derim.;)medetduraker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya arkadaşlar bu TEKTU 2.00 I GÖRDÜ GÖRÜNÜŞE GÖRE 2.96 LARA KADAR GİDECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR. TEKNİK ANALİZ GRAFİKLERİNE BİR BAKIN......
Yorum
-
bu hisse 7.ayda 3.48 lerden 1.08 kadar düşmüş spk hiç bir özel durum açıklaması istememiş hisse hareketlenince hemen özel durum açıklaması istedi
memsa seçimden sonra 0.42 di hisse 1.90 ları gördü istemediler bu konudaki çifte standartı anlamış değilim
her şeyin bir standardı olduğunu düşünüyorum sizin bu konuda görüşlerinizi almak istiyorum
Yorum
-
tektu hk
bu hisse orta ve uzun vade çok kazandıran fakat spek olmadan hızlı yükselmeyen çok dinamik bir hissedir yeterki bekle kesin kazanırsın ben alıp sattığım için biliyorum bende 1.18 fiyattan aldım bekliyorum iyi bir karla satarım aksi takdirde bekleteceğim hızlandımı gider endeksle birliktae hareket etmiyor yoksa kesin yanılırsın 3.300 fiyattan buralara geldi gerçekten bayağı ucuz sonuna kadar bekle kazanan sen olursun.saygılar
Yorum
-
bu aralar hisseyi nasıl görüyorsunuz hamleyi ne zaman başlatır acaba?saydami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu hisse orta ve uzun vade çok kazandıran fakat spek olmadan hızlı yükselmeyen çok dinamik bir hissedir yeterki bekle kesin kazanırsın ben alıp sattığım için biliyorum bende 1.18 fiyattan aldım bekliyorum iyi bir karla satarım aksi takdirde bekleteceğim hızlandımı gider endeksle birliktae hareket etmiyor yoksa kesin yanılırsın 3.300 fiyattan buralara geldi gerçekten bayağı ucuz sonuna kadar bekle kazanan sen olursun.saygılar
Yorum
-
tamamen katılıyorum kenardaki paranızla oynayıp hergun takip edin ekonomi düzgün olsa pik yapacak zamanda... buzamnlarda hisse değerini 2ye 3 e katlar ama dünya ekonomisi bozuk sabırla bekliyelim derim..saydami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu hisse orta ve uzun vade çok kazandıran fakat spek olmadan hızlı yükselmeyen çok dinamik bir hissedir yeterki bekle kesin kazanırsın ben alıp sattığım için biliyorum bende 1.18 fiyattan aldım bekliyorum iyi bir karla satarım aksi takdirde bekleteceğim hızlandımı gider endeksle birliktae hareket etmiyor yoksa kesin yanılırsın 3.300 fiyattan buralara geldi gerçekten bayağı ucuz sonuna kadar bekle kazanan sen olursun.saygılar
Yorum
-

Yorum