Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
yazıları alıntı yaparken 2 defa tıklamak zorunda neden kalıyorum... sorun bendemi yoksa ?
Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.
Günaydın, dün 0.78'den aldıklarını itina ile 0.79'a yazmışlardır.
sağ taraf kalabalık sevdiğim kademe şekli ama sol tarafın ilk kademeside çok zayıf kalmış
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
gayri ihtiyari bilmeden bir hisse yazdık. teveccü gösterdin , devrettin. naçizhane kabbul ettik.. değiş desen değiştirirdim.... şimdi yüzümüze mi vuruyorsun... hem dur bakalım daha ortada fal yok yumurta yok ( ne demekse)
Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.
gayri ihtiyari bilmeden bir hisse yazdık. teveccü gösterdin , devrettin. naçizhane kabbul ettik.. değiş desen değiştirirdim.... şimdi yüzümüze mi vuruyorsun... hem dur bakalım daha ortada fal yok yumurta yok ( ne demekse)
bencede bi halt yok sence hiç halt yoktur
acaba bilgili ile anlaştık derse bişey olurmu
bulamadım bu maya bi ruski aşka gelsin
ben onu fal değilde fol olarak biliyorum da ama neyse fol da yumurta demek zaten fal olsun
fol bizde tavuğun ve kuşun yumurtlamak için yaptığı yere derler
Yorum