Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
heççççç umudum kalmadı cuma şhow için alpbike.... sen ne diyon... 10 dakkada bişey olurmu
Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.
dedim ya bi vakit.... şüphe eyidir... kişinin kontolünü sağlar bir nevi... amma velakin ; unutulmaması gereken bişey vardır şüphe ile ilgili..... kimden şüphe duyacağını bilecen....... senin bildiğin bu ise yanlış bilmişin
Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.
0,74 kapattı demek toplamaya değil, satmaya çalışıyor...
benim alış emirleri iptal, bu kağıt rafa kalktı, her yukarı hareketinde elimdekileri boşaltırım..
elimdeki nakitle, bir kumar hissesi gir çık yapıp biraz kãr edem, tektudaki acım biraz daha dinsin
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
sen iyi edebiyat yapıyon ben sadece başkandan şüpheleniyorum o zamat...
sözelci değil bana sayısalcı lazım
iyi şüphelenilenler listesinden çıktım o zaman...... başkan gizemli adam.. şimdi düşününce bende ona şüphe duyar oldum.. hele hele birde geçenler bana duyduğu şüpheyi hatırlayınca.... şüpheyi üstünden atmak için şüphe duyduğunu anlıyorum şimdiiii.... vay be ne alengirli iş
ne yani şimdi 0,75 kapatsa idi toplamayamı çalışıyor olacaktı...... hoş neye nasıl çalışıyor anlamadım ya..
kapanış ,75 olur belkim
yıkmayın herşeyi üstüme ben tahtaya sonradan geldim
geldiğimde umantar köşede oturmuş
tespih sallıyordu
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
yok ben daha önce ihlas-ıheva-dohol-sanko-boluc-adnac-sahol-varyo gibi kağıtlarda dolanıyordum
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
nerde dandiri bostan kağıt var hepsinin tahtasın da yapıcı oldum diyosun yani, sahol dışında. sahol da da çalıştıysan bayağı kayme sağlam demektir. adanac de fena değildir.
sen bize bir yardım etde şu kağıtları iyi fiyatdan bir okutak başkan, memedime söyle bizi azad etsin biz kaşarlandık...
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
nerde dandiri bostan kağıt var hepsinin tahtasın da yapıcı oldum diyosun yani, sahol dışında. sahol da da çalıştıysan bayağı kayme sağlam demektir. adanac de fena değildir.
sen bize bir yardım etde şu kağıtları iyi fiyatdan bir okutak başkan, memedime söyle bizi azad etsin biz kaşarlandık...
senin kaşar kg 10 tl lik olandandır.... benimkisi 50 tl lik olandan...... haberin varmı ;
haberin var mı taş duvar?
demir kapı, kör pencere,
yastığım, ranzam, zincirim,
uğruna ölümlere gidip geldiğim,
zulamdaki mahzun resim,
haberin var mı?
grüşmecim, yeşil soğan göndermiş,
karanfil kokuyor cigaram
dağlarına bahar gelmiş memleketimin...
saholu al sat yapardım çok bişey kalmadı
adanc da öyle
ihevadanda bi şey alamadım.
varyoyu müthiş al sat yapardım iyi kazandırdı
boluc ye bir kere girdim
1.800 tl idi 10 gün sonra 3.000 tl ye verdim
dohole 2 keregirdim. 1.100 den aldım kars agitmiştim 1 haftasonra bi baktım 1.600 olmuş verdim gitti
ihlası aldım 1.100 dü 3 gün sonra 1.500 oldu arkadaş sat dedi sattım ertesi gün 1.800 dü
bu 3 işlemle bir ev aldım ankara dikmende
hayatta tek kağıttan zarar ettim oda bu hırsızın kağıdı
Yorum