MARTI- Martı Otel İşletmeleri

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • İLKAY
    Seyirci Üye
    • 12 Mart 2007
    • 39

Merhaba Mmarti Sizce Bu Senenin Kağidi Olabilirmi Analizden Anlayan Arkadaşlar Varsa Biraz Aydinlatirlarsa Sevinirim

Yorum

• güneşş
      Tecrübeli
      • 08 Ocak 2008
      • 742

İLKAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Merhaba Mmarti Sizce Bu Senenin Kağidi Olabilirmi Analizden Anlayan Arkadaşlar Varsa Biraz Aydinlatirlarsa Sevinirim
      ilk sayfada değerlendirmeleri var . bunların haricinde pek bir değişiklik yok.orta ve uzun vade için tercih edilecek bir kağıt.

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

mmart , bu arlar dikkatle takip ettğim kağıtlardan. Daha önce 0.88 maliyetle girip 0.96 dan çıktığım kağıt. geri dönüşte 0.87 alım için uygun demiştim. buralarda ciddi desteği var fakat endekse ne kadar dayanır onu takip ediyorum. Henüz milyetlenme açısından erken diyebilirim. Endeks tüm senetleri etkiliyor çünkü. Bu sebeple olası bir dalga ile geri çekilmede kuvvetli desteği 0.81 görünüyor. Takip edelim...
        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

Yorum

• güneşş
            Tecrübeli
            • 08 Ocak 2008
            • 742

sn.simurg 0.81 destek seviyesine kadar çekileceğini pek düşünmüyorum. şahsen ben 0.83 gibi maliyetlnmeyi düşünüyorum.bakalım hayırlısı diyelim.

Yorum

• güneşş
              Tecrübeli
              • 08 Ocak 2008
              • 742

***MMART*** Marmaris Marti Otel Isletmeleri A.S.'nden gelen yazi: Basinda yayinlanan Sirketimizin sehir otelciligine baslayacagi hususundaki haberlerle ilgili olarak Sirketimizin isletme faaliyetlerine yonelik saglikli ve surdurulebilir bir buyume stratejisi cercevesinde yatak kapasitemizi yukseltmek yer almaktadir. Bu durumun yaratacagi satis pazarlama gucunun sinerjisiyle karliligimizi arttirma hedefimiz kamuoyunun malumudur. Deginilen genel hedefimiz dogrultusunda gerek sahil yorelerinde, gerekse de ticaret hacminin ve kultur turizminin yogun oldugu sehirlerde ucuncu sahis ya da tuzel kisiliklere ait otelleri kiralamak veya isletmek dogrultusunda arastirmalarimiz surmektedir. Somut gelismelerin olmasi durumunda Kurumunuz ve degerli yatirimcilarimiz bilgilendirilecektir. ***MMART

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

***mmart*** Marmaris Marti Otel Isletmeleri A.s.
                Nden Gelen Yazi; Sirket Merkezinde Toplanan Yonetim Kurulumuzda; %94 Hissesine
                Sahip Oldugumuz Marti Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.s. Yonetim Kurulunun
                26.03.2008 Tarih 486 Sayili Toplantisinda Ozetle; Sirketin Amaclarina Uygun
                Olarak; Istanbul Iline Yakin Olmasi Nedeni Ile Bircok Sektorun Fabrikalarinin
                Yer Aldigi, Ayni Zamanda Organize Sanayi Bolgesi Olan Cerkezkoy'de, Ilk Etabina
                296 Konut Yapimi Ile Baslanan Konut Projesi'nin Kademeli Olarak Hayata
                Gecirilebilmesi Ve 2. Etap Konutlara 2008 Yili Icinde Baslanabilmesini Teminen;
                Cerkezkoy Merkezde, Gmkp Mevkiinde Bulunan 314/1, 315/1 Ve 316/1 Parsel
                Numarali 2.0 Emsal Degerli 41.078,00 M2 Yuzolcumlu, 82.156 M2 Insaat Alanli
                Yaklasik 500 Konut Yapilabilecek Imarli Arsalarin Marti Gayrimenkul Yatirim
                Ortakligi A.s. Tarafindan Satin Alinmasi, Marti Gayrimenkul Yatirim Ortakligi
                A.s. Tarafindan Belirlenecek Bir Gayrimenkul Degerleme Sirketine Arsalarin
                Rayic Bedellerinin Tespit Ettirilmesi, Sozkonusu Gayrimenkuller Uzerinde
                Serbest Dereceden Istifade Etmek Kaydiyla Bos Ilk Derece Ve Sirada 20.000.000
                Ytl Tutarinda Ipotek Konulmasi Kaydiyla Ayni Bolgede 323/3 Parselde Yapilmakta
                Olan Konutlarin Arsa Paylari Olcegindeki Emsal Deger Dikkate Alinarak Arsa
                Bedeline Mahsuben Arsalarin Sahibine 15.000.000 Ytl Odenmesi Kararindan Bilgi
                Alinarak Konunun Ozel Durum Aciklamasi Yapilmak Suretiyle Kamuya Duyurulmasina
                Oybirligi Ile Karar Verilmistir. ***mmart***

Yorum

• simurg
                  Administrator
                  • 10 Mart 2007
                  • 9248

***mmart*** Marmaris Marti Otel Isletmeleri A.s.
                  Nden Gelen Yazi; Sirketimiz Yonetim Kurulu 26.03.2008 Tarih, 618 Sayili
                  Toplantisinda; %94 Hissesine Sahip Oldugumuz Marti Gayrimenkul Yatirim
                  Ortakligi A.s. Yonetim Kurulunun 26.03.2008 Tarih 487 Sayili Toplantisinda
                  Sirketin 25.000.000 Ytl'lik Sermayesinin; 16.000.000 Ytl Bedelsiz, 15.000.000
                  Ytl Bedelli Olmak Uzere 31.000.000 Ytl Artirilarak 56.000.000 Ytl'ye
                  Cikarilmasi Karari Cercevesinde Konuyu Gorusen Yonetim Kurulumuzda;
                  Istirakimizin Yatirim Projelerini Tamamlamasi Ve Yeni Yatirimlara
                  Girisilebilmesini Temin Etmek Uzere 31.000.000 Ytl'lik Artisin Yapilmasi Ve
                  Sirketimize Dusen 15.040.000 Ytl'lik Bedelsiz Hisseler Yaninda Alacaklarimizin
                  Tahsili Ile %94 Ruchan Hakkimizin Kullanilarak 14.100.000 Ytl Bedelli Artirima
                  Katilinmasina Oybirligi Ile Karar Verilmistir. ***mmart***

Yorum

• güneşş
                    Tecrübeli
                    • 08 Ocak 2008
                    • 742

sto da bir kararsızlık mevcut.haricen bir problem yok.
                    bollinger bantta üst sınırdayız.hareketli ortalamalarda 25 günlük hariç çıkış gösteriyor.eee yaz sezonuda geliyor artık.hadi hayırlısı diyelim;)

Yorum

• güneşş
                      Tecrübeli
                      • 08 Ocak 2008
                      • 742

bu gün işlem hacmi düşük hayırmı acaba

Yorum

• güneşş
                        Tecrübeli
                        • 08 Ocak 2008
                        • 742

sto yuda hallettik hadi bakalım..
                        tüm göstergeler yukarı tam yol ileri

Yorum

• haskan
                          Aktif
                          • 29 Mart 2008
                          • 143

sto nun açılımı ney bilemedim yazabilirmisiniz yada borsadaki yeri nedir

Yorum

• güneşş
                            Tecrübeli
                            • 08 Ocak 2008
                            • 742

haskan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            sto nun açılımı ney bilemedim yazabilirmisiniz yada borsadaki yeri nedir
                            Stochastic osilatörü bir senedin kapanış fiyatını verilen bir periyod içinde seyrettiği fiyat aralığı ile karşılaştıran bir göstergedir. Bu göstergeyi ortaya atanlar kağıdın son zamanlarda taradığı fiyat seviyelerine yakın kapanacağını söylemektedirler. Yani eğer fiyatlar yükseliyorsa kağıdın kapanış fiyatı seçilen periyod içindeki en yüksek fiyata doğru gitme eğiliminde olacak, eğer fiyatlar düşüyorsa seçilen periyod içindeki en düşük fiyata gitme eğiliminde olacaktır.

Stochastic Osilatörü iki ayrı eğri ile gösterilir ve yorumlama bu eğrilerin karşılaştırılması ile yapılır.

Ana eğri yavaşlatılmış %K eğrisi olarak adlandırılır ve aynı grafik üzerine %D olarak adlandırılan ikinci bir eğri daha vardır. Yavaşlatılmış %K çizgisi genellikle kesiksiz devam eden bir çizgi iken %D çizgisi kesik çizgi olarak gösterilir.

Yavaşlatılmış %K çizgisi hesaplanmadan önce %K'nın hesaplanması gerekir. %K eğrisinin hesaplanışı aşağıdaki formül yardımıyla yapılır.

%K= 100 * (SGKF - ED) / (EY-ED)

Burada eğer son 5 günlük süreyi period olarak almışsak,
                            SGKF : Son günkü kapanış fiyatı
                            ED : Senedin son 5 gün içindeki en düşük değeri
                            EY : Senedin son 5 gün içindeki en yüksek değeri

Burada eğer son günkü kapanış fiyatı son 5 gün içindeki en yüksek değere daha yakınsa fiyatların yükseleceğine, aksi halde fiyatların düşeceği kabul edilir.

Yavaşlatılmış %K eğrisi ise %K eğrisinin belli bir periyod için hesaplanan hareketli ortalaması, %D eğrisi ise yavaşlatılmış %K eğrisinin belli bir periyod için hareketli ortalamasıdır. Yani;

%D = HOx [Yavaşlatılmış %K]

Buradaki HOx ise x gün için hareketli ortalamayı ifade etmektedir.

Yorum

• haskan
                              Aktif
                              • 29 Mart 2008
                              • 143

çok teşekkür ederim zahmet verdim kusuruma bakma

Yorum

• güneşş
                                Tecrübeli
                                • 08 Ocak 2008
                                • 742

haskan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                çok teşekkür ederim zahmet verdim kusuruma bakma
                                yardımcı olabildiysem bi önemi yok sn. haskan

Yorum

Working...
                                X

Debug Information