Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
toplanma aşaması tamamlanan mmartı kar marjını iyleştirmeye başladı.3 yıldır diplerde gezen kağıdın artık zıplama zamanı geliyor.kısa sürede kendini 0,90 ların üzerine atmak üzere.herkese bol kazançlar.
SONBAHARDA HAREKETLENEN TURİZİM KAĞITLARINDAN MARMARİS MARTI DİP SEVİYELERDE OLMASINDAN DOLAYI ERKEN BİR HAREKET YAPACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR.BİR ÇOK ARACI KURUMUN SON ZAMANLARDA ALIŞLARIDA DİKKAT ÇEKİCİ KISA VADEDE HAREKETLENME OLABİLİR.0,70-0,92 KAR MARJ ARALIĞI. HERKESE BOL KAZANÇLAR.http://www.keyborsa.com/images/smilies/36_1_13.gif
:36_1_13:
Mmarti Firtina öncesi Bir Sessizlik Içinde Yakinda Yukari Ivme Hareketi Deneyecektir.6 Aylik Kari 455,000 Ytl(v Dairesine) Açikladi.buda Olumlu Olacaktir.herkese Bol Kazançlar...http://www.keyborsa.com/images/smilies/7_9_6v.gif
:7_9_6v:
SONBAHARDA HAREKETLENEN TURİZİM KAĞITLARINDAN MARMARİS MARTI DİP SEVİYELERDE OLMASINDAN DOLAYI ERKEN BİR HAREKET YAPACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR.BİR ÇOK ARACI KURUMUN SON ZAMANLARDA ALIŞLARIDA DİKKAT ÇEKİCİ KISA VADEDE HAREKETLENME OLABİLİR.0,70-0,92 KAR MARJ ARALIĞI. HERKESE BOL KAZANÇLAR.http://www.keyborsa.com/images/smilies/36_1_13.gif
:36_1_13:
SON GELEN HABERLERLE ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE HAREKETLİ OLABİLECEK KAĞITLARDAN BİRİ OLARAK GÖZÜKÜYOR.0,75 KIRMASI HALİNDE ÖNÜ AÇILACAK.ALIP BEKLEMEKTE FAYDA VAR. HERKESE BOL KAZANÇLAR.
Marti Artik Uçmaya Hazir Duruyor.uygun Zaman Bekleniyor.bu Hafta Yön Belli Olacak.işlem Hacmindeki Yükseliş Olumlu.bugün Gelen Haber Ileride Kar Marji Vede Bir Ortaklik Durumlari Olasiliğini Gündeme Getiriyor.herkese Bol Kaazançlar.
toplanma aşaması tamamlanan mmartı kar marjını iyleştirmeye başladı.3 yıldır diplerde gezen kağıdın artık zıplama zamanı geliyor.kısa sürede kendini 0,90 ların üzerine atmak üzere.herkese bol kazançlar.
sn. tekiner mesajlarınızın içeriği yargı belirtmemeli soru işaretleri olmaması için grafiklerle destekleyebilirsiniz..bu sadece bir örnek, dikkate alacağınızı umuyorum
MMART son kapanışını 0.01 YTL Artışla 0.72 seviyesinden yaparken, işlem hacmi 90 günlük ortalamanın yüzde % -55 altında oluştu.
Son bir yıldır ayı piyasası etkisi altındaki hisse orta vadeli yükseliş trendi içinde 0.94 direncinde satışla karşılaştıktan sonra 0.55 seviyesinde destek buldu. Kısa vadeli yükseliş sinyali veren hisse, son kapanışını 300 ve 10 günlük hareketli ortalamalarının üstünde 90 ve 30 günlük hareketli ortalamasının ise altında gerçekleştirdi.
İşlem hacminde 21,08,2008'e oranla gözlenen düşüş belirtileri kısa vadeli çıkış trendinin gücünün zayıflamaya başladığının gösteriyor. İlk direnç noktası 0.72 seviyesinde. Fiyattaki artışa rağmen işlem hacminin gerilemesi nedeniyle ilk direnç noktasında kar realizasyonu düşünülmeli. Hisse senedinin ilk destek noktası 0.72 İkinci direnç noktası 0.81 seviyesinde olan hissede ikinci destek noktası ise 0.62 seviyesinde.
Hissede Bollinger Band normalden yüzde 24.16 daha geniş bir konuma girerken son kapanış bu bandın üst çizgisinin yüzde 26.43 altında oluştu.
tenkiğini değerlendirecek nadide arkadaşlar var ancak beni ucuzluğu ilgilendiriyor açıkcası
BURADA YAZDIKLARIM BENİM GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİM OLUP DOĞABİLECEK KAR/ ZARARLARDAN SORUMLU OLMAM SÖZKONUSU DEĞİLDİR. !!YASAL UYARI!! PARA TEKNİĞİ BOZAR!!
Marti Otel Isletmeleri AS, büyüme planlari ile ilgili yeni bir
isbirligine adim atti. Grup, dünyanin önde gelen danismanlik
sirketlerinden Jones Lang LaSalle Hotels ile anlasti. Anlasma
çerçevesinde Marti Otelleri bundan sonra alacagi stratejik kararlarda
La Salle'den danismanlik hizmeti alacak.
Referans Gazetesi'nin haberine göre, La Salle ile çalismaktan
mutlu oldugunu belirten Marti Otel Isletmeleri AS Yönetim Kurulu
Baskani Oya Narin, "Marti Grubu gerek turizm sektöründe gerek Marti
GYO araciligiyla gayrimenkul sektöründe çok ciddi bir büyüme
stratejisine sahip. La Salle ile yapilan isbirligi bu anlamda gruba
çok ciddi bir ivme kazandiracaktir" dedi.
GAZETEDE KONUYA ILISKIN OLARAK YAYINLANAN HABER SOYLE:
` MARTI OTEL ISLETMELERI, GRUP SIRKETLERI ILE ORTAK GIRISIM VEYA DOGRUDAN
ORTAKLIK MODELLERIYLE STRATEJIK ISBIRLIGI YAPABILECEK POTANSIYEL KURUM VE
YATIRIMCILARLA GORUSMELER DAHIL OLMAK UZERE, JONES LANG LASALLE ILE DANISMANLIK
SOZLESMESI IMZALAMA KARARI ALDIGINI ACIKLADI. MARTI�DAN IMKB�YE YAPILAN
ACIKLAMADA YONETIM KURULUNUN SIRKET KÂRLILIGI VE PORTFOY DEGERLERININ
ARTIRILMASI AMACIYLA IMZALANACAK ANLASMANIN, ILAVE YATIRIMLAR ICIN FON BULMA,
YARATMA VE YATIRIM STRATEJILERINI GELISTIRME GOREVLERINI DE KAPSADIGI
BELIRTILDI.
SIRKET ACIKLAMASINA GORE, BU ANLASMA ILE LASALLE, MEVCUT
OTELLER VE SIRKETLERIN ANALIZLERINI YAPARAK BUYUME STRATEJILERINI GELISTIRME,
MEVCUT PORTFOYE YENI BOLGELERDE GELIR GETIRICI ILAVE VARLIKLAR KAZANDIRMA, GRUP
SIRKETLERI ILE ORTAK GIRISIM YA DA DOGRUDAN ORTAKLIK ILE STRATEJIK ISBIRLIGI
YAPMAYI DUSUNEN YATIRIMCILARLA TEMAS KURMA VE HER TURLU GORUSMELERI SURDURME;
YATIRIMLAR ICIN FON BULMA, YATIRIM STRATEJILERINI GELISTIRME GOREVLERINI
USTLENECEK. ACIKLAMADA, MARTI OTEL YONETIM KURULU BASKANI OYA NARIN, MARTI
GRUBU�NUN GEREK TURIZM SEKTORUNDE GEREK MARTI GYO ARACILIGI ILE GAYRIMENKUL
SEKTORUNDE COK CIDDI BIR BUYUME STRATEJISINE SAHIP OLDUGUNU VURGULAYARAK
LASALLE ISBIRLIGININ BU ANLAMDA GRUBA COK CIDDI BIR IVME KAZANDIRACAGINA
INANDIGINI BELIRTTI. MARTI OTEL HISSELERI ORTAKLIK HABERLERININ ETKISIYLE GUNU
YUZDE 1,41 PRIMLE 0.72 YTL�DEN TAMAMLADI.`
GAZETEDE KONUYA ILISKIN OLARAK YAYINLANAN HABER SOYLE:
` MARTI OTEL ISLETMELERI, GRUP SIRKETLERI ILE ORTAK GIRISIM VEYA DOGRUDAN
ORTAKLIK MODELLERIYLE STRATEJIK ISBIRLIGI YAPABILECEK POTANSIYEL KURUM VE
YATIRIMCILARLA GORUSMELER DAHIL OLMAK UZERE, JONES LANG LASALLE ILE DANISMANLIK
SOZLESMESI IMZALAMA KARARI ALDIGINI ACIKLADI. MARTI�DAN IMKB�YE YAPILAN
ACIKLAMADA YONETIM KURULUNUN SIRKET KÂRLILIGI VE PORTFOY DEGERLERININ
ARTIRILMASI AMACIYLA IMZALANACAK ANLASMANIN, ILAVE YATIRIMLAR ICIN FON BULMA,
YARATMA VE YATIRIM STRATEJILERINI GELISTIRME GOREVLERINI DE KAPSADIGI
BELIRTILDI.
SIRKET ACIKLAMASINA GORE, BU ANLASMA ILE LASALLE, MEVCUT
OTELLER VE SIRKETLERIN ANALIZLERINI YAPARAK BUYUME STRATEJILERINI GELISTIRME,
MEVCUT PORTFOYE YENI BOLGELERDE GELIR GETIRICI ILAVE VARLIKLAR KAZANDIRMA, GRUP
SIRKETLERI ILE ORTAK GIRISIM YA DA DOGRUDAN ORTAKLIK ILE STRATEJIK ISBIRLIGI
YAPMAYI DUSUNEN YATIRIMCILARLA TEMAS KURMA VE HER TURLU GORUSMELERI SURDURME;
YATIRIMLAR ICIN FON BULMA, YATIRIM STRATEJILERINI GELISTIRME GOREVLERINI
USTLENECEK. ACIKLAMADA, MARTI OTEL YONETIM KURULU BASKANI OYA NARIN, MARTI
GRUBU�NUN GEREK TURIZM SEKTORUNDE GEREK MARTI GYO ARACILIGI ILE GAYRIMENKUL
SEKTORUNDE COK CIDDI BIR BUYUME STRATEJISINE SAHIP OLDUGUNU VURGULAYARAK
LASALLE ISBIRLIGININ BU ANLAMDA GRUBA COK CIDDI BIR IVME KAZANDIRACAGINA
INANDIGINI BELIRTTI. MARTI OTEL HISSELERI ORTAKLIK HABERLERININ ETKISIYLE GUNU
YUZDE 1,41 PRIMLE 0.72 YTL�DEN TAMAMLADI.`
HOCAM TEBRİKLER....:36_1_13:
BURDAN SİTE YÖNETİMİNE BİR KERE DAHA SESLENİYORUM. TEKİNER BEYİN YORUMLARI VE ANALİZLERİNİ LUTFEN İNCELEYİN,BENCE ONU DEĞERLENDİRİP,SİTEDE BİR YERDE ONA AÇALIM....:36_1_13:
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
BURDAN SİTE YÖNETİMİNE BİR KERE DAHA SESLENİYORUM. TEKİNER BEYİN YORUMLARI VE ANALİZLERİNİ LUTFEN İNCELEYİN,BENCE ONU DEĞERLENDİRİP,SİTEDE BİR YERDE ONA AÇALIM....:36_1_13:
Sn mustafa71mustafa
Site yönetimi kimseye sitede topik açmıyor.İsteyen kendine gönlünce bir bölüm açıp paylaşımda bulunuyor.Bizde zararını görmediğimiz sürece problem yapmıyoruz...
Sn mustafa71mustafa
Site yönetimi kimseye sitede topik açmıyor.İsteyen kendine gönlünce bir bölüm açıp paylaşımda bulunuyor.Bizde zararını görmediğimiz sürece problem yapmıyoruz...
MAGGMA AÇIKLAMAN İÇİN TESEKKURLER....
BUNDAN SONRASI ARTIK TEKİNER HOCAMIN BİLECEĞİ ŞEY....
DESTEK BİZDEN KARAR ONDAN...
HADİ HAYIRLISI TEKİNER BEYYYY HOCAMMMM....:36_1_13:
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yapılmış olan yorum ve analizlere örnekler verirseniz, belki biz üyeler de kendisini takip eder faydalanmaya çalışırız.
Yorum