Merhaba Mmarti Sizce Bu Senenin Kağidi Olabilirmi Analizden Anlayan Arkadaşlar Varsa Biraz Aydinlatirlarsa Sevinirim
MARTI- Martı Otel İşletmeleri
Collapse
X
-
ilk sayfada değerlendirmeleri var . bunların haricinde pek bir değişiklik yok.orta ve uzun vade için tercih edilecek bir kağıt.İLKAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhaba Mmarti Sizce Bu Senenin Kağidi Olabilirmi Analizden Anlayan Arkadaşlar Varsa Biraz Aydinlatirlarsa Sevinirim
Yorum
-

mmart , bu arlar dikkatle takip ettğim kağıtlardan. Daha önce 0.88 maliyetle girip 0.96 dan çıktığım kağıt. geri dönüşte 0.87 alım için uygun demiştim. buralarda ciddi desteği var fakat endekse ne kadar dayanır onu takip ediyorum. Henüz milyetlenme açısından erken diyebilirim. Endeks tüm senetleri etkiliyor çünkü. Bu sebeple olası bir dalga ile geri çekilmede kuvvetli desteği 0.81 görünüyor. Takip edelim...
Yorum
-
-
***MMART*** Marmaris Marti Otel Isletmeleri A.S.'nden gelen yazi: Basinda yayinlanan Sirketimizin sehir otelciligine baslayacagi hususundaki haberlerle ilgili olarak Sirketimizin isletme faaliyetlerine yonelik saglikli ve surdurulebilir bir buyume stratejisi cercevesinde yatak kapasitemizi yukseltmek yer almaktadir. Bu durumun yaratacagi satis pazarlama gucunun sinerjisiyle karliligimizi arttirma hedefimiz kamuoyunun malumudur. Deginilen genel hedefimiz dogrultusunda gerek sahil yorelerinde, gerekse de ticaret hacminin ve kultur turizminin yogun oldugu sehirlerde ucuncu sahis ya da tuzel kisiliklere ait otelleri kiralamak veya isletmek dogrultusunda arastirmalarimiz surmektedir. Somut gelismelerin olmasi durumunda Kurumunuz ve degerli yatirimcilarimiz bilgilendirilecektir. ***MMART
Yorum
-
***mmart*** Marmaris Marti Otel Isletmeleri A.s.
Nden Gelen Yazi; Sirket Merkezinde Toplanan Yonetim Kurulumuzda; %94 Hissesine
Sahip Oldugumuz Marti Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.s. Yonetim Kurulunun
26.03.2008 Tarih 486 Sayili Toplantisinda Ozetle; Sirketin Amaclarina Uygun
Olarak; Istanbul Iline Yakin Olmasi Nedeni Ile Bircok Sektorun Fabrikalarinin
Yer Aldigi, Ayni Zamanda Organize Sanayi Bolgesi Olan Cerkezkoy'de, Ilk Etabina
296 Konut Yapimi Ile Baslanan Konut Projesi'nin Kademeli Olarak Hayata
Gecirilebilmesi Ve 2. Etap Konutlara 2008 Yili Icinde Baslanabilmesini Teminen;
Cerkezkoy Merkezde, Gmkp Mevkiinde Bulunan 314/1, 315/1 Ve 316/1 Parsel
Numarali 2.0 Emsal Degerli 41.078,00 M2 Yuzolcumlu, 82.156 M2 Insaat Alanli
Yaklasik 500 Konut Yapilabilecek Imarli Arsalarin Marti Gayrimenkul Yatirim
Ortakligi A.s. Tarafindan Satin Alinmasi, Marti Gayrimenkul Yatirim Ortakligi
A.s. Tarafindan Belirlenecek Bir Gayrimenkul Degerleme Sirketine Arsalarin
Rayic Bedellerinin Tespit Ettirilmesi, Sozkonusu Gayrimenkuller Uzerinde
Serbest Dereceden Istifade Etmek Kaydiyla Bos Ilk Derece Ve Sirada 20.000.000
Ytl Tutarinda Ipotek Konulmasi Kaydiyla Ayni Bolgede 323/3 Parselde Yapilmakta
Olan Konutlarin Arsa Paylari Olcegindeki Emsal Deger Dikkate Alinarak Arsa
Bedeline Mahsuben Arsalarin Sahibine 15.000.000 Ytl Odenmesi Kararindan Bilgi
Alinarak Konunun Ozel Durum Aciklamasi Yapilmak Suretiyle Kamuya Duyurulmasina
Oybirligi Ile Karar Verilmistir. ***mmart***
Yorum
-
***mmart*** Marmaris Marti Otel Isletmeleri A.s.
Nden Gelen Yazi; Sirketimiz Yonetim Kurulu 26.03.2008 Tarih, 618 Sayili
Toplantisinda; %94 Hissesine Sahip Oldugumuz Marti Gayrimenkul Yatirim
Ortakligi A.s. Yonetim Kurulunun 26.03.2008 Tarih 487 Sayili Toplantisinda
Sirketin 25.000.000 Ytl'lik Sermayesinin; 16.000.000 Ytl Bedelsiz, 15.000.000
Ytl Bedelli Olmak Uzere 31.000.000 Ytl Artirilarak 56.000.000 Ytl'ye
Cikarilmasi Karari Cercevesinde Konuyu Gorusen Yonetim Kurulumuzda;
Istirakimizin Yatirim Projelerini Tamamlamasi Ve Yeni Yatirimlara
Girisilebilmesini Temin Etmek Uzere 31.000.000 Ytl'lik Artisin Yapilmasi Ve
Sirketimize Dusen 15.040.000 Ytl'lik Bedelsiz Hisseler Yaninda Alacaklarimizin
Tahsili Ile %94 Ruchan Hakkimizin Kullanilarak 14.100.000 Ytl Bedelli Artirima
Katilinmasina Oybirligi Ile Karar Verilmistir. ***mmart***
Yorum
-
Stochastic osilatörü bir senedin kapanış fiyatını verilen bir periyod içinde seyrettiği fiyat aralığı ile karşılaştıran bir göstergedir. Bu göstergeyi ortaya atanlar kağıdın son zamanlarda taradığı fiyat seviyelerine yakın kapanacağını söylemektedirler. Yani eğer fiyatlar yükseliyorsa kağıdın kapanış fiyatı seçilen periyod içindeki en yüksek fiyata doğru gitme eğiliminde olacak, eğer fiyatlar düşüyorsa seçilen periyod içindeki en düşük fiyata gitme eğiliminde olacaktır.haskan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersto nun açılımı ney bilemedim yazabilirmisiniz yada borsadaki yeri nedir
Stochastic Osilatörü iki ayrı eğri ile gösterilir ve yorumlama bu eğrilerin karşılaştırılması ile yapılır.
Ana eğri yavaşlatılmış %K eğrisi olarak adlandırılır ve aynı grafik üzerine %D olarak adlandırılan ikinci bir eğri daha vardır. Yavaşlatılmış %K çizgisi genellikle kesiksiz devam eden bir çizgi iken %D çizgisi kesik çizgi olarak gösterilir.
Yavaşlatılmış %K çizgisi hesaplanmadan önce %K'nın hesaplanması gerekir. %K eğrisinin hesaplanışı aşağıdaki formül yardımıyla yapılır.
%K= 100 * (SGKF - ED) / (EY-ED)
Burada eğer son 5 günlük süreyi period olarak almışsak,
SGKF : Son günkü kapanış fiyatı
ED : Senedin son 5 gün içindeki en düşük değeri
EY : Senedin son 5 gün içindeki en yüksek değeri
Burada eğer son günkü kapanış fiyatı son 5 gün içindeki en yüksek değere daha yakınsa fiyatların yükseleceğine, aksi halde fiyatların düşeceği kabul edilir.
Yavaşlatılmış %K eğrisi ise %K eğrisinin belli bir periyod için hesaplanan hareketli ortalaması, %D eğrisi ise yavaşlatılmış %K eğrisinin belli bir periyod için hareketli ortalamasıdır. Yani;
%D = HOx [Yavaşlatılmış %K]
Buradaki HOx ise x gün için hareketli ortalamayı ifade etmektedir.
Yorum
-
yardımcı olabildiysem bi önemi yok sn. haskanhaskan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok teşekkür ederim zahmet verdim kusuruma bakma
Yorum

Yorum