epdk bilgi edinme kanunundan yaralanmak için bilgi istedim ne oldu biliyormusunuz adam yatırım danışmanı kesildi başıma birden istediğim cevabı yazılı vermiyorlar ulan faik onlarında başını yaktın haberin yok.onlar istediğim cevapları vermek zorundalardı sana sadece gülüyorum.ve izlediğim yolun doğru olduğunu biliyorum o verilen bilgileri burda paylaşmam söz konusu bile olamaz
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
burada bir düzeltme yapayım patron deyilmiş ozkgyo yu toplayan bizim bereket tanrısı topluyormuş patrondan özür dilemiyorum alacağı olsun mahşer günüsiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpatroncuğunuz ozkgyo yu topluyormuş 28 aydır bende seni akılı biri sanıyordum beklemedeymiş ve zarardaymış yalanın kuyruklusu kendi hisesini niye almıyomuş dolap dolap dolap bu hisede olan hep bu birileri hep dolap peşinde. volta gelince adam epdk ya da el atmış bir tane bilgi vermiyorlar sözde bilgi edinme hakkıymış hakkınıza sokayım. ................
Yorum
-
ya ben bu hisseyi unuttum arkadaşlar 50 bin lot var maliyetim 1tl ve bildiğim bişey var 0.99 kuruşa yine satmam 1tl ocaka başka bi çaresi yok isterse pul olsun zaten pul olmuş hiç sorun değil 10 yılda geçse satmam faik efen di keşke bunu bilse eyvallah allaha emanet
Yorum
-
Merhaba arkadaşlar...
))
Voltun üretime başlayıp başlamadığı konusunda EPDK'dan bilgi istemek iyi olur düşüncesindeyim...!!!
Ancak bunu iadeli taahhütlü olarak posta yoluyla yapmak daha doğru olur...!!!
aynı zamanda mail de atılabilir,ama sadece mail atmak asla çözüm değil...!!!
örnek bir dilekçe hazırladım,isteyen arkadaşlar üzerinde değişiklik de yapabilir...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU BAŞKANLIĞINA
ANKARA
Borsada işlem gören Memsa kodlu,MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR AŞ.’nin ortağıyım.Ortağı olduğum şirketin 100 de 100 iştiraki olan, 07.05.2012 tarihli EÜ/3905-4/2373 üretim lisanslı VOLT YATIRIM GAYRİMENKUL ENERJİ AŞ’nin,doğal gaza dayalı elektrik üretim tesisinin bitirilip bitirilmediğinin, eğer bitirilmişse: hangi tarihte bitirildiği,üretim durumu ve elektrik satışı yapıp/ yapmadığı konusunda,4982 sayılı Bilgi Edinme Yasası gereğince, tarafıma bilgi verilmesini istiyorum.
Gereğini arzederim. …./07/2014
Ad-soyad
İmza
TC.No:
Tel:
Adres:AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU
Adres
İşçi Blokları Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi (Eski 1483 Cd.) No:51/C
06530 Yüzüncüyıl/Çankaya/ANKARA
Telefon
(0312) 201 40 00 - 201 40 01 - 201 40 02
Faks
(0312) 201 40 50AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
bir arkadaşımız halkbankası yönetim kurulu üyeleri ve BDDK başkanının mail adresi bilgilerini bulup,burada paylaşırsa çok iyi olur...!!!
göndereceğimiz maillerde genel müdüre yazarken kredilerle ilgili müdür yardımcısının mail adresini mailimizin CC bölümüne,BDDK genel müdürünün mail adresini de BCC bölümüne mutlaka yazalım...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
ÖRNEK MAİL METNİ
Borsada işlem gören Memsa kodlu,MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR AŞ.’nin ortağıyım.Ortağı olduğum şirketin uzun yıllar önce bankanızdan kullanmış olduğu kredinin geri ödenmesi durumu ve icra takibi yapılıp/yapılmadığı konusunda,4982 sayılı Bilgi Edinme Yasası gereğince, tarafıma bilgi verilmesini istiyorum.
Ad-soyad
İmza
TC.No:
Tel:
Adres:AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Duam faİke oku
Yuce allahim bu mubarek gunde istegim faİk gun yuzu gormesin kul hakki yidiyi goz yasi dokturdu icinnnn
Yorum
-
ben teknoloji özürlüyüm...
))
bir arkadaşımız halkbankası yönetim kurulu üyeleri ve BDDK başkanının mail adresi bilgilerini bulup,burada paylaşırsa çok iyi olur...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Mehmet hoca, sende bu azim, takipçilik ve hırs olduktan sonra teknolo özürlü olsan ne olur
Her zaman yanındayız.
İlgili kişiler ve e-mail adresleri aşağıdaki gibidir. Bayram sonrası bu işe yoğunlaşabiliriz. Bayram arifesi göndermeyelim arada kalır ve kaynar. Bayramdan sonraki ilk hafta ortası yani 6 ağustos Çarşamba günü aksiyon alırız.
Mail formatları isim.soyisim@halkbank.com.tr ( iki ismi olan için ilk isim kullanılıyor genelde)
Hasan.cebeci@halkbank.com.tr
Ali.taskesenlioglu@halkbank.com.tr
Mehmet.bulut@halkbank.com.tr
Selahattin.suleymanoglu@halkbank.com.tr
Mehmet.aydemir@halkbank.com.tr
Mehmet.bulut@halkbank.com.tr
Mustafa.aydın@halkbank.com.tr
Ali.sargon@halkbank.com.tr
Mukim.oztekin@bddk.org.tr
Hasan CEBECİ
Yönetim Kurulu Başkanı
Ali Fuat Taşkesenlioğlu
Genel Müdür
Mehmet Akif AYDEMİR
Genel Müdür Yardımcısı : Kredi Tahsis ve Yönetimi
Mehmet Sebahattin BULUT
Genel Müdür Yardımcısı : Kredi Politikaları ve Risk İzleme
Selahattin SÜLEYMANOĞLU
Genel Müdür Yardımcısı : Operasyonel İşlemler
Mustafa AYDIN
Genel Müdür Yardımcısı : Finansal Yönetim ve Planlama
Ali Ulvi SARGON
Teftiş Kurulu Başkanı
Mukim ÖZTEKİN
BBDK Başkanı
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben teknoloji özürlüyüm...
))
bir arkadaşımız halkbankası yönetim kurulu üyeleri ve BDDK başkanının mail adresi bilgilerini bulup,burada paylaşırsa çok iyi olur...!!!
Yorum
-
ben az önce y.k.başkanı,genel müdür ve bddk başkanına bir mail attım...
))
ben öncü olmuş olayım,ama bayramdan sonra yoğunlaşmak daha doğru...!!!
bana bir yanıt gelecek olursa,mail metnini bir daha gözden geçirebiliriz...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
BİR BAŞKA ÖRNEK MAİL METNİ
Borsada işlem gören Memsa kodlu,MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR AŞ.’nin ortağıyım.Ortağı olduğum şirketin 2007yılında bankanızdan kullanmış olduğu kredinin geri ödenmesi durumu ve icra takibi yapılıp/yapılmadığı,normal bir borçludan farklı olarak(normal bir borçluya bu kadar toleranslı davranılıp/davranılmadığı):icra takibi yapılmadıysa bunun nedeni konusunda,4982 sayılı Bilgi Edinme Yasası gereğince, tarafıma bilgi verilmesini istiyorum.
Ad-soyad
İmza
TC.No:
Tel:
Adres:[/QUOTE]AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
Yorum