madde 28 in a bendinde şirket işlemlerinden sorumlulukta yöneticilerin sorumluluğu kaldırılıyor.
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ben orayı atlamışım sanırım,ama geriyi bağlamaz nasılsa...revenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermadde 28 in a bendinde şirket işlemlerinden sorumlulukta yöneticilerin sorumluluğu kaldırılıyor.
))bundan sonrası için dikkatli olmak lazım,ya da bu konuda da bir girişim yapabilirmiyiz bir bakmak lazım...!!!bazı alçaklara dünyayı dar etmek lazım...)))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
sanırım bu tadil metni,2013 olağan genel kuruluna gelecek...!!!orada bu madde için şerh düşeriz,dava açarız...
))dava manyağı yapacağız fıyığı,bizden kurtulmadıkca işi zor...
))

Yorum
-
sayın karot43 dahaönceki paylaşımınızda da ifade ettiğiniz gibi 2013 genel kurulunda bunları geçirememe derdi olmaz zira 100 milyonun üzerindeki hisseye bu hükmediyor sadece ky gazı almak için genel kurullarda 10-20 milyon hisse dolaşıp duruyor. ama şerh düşüp yargıya taşımak için belki gk. katılmak gerekir. bu adam 2013 genel kurulunuda 16 ekime kadar yaparmı bilemem başka ek gündemi olmayacaksa.
Yorum
-
bazı edilgen arkadaşlar varolan tavırlarını sürdürdükçe,fıyık hepimizle daha çok oynar...
( tarafsız ya da bir şekilde edilgen olmak: patronun çarkına su taşımaktan başka bir şey değildir(statükoyu korumak/var olan durumu sürdürmeye hizmetten başka bir şey değildir)...
( beylik lafları duyar gibiyim,ama bu beylik laflar bir şeyi değiştirmedi/değiştirmeyecek...
( normal insanın doğasında yapılan haksızlığa karşı çıkmak ve direnmek vardır...!!!ben bazılarını çözemedim,ya da anlayamıyorum...!!!zekam bu kadar,ne yapalım...
))
Yorum
-
biz Dalton Kardeşler,her koşulda mücadeleyi sürdüreceğiz...!!!bekleşen,kucaklaşan,eğreşenler olsada,olmasa da bu yaşanacak...
))sadece bir eksik oluruz,o da onların tercihi...
))tercihlerinin niteliği bu güne kadar tartışıldı,bundan sonra da tartışılması kaçınılmazdır...!!!bizim de tercihlerimiz tartışılabilir,ama aradaki farkı bir görme özürlü bile görebilir...
))aradaki farkın ortaya konmasına "ötekileştirmek" kavramı koyarak kıvırmaya çalışanlara tek söz söylenebilir:hadi oradan,çakal...
))

Yorum
-
madde 6 da sanki bir 2. paragrafın son cümlesi üzeri bişeylerle kapanmış gibi boşluk var ???? yine bir oyun mu oynanıyor ??
dikkat edilirse Sermaye Piyasası... yazısı silik te olsa gözüküyor...
Yine yeni bir DOLAP mı var ?....
iyi DİKKAT edin...
SPK ve Ticaret Bakanlığı kaşeleri mevcut bir belgede Tüm satır ve parağraflar düzenli iken !!!!! O satır neden düzensiz....
Yorum
-
onu bende fark ettim,sanki bir tahrifat yapılmış gibi...!!!bu alçaklardan herşey beklenir...!!!isterseniz bu konuda spk'ya bir başvuru yapalım,bence...!!!exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermadde 6 da sanki bir 2. paragrafın son cümlesi üzeri bişeylerle kapanmış gibi boşluk var ???? yine bir oyun mu oynanıyor ??
dikkat edilirse Sermaye Piyasası... yazısı silik te olsa gözüküyor...
Yine yeni bir DOLAP mı var ?....
iyi DİKKAT edin...
SPK ve Ticaret Bakanlığı kaşeleri mevcut bir belgede Tüm satır ve parağraflar düzenli iken !!!!! O satır neden düzensiz....
Yorum
-
bekleşip durak bakim
bir türlü HOLDİNG olamamışız zaten...
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteronu bende fark ettim,sanki bir tahrifat yapılmış gibi...!!!bu alçaklardan herşey beklenir...!!!isterseniz bu konuda spk'ya bir başvuru yapalım,bence...!!!
Yorum
-
hele karpuzlar büyüsün...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbekleşip durak bakim
bir türlü HOLDİNG olamamışız zaten...
))

Yorum
Yorum