neo1980 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hep beraber gardaş.....siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir omuz atıverde yükseltelim hep beraber birlikten kuvet doğar koço
Yorum
-
Şirketimiz Yönetim Kurulu karar tarihinde, şirketimiz genel merkezinde toplanmış ve Türkiye Halk Bankası A.Ş ile Şirketimiz arasında imzalanacak 03.07.2014 tarihli Kredi Sözleşmesi hakkında görüşmüştür.
Şirketimizin Dilovası/Kocaeli Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesindeki mevcut arazisinde kurulmak üzere yeni bir 300.000 Adet/Yıl kapasiteli Aks- Mil Hattının Makina-Ekipman, İnşaat ve Yardımcı Ünitelerini içeren toplam 30.000.000 (Otuzmilyon) Euro tutarlı finansmanın Türkiye Halk Bankası A.Ş. ile imzalanmasına,
İmzalanacak kredinin 3 yıl ödemesiz toplam 13 yıl vadeli ( 3+10 ) 6 aylık Euribor+%4,75 ( Yüzde Dört Virgül Yetmişbeş) faizli olmasına,
Kredi sözleşmesi koşulları uyarınca Parsan Makina Parçaları Sanayii A.Ş.'nin Güzelyalı Mahallesi Parsan Çıkmazı Sk. No:2 P.K. 34903 Pendik İstanbul adresinde mukim arsa üzerine kredi tutarının %10 fazlası ile ipotek konulmasına,
Yorum
-
sen verirmisin fait e kredi onun kredi libiletisi 0 dır başbakan ona artık kredi verdirmezgokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhalk bankasına yetiş faitttttttttttttt
Yorum
-
bu tür adamlar etrafı olan adamlardır bence alırgokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen ben vermeyiz ama yemek yediren taksi parasını ödeyen ky ler duyduk
Yorum
-
...... alır madem bu zamana kadar poşet çay niye almadı ky ların menfaati içinmineo1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence alır krediyi

Yorum
-
hala bu adamdan medet umanlar var ya yaşım 37 tarih okumayıda çok severim daha böylesini hiç ama hiç görmedim şahsiyet kişilik insaniyet zekâ onur tam adamın üzerine göre biçilmiş ve verilmiş.yer bu adam üzerine bastığında utanç duyuyordur benim mayamdan böyle birisi diye
şaka şaka ortağım seni ne kadar sevdiğimi yer gök cümle alem biliyor okadar okadar çok seviyorumki seni ve yine okadar okadar çok seviyorumki sen ne kadar sevdiğimin zaten bilincindesin 

Yorum
-
mahkeme günü gelirsen,çaylar bizden...
))biz yokluğun ne olduğunu biliriz,ortağım...
))bak stratejilerimizi de karşılaştırırız,sende oyun bitmezse,bizde de hamle bitmez,ortağım...
))

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
Yorum