Geçmiş olsun Allah şifa versin
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kimsenin hapse falan gireceği yok; bu kağıt öyle de böyle de artacak, esas soru ne zaman yükseleceğisiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili ortağımız hapse girince olabilirmi
ky larla satranç oynarken birde bakmış şahmat olmuş istediği şeylerbirdenbire ters gitmiş bazı aldığı duyumların düzmece olduğunu anladığında görür akılı kurnaz bir o kadar da aptal olan ortağımız
ortaklarıma tavsiyem bir daha bu adamla bir araya geldiklerinde gusul abdesti almayı öğretmeleri hatta birebir kendilerinin aldırmaları zorlada olsa sürüyerek götürün bir hamamı bir çeşmeyemi yoksa akan bir dereyemi yeterki aldırın şuna bir boy abdesti 
Yorum
-
bir şeyi bilip,bir şeyi bilmemek olmaz...neo1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkimsenin hapse falan gireceği yok; bu kağıt öyle de böyle de artacak, esas soru ne zaman yükseleceği
))hapis işini biliyorsun,yükseliş işini de bilirsin...
))haydi saklama,biraz daha gayret...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
bu tür adamlar hapse türkiyede hapse girmez; hapisle kağıdın yükselmesi arasındaki bağlantı ??karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir şeyi bilip,bir şeyi bilmemek olmaz...
))hapis işini biliyorsun,yükseliş işini de bilirsin...
))haydi saklama,biraz daha gayret...
))
Yorum
-
diyorsun,bak bunu değerlendirmek lazım...neo1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu tür adamlar hapse türkiyede hapse girmez; hapisle kağıdın yükselmesi arasındaki bağlantı ??
))üretim yok,hapis yok,spk yok,yok oğlu yok...
))senin beklentin ne ki,hala bekliyorsun...
))
Yorum
-
peki seninkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdiyorsun,bak bunu değerlendirmek lazım...
))üretim yok,hapis yok,spk yok,yok oğlu yok...
))senin beklentin ne ki,hala bekliyorsun...
))
Yorum
-
ben yaptığımız hukuki mücadelenin sonucunu ve daha da başına bela olmak için bekliyorum...
))bir amacım var benim,senin amacını buradan anlayamıyorum...
))
Yorum
-
hukuki mücaden bence olumsuzdur; bu tür adamlar her zaman güçlüdür yargıda da güçlüdürler ; benim amacım bilgilenmek , bilgi sahibi kişilerdenkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben yaptığımız hukuki mücadelenin sonucunu ve daha da başına bela olmak için bekliyorum...
))bir amacım var benim,senin amacını buradan anlayamıyorum...
))
Yorum
-
bilgi sahibi olmadan yargı sahibisin ama...neo1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhukuki mücaden bence olumsuzdur; bu tür adamlar her zaman güçlüdür yargıda da güçlüdürler ; benim amacım bilgilenmek , bilgi sahibi kişilerden
))biz daltonlar biraz donkişot,biraz robin hood kafalıyız,umarım bu bilgi aydınlatıcı olmuştur...
))
Yorum
-
pinokyoya sor ondan daha iyi kimse bilemez boşu boşuna buralarda soru soruyorsun kelin ilacı olsa kendi başına sürerneo1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkimsenin hapse falan gireceği yok; bu kağıt öyle de böyle de artacak, esas soru ne zaman yükseleceği
Yorum
-
doğru söylüyorsunsiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpinokyoya sor ondan daha iyi kimse bilemez boşu boşuna buralarda soru soruyorsun kelin ilacı olsa kendi başına sürer
Yorum
-
Geçmiş olsun, acil şifalar.....
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili dost,çok yoğundum bu akşam üzeri...!!!amcam kalp krizi geçirmiş,buraya geldi...!!!bir koşturmaca içindeydim...!!!biz daltonlar kardeşler fare değiliz ki,gemiyi terkedelim...
))
Yorum
-
Birinin yarasına mı dokunduk!!!
Geçmiştede bu tür yorum yapanlar kayboldu, şekil mi değîştiriliyor!!!
Patronun yönetim kurulundan el çektirilirse ( bak habse girecek demiyorum .....) bu sizlerin canını mı sıktırır....
Çok değişiksin !!!!!
neo1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhukuki mücaden bence olumsuzdur; bu tür adamlar her zaman güçlüdür yargıda da güçlüdürler ; benim amacım bilgilenmek , bilgi sahibi kişilerden
Yorum
Yorum