işlem hacmi süper artmış 512 TL !!!!
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ya psikoloğa ne gerek var,bakırköy'e savcıya gittiğimizde uygun yere gideriz...!!!hem ziyaret,hem ticaret...
))senin ilişkin vardır,bakırköy'den bana bir yer ayırtman beni sevindirir...
))sen ve senin gibiler normalse,beni ancak orası temizler...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
lütfen tartışma yok ben 0,47 den götü kurtarmaya çalışmadım patronun götünü kurtarmak için dolaba bindirildik 0,47 den ayrılma diye bir fikir içinde hiç gelmedim diyorsunuz sürümcemede bırakıldı hisse hayır bizatihi patrondan sizi kurtarıyoruz anlaşma diye bir şey olmaz genel kurul iptal davalarında yani iştirakler güm bu durumda benim kimseyle şahsi bir alıp veremediğim yok bunu bilin benim derdim faik
Yorum
-
insanlara yaptıkları şeyler normal gelmezse,o eylemi zaten gerçekleştirmezler...!!!
sence: patron ile toplantı yapmak normal,patrona vekalet vermek normal,patrona söz etmeyip,patrona karşı dava açanlara saldırmak normal...!!!bizim içinde: patron ile toplantı yapmak anormal,patrona vekalet vermek anormal,patron yalakalığı yapmak anormal,yaşanan olumsuzluklara karşı dava açmamak anormal....!!!şimdi forum dostları karar versin: sahi kim anormal,kim normal...
))

Yorum
-
haydi,bize normal veya anormal diyenler neredeee...?!!?karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinsanlara yaptıkları şeyler normal gelmezse,o eylemi zaten gerçekleştirmezler...!!!
sence: patron ile toplantı yapmak normal,patrona vekalet vermek normal,patrona söz etmeyip,patrona karşı dava açanlara saldırmak normal...!!!bizim içinde: patron ile toplantı yapmak anormal,patrona vekalet vermek anormal,patron yalakalığı yapmak anormal,yaşanan olumsuzluklara karşı dava açmamak anormal....!!!şimdi forum dostları karar versin: sahi kim anormal,kim normal...
))

biz anormal olduğumuzu biliyoruz ve bu bizim hoşumuza gidiyor...!!!
koyunların içinde keçi olmak,güzel yaa...
))

Yorum
-
Arkadaşlar,acil bir psikoloğa ihtiyacım varmış ve halüsinasyon görüyormuşum...
(
söylediklerime ve yazdıklarıma inanmayınız...!!!ben ne yaptığımı mı biliyorum...
))
söylemlerim her ne kadar patron karşıtı ve küçük yatırımcı dostu olsa da inanmayınız...!!!
sanırım suç üstü yakalandım,patronla eş değerim,iş birlikçiyim...!!!
beni patron yalakaları,patron ile görüşürken yakaladı...
))
bana çok kızdılar,mesleklerini kapmışım mı nee...
))
bu bir özeleştiridir,artık saklamak ve saklanmak anlamsızzz...
))
ohh bee,nihayet itiraf ettim,ve rahatladım...
))

Yorum
-
itirafçılığın doğası gereği,bir kere itiraf ettin mi,aklına geldikçe yapmaya devam edersin...
))
fren kopar,benim de koptu...
))bir şeyi daha itiraf etmek istiyorum...
))
benim kariyerim falan yok...!!!
ben felsefe öğretmeni de değilim...!!!
ben sadece sınıf,yani sıradan bir ilkokul öğretmeniyim...!!!
birilerini yanıltığım için,özür dilerim...!!!
aklıma geldikçe itiraflarımı sürdüreceğim,memsa kamuoyuna ilanen duyurulur...
))

Yorum
-
karot hocam boşver bu işleri neymiş patronu flaştan kurtarmışsınız iflas masallarını neden dillendiriyorlar şirketin çok çok 85-90 trilyon borcu var cari oranına baksalar bist şirketleri kıyaslasalar bu türlü safsatalara inanmazlar dillendirmezler sat o zaman niye bekleşip duruyorsun yada dillendirme boş yere
Yorum
-
bir psikoloğa ihtiyacım var...gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarot hocam boşver bu işleri neymiş patronu flaştan kurtarmışsınız iflas masallarını neden dillendiriyorlar şirketin çok çok 85-90 trilyon borcu var cari oranına baksalar bist şirketleri kıyaslasalar bu türlü safsatalara inanmazlar dillendirmezler sat o zaman niye bekleşip duruyorsun yada dillendirme boş yere
))
Yorum
Yorum