Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
faik mahkemeyi kazanmayı çok iyi biliyor yapmıyorsa banane kendi düşen ağlamaz. mustafa koçak bana göre kovuldu veya faiğin inatçılığından başının derde gireceğini anladı gerçekten istifa etti. ben kimse yüzünden sermayeyi sıfırlayamam kusuruma bakılmasın.bizde sizin safındayız faik ve adamlarına karşı DALTONLAR(Hakperest) diğeriyle karıştırmayın lütfen.biz olsakta olmasakta faik bu sefer gene iflas davası açtıracaktı biz sadece ipi kendi elimize aldık biz onun ciğerini biliyoruz
bunların saf ve saftirik olduğuna inanmıyorum...!!!hissedeki organizasyonun saç ayağı olma olasılıkları yüksek...!!!bu organizasyona saralım bunlarıda,ne dersiniz daltonlar...))bir paragrafa bakar,bizim yalanla işmiz yok,gerçekleri yazarız savcı değerlendirsin...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
nasılsa sübuta eren ilişkiler mevcut,ben ciddiyim...!!!organizasyonun buralardaki ayaklarını da ihmal etmeyelim,ne dersiniz arkadaşlar...))acil düşüncelerinizi bekliyorum...))
zaten 7 temuzdan sonra benim hiseleri bu adamın eline verme veya siz kazanacaksınız diye benim buralardan satma diye bir lüksüm olamaz mahkemenin verdiği yükü taşıyamam( bizim sorduğumuz sorular ve denetçiler atanırsa)
nasılsa sübuta eren ilişkiler mevcut,ben ciddiyim...!!!organizasyonun buralardaki ayaklarını da ihmal etmeyelim,ne dersiniz arkadaşlar...))acil düşüncelerinizi bekliyorum...))
sen bilirsin bence fenada olmaz hatta ben sana çelişkilerle dolu forumlara yazılan itirafları gönderebilirim
spk yasasına göre şirket yönetim kurulu üyelerinin yatırımcılarla görüşme yasağı getiren bölümünü bilen ya da bulan arkadaşlar özelden paylaşım yapar mısınız...?!!?bekliyorum...exitus123,hacker-ohlin ve diğer dostların dikkatine...!!!
biz fığın adamıyız ve fıyığa karşı dava açtık...!!!fıyığa genel kurullar için vekalet gönderen küçük yatırımcılara ne demeli,forum dostları karar versin...!!!
taha ve serdar,o görüşmede figüran sadece ve hiç bir suçları yok...!!!görüşmeyi kim ayarladı,bir yatırımcı arasın bakalım kabul edecekmi mehmet beyin...))senin özelliğin ne,anlat heyecanlı oluyor...!??!
ne olduğuna,neler yapmaya çalıştığına biz karar veremeyiz,karar mercine anlatırsın...!!!sana önerim,buralarda bize çamur atmak yerine,sahip olduğun bilgi ve belgeleri cumhuriyet savcıları ile paylaş,biz öyle yapıyoruz/yapacağız...))sende anlatırsın,biz de anlatırız ve onlar da kararını verir...!!!adalet herkese lazım...))
Yorum