doktor bey defter değerini kaç tl hesapladınız
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bu işler,Spk'nın o dönemki yöneticileri yaşananlardan bağımsız değil,spk'ya da sıra geliyor,gelmeli dostlar...
))hatta forumlardaki ayaklarına da...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
exitus123 dost,gökalp80 ile aynı şehirdesiniz,görüşüyor musunuz siz...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero hesabı yaparsan dudağın uçuklar
holding oluyoduk ya.....
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
MEMSA YI özel hayatıma fazla sokmuyorum.. ( benim açımdan )....
bazılarınıda sokmamıştım bu yüzden.. kıçı açık kalmış , bak şimdide kadife istiyor....
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterexitus123 dost,gökalp80 ile aynı şehirdesiniz,görüşüyor musunuz siz...
))
Yorum
-
ben en eskinizim.....
neler gördüm zamanında......
gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin dudaklar uçukladı herhalde
Yorum
-
adam güzel senaryo yazıp oynadı ve oynama devam ediyor biraz keyfi nasıl isterse benden 50-60 bin gider kendinden 100 milyonlar gider az dan az çoktan çok kendi düşünsün holdig hissesi 0,16 bşirde demeç vermez mi bistin en ucuz hissesiyiz çapa bak övündüğü malzemeye bak akıl küpcüğü bu uşak
Yorum
-
bu aralar hisse spekülatif yükselirse yükseler.. yoksa seyir aynen devam....
faiğ aklını başına toplar, işin sonun b..a saracağını hisseder mi ??? zannetmem... onda bu zeka yı hissetmedim... AKIL hocaları KURNAZLIĞA sardıkça zaten bizlere DELİL üretiyolar...
savunma yapıyor davada ben RAPORU GK oylatmadım, madde geçersiz dahi diyebilenden ve fakire 7 takım elbise hediye ettim diyenden ne beklersin...
Yorum
Yorum