MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

Artık büyük resimi görüyorum ve biliyorum...))inan,bu kadar kendimden eminim,önceki bildiğimi sandığım bilgiler ya yanlış,ya da eksikmiş meğer.......
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

sen bir ipeböceği gibisin,ortağım...))kendi mezarını kendin kazmışsın,çözebilene fıyık...))

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Soru 1) e. NuhoĞlu hangİ Şİrketİ kİme devİr etmİŞ ? Bu Şİrkete memsa devamli mal satmiŞ ve parasini alamamiŞtir

sinav baŞladi

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

biliyor musunuz?!!?
          OYP(MEMS1) ve izahname spk tarafından daha onaylanmadan,Generalli İnternational ile para alış verişi ve olmayan rüchanların devri yapılmaya başlanmış...))

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Soru 1) e. NuhoĞlu hangİ Şİrketİ kİme devİr etmİŞ ? Bu Şİrkete memsa devamli mal satmiŞ ve parasini alamamiŞtir

sinav baŞladi
            işte benim bunlara ihtiyacım var,neden seni istedik birader...))bu tür bilgilerini ve linklerini özelden paylaşırsan sevinirim...))

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

GENERALİ BİST DA MEMSA HİSSESİ DE ALIYORDU.... bazıları ne uyutmuştu bunları yazdıkça eğitiliyordu...

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              biliyor musunuz?!!?
              OYP(MEMS1) ve izahname spk tarafından onaylanmadan,Generalli İnternational ile para alış verişi ve olmayan rüchanların devri yapılmaya başlanmış...))

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

cevap : berna tekstil aş. kayseri sicil : 22581
                karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                işte benim bunlara ihtiyacım var,neden seni istedik birader...))bu tür bilgilerini ve linklerini özelden paylaşırsan sevinirim...))

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

Bildiklerini en kısa zamanda,mümkünse bu gece benimle paylaşman çok önemli birader...))pastalar yapmam lazım...))

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

türkiye sicil gazetesi kayseri il yapıp berna teks. yazman yeterli..

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      cevap : berna tekstil aş. kayseri sicil : 22581
                      bernadan haberim vardı,ama böyle bir içerikten haberim yoktu...:!!!ben senden bildiklerin ile ilgili bir mail bekliyorum,birader...))

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

4 P tekstilinin bunların ofisinde KAŞESİ vardı.... kurucu ları aileden değil , kesin dayı - teyze tarafındandır

Yorum

• gokalp80
                          Tecrübeli
                          • 11 Eylül 2013
                          • 522

Borsa operasyonun perde arkasındaki isim kim?

Sonra Oku Arkadaşına Gönder Yazarın Tüm Yazıları

18 Ağustos 2011 Perşembe

Yaklaşık iki ay önce Mecnur Çolak başta olmak üzere çok sayıda kişiye yönelik düzenlenen ‘borsa operasyonu’nun sır perdesi hala aralanamadı.
                          Operasyonda Mecnur Çolak, Mehmet Uğurlu ve Emre Nuhoğlu gibi üç kilit isim var.
                          Mecnur’u herkes biliyor. Defalarca hapse girip çıkmasına rağmen borsadan kopamıyor ve hep borsada yaptığı alengirli işlerle anılıyor. Borsada sayıları bir elin parmaklarını geçmeyecek tefecilerle ve patronlarla bağlantılı işlem yaptığı biliniyor.
                          Mehmet Uğurlu ise piyasada çok fazla tanınan bir isim değil. Tanınmıyor derken, yatırımcılar ismini çok fazla bilmez anlamında söyledim. Piyasadaki büyük oyuncular, spekülatörler ve manipülatörler tarafından yakından tanınan bir isim.
                          2002 yılında İstanbul Altın Borsası Başkan Yardımcılığı yapan Mehmet Uğurlu, bir dönem ‘bilirkişi’ sıfatıyla çok sayıda borsa yolsuzluğunun kaderini belirlemiş…
                          Zaman gazetesi “Yasaklı borsacıya ‘sakıncalı’ bilirkişi” başlığıyla yayınladığı haberde çok sayıda azılı borsacı için bilirkişi raporuna dayanılarak takipsizlik kararı verildiğini yazdı.
                          Bumerang Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve Basketbol Federasyonu Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Uğurlu için piyasada herkes, “Çok dürüst ve bu işleri organize edebilecek bir isim değil” diyor.
                          Gözaltına alınan isimlerden Avukat Emre Nuhoğlu da Mensa Mensucat İcra Kurulu Başkanı Faik Ulutaş’ın avukatı. ‘Faik Ulutaş’ın avukatının bu işlerle ne ilgisi var’ onu yakında başlayacak olan davalarda göreceğiz.
                          Ancak Mehmet Uğurlu’nun arkasında bu işleri organize ettiği iddia edilen isimle ilgili iddialar borsa kulislerinde büyük bir hızla yayılıyor. Bu ismin operasyondan sonra Türkiye’yi terk ettiği, muhtemelen Almanya’da olduğu ve uzunca bir süre Türkiye’ye dönmeyeceği söyleniyor.
                          Mahkemede Mecnur’un konuşması halinde çok sayıda kişinin isimin bu operasyona karışacağı ve çok önemli isimlerin bu davada yargılanacağı dile getiriliyor.
                          Bakalım, F Tipi cezaevine gönderilen Mecnur Çolak, '1 Numara' olduğu iddia edilen kişinin ismini verecek mi?
                          Borsa operasyonunda asıl bombaların mahkeme koridorlarında patlaması bekleniyor…
                          opala@borsagundem.com

Yorum

• gokalp80
                            Tecrübeli
                            • 11 Eylül 2013
                            • 522

GCL Tekstil
                            GCL TEKSTİL, İSTANBUL, GÜNGÖREN
                            --------------------------------------------------------------------------------

 Tel: (0212) 481 3303

Adres: Mehmet Nesih Özmen Mh. Çam Sk. No: 9, Tozkoparan, Güngören, İstanbul, Türkiye

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

otçular toplandı mı ne,ortağım işin zor...))

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

bunu işlemiştik zamanında ... tşk
                                gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Borsa operasyonun perde arkasındaki isim kim?

Sonra Oku Arkadaşına Gönder Yazarın Tüm Yazıları

18 Ağustos 2011 Perşembe

Yaklaşık iki ay önce Mecnur Çolak başta olmak üzere çok sayıda kişiye yönelik düzenlenen ‘borsa operasyonu’nun sır perdesi hala aralanamadı.
                                Operasyonda Mecnur Çolak, Mehmet Uğurlu ve Emre Nuhoğlu gibi üç kilit isim var.
                                Mecnur’u herkes biliyor. Defalarca hapse girip çıkmasına rağmen borsadan kopamıyor ve hep borsada yaptığı alengirli işlerle anılıyor. Borsada sayıları bir elin parmaklarını geçmeyecek tefecilerle ve patronlarla bağlantılı işlem yaptığı biliniyor.
                                Mehmet Uğurlu ise piyasada çok fazla tanınan bir isim değil. Tanınmıyor derken, yatırımcılar ismini çok fazla bilmez anlamında söyledim. Piyasadaki büyük oyuncular, spekülatörler ve manipülatörler tarafından yakından tanınan bir isim.
                                2002 yılında İstanbul Altın Borsası Başkan Yardımcılığı yapan Mehmet Uğurlu, bir dönem ‘bilirkişi’ sıfatıyla çok sayıda borsa yolsuzluğunun kaderini belirlemiş…
                                Zaman gazetesi “Yasaklı borsacıya ‘sakıncalı’ bilirkişi” başlığıyla yayınladığı haberde çok sayıda azılı borsacı için bilirkişi raporuna dayanılarak takipsizlik kararı verildiğini yazdı.
                                Bumerang Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve Basketbol Federasyonu Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Uğurlu için piyasada herkes, “Çok dürüst ve bu işleri organize edebilecek bir isim değil” diyor.
                                Gözaltına alınan isimlerden Avukat Emre Nuhoğlu da Mensa Mensucat İcra Kurulu Başkanı Faik Ulutaş’ın avukatı. ‘Faik Ulutaş’ın avukatının bu işlerle ne ilgisi var’ onu yakında başlayacak olan davalarda göreceğiz.
                                Ancak Mehmet Uğurlu’nun arkasında bu işleri organize ettiği iddia edilen isimle ilgili iddialar borsa kulislerinde büyük bir hızla yayılıyor. Bu ismin operasyondan sonra Türkiye’yi terk ettiği, muhtemelen Almanya’da olduğu ve uzunca bir süre Türkiye’ye dönmeyeceği söyleniyor.
                                Mahkemede Mecnur’un konuşması halinde çok sayıda kişinin isimin bu operasyona karışacağı ve çok önemli isimlerin bu davada yargılanacağı dile getiriliyor.
                                Bakalım, F Tipi cezaevine gönderilen Mecnur Çolak, '1 Numara' olduğu iddia edilen kişinin ismini verecek mi?
                                Borsa operasyonunda asıl bombaların mahkeme koridorlarında patlaması bekleniyor…
                                opala@borsagundem.com

Yorum

Working...
                                X

Debug Information