karot43 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
FABRİKASINI ÇALIŞTIRMAYAN MEHMET ULUTAŞ A TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ. YAKLAŞIK 2 YILDIR ÜRETİM YAPMAYAN MENSA NIN PATRONU MEHMET ULUTAŞA TEŞEKKÜR BELGESİ VALİ TARAFINDAN VERİLDİ. EEE BURASI TÜRKİYE
huseyin.ozay@yahoo.com.tr
Yorum
-
mehmet ulutaş ağa sen genel kurulda forumlarda söylenen sözler zoruna gidiyordu geldin söylendin benim yanımda kaç kez söylendin bu kadarmı değerli gözünüzde yazık size gerçekten yazık para için hepside elinizdekiler yedi cedinize yeter aksırıncaya tıksırıncaya kadar ye bakalım öteki tarafa bir iki metre kefen götürüyosun üstündegokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFABRİKASINI ÇALIŞTIRMAYAN MEHMET ULUTAŞ A TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ. YAKLAŞIK 2 YILDIR ÜRETİM YAPMAYAN MENSA NIN PATRONU MEHMET ULUTAŞA TEŞEKKÜR BELGESİ VALİ TARAFINDAN VERİLDİ. EEE BURASI TÜRKİYE
huseyin.ozay@yahoo.com.tr
Yorum
-
şirkete ceza verilmişte, yine KY çıkacakmış... Faiğ cebine gideceğine DEVLET e gitsin... 1000 KAT hayırlı olur...
İdari para cezalarının uygulanması
MADDE 105 – (1) İdari para cezalarının uygulanmasından önce ilgilinin savunması alınır. Savunma istendiğine ilişkin yazının tebliğ tarihinden itibaren otuz gün içinde savunma verilmemesi hâlinde, ilgilinin savunma hakkından feragat ettiği kabul edilir.
(2) Bu Kanunda tanımlanan kabahatlerden birinin idari yaptırım kararı verilinceye kadar birden çok işlenmesi hâlinde, ilgili hükme göre, ilgili gerçek veya tüzel kişiye bir idari para cezası verilir ve verilecek ceza iki kat artırılır. [COLOR="rgb(46, 139, 87)"]Ancak, bu kabahatin işlenmesi suretiyle bir menfaat temin edilmesi veya zarara sebebiyet verilmesi hâlinde verilecek idari para cezasının miktarı bu menfaat veya zararın üç katından az olamaz.[/COLOR]
(3) Tahsil edilen idari para cezalarının yüzde ellisi genel bütçeye gelir kaydedilir, yüzde ellisi gelir kaydedilmek üzere YTM’ye aktarılır.
(4) Bu Kanun uyarınca verilen idari para cezası kararlarına karşı idari yargı yoluna başvurulabilir.
Yorum
-
fıyık,bu cezayı ödeyecek misin,ortağım...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFaiğ, DOĞRU YOLU BULMAN DİLEĞİ İLE .....
HAFTASONUNU İYİ DEĞERLENDİR...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Biri benim nick'den mi bahsetti ? ;o))exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBEN YAKINDA BİRİLERİNE KINA VE BEREKET TANRISINI YOLLAYACAĞIM...
AZ KALDI..
BU cezadan sonra...
ARTIK ÜSDURUPLU kullanır hediyeleri...
Yorum
-
yok yok sana göndermiyo o kendini biliyorPriapos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBiri benim nick'den mi bahsetti ? ;o))
Priapos=bereket tanrısı
Yorum
-
MEMSA Mensa Mensucat
Eyvallah, aman diyeyim, ne olur ne olmaz, hisseden sakata geldik zaten.siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok yok sana göndermiyo o kendini biliyor
Priapos=bereket tanrısı
Bir de böyle bir eser var Keith Haring imzalı, hakedenlere, Musée d'Art Moderne Paris'de çektiğim bir fotoğraf :
Yorum
-
Helal olsun sizlere yazik bizlere
Artik zamani geldi memurum gelecek ayin 15 size mahkeme masrafi icin para gondermek istiyorum allah yolunuzu bahtinizi acik etsin kendimizden utandim korktukmu sustukmu ufakta olsa artik corbanizda tuzum olsun gelecek ayin 15 memur oldum icin ozur dilerim azda olsa yaninizda olmak isterim allah razi olsun yeterki faik batsin bizde batalim sorun yokkkk Allah yar ve yardimciniz olsun tsk manisadan selamlar ergun
Yorum

Yorum